Astina.dk A/S Anmeldelser

2 531

4,4

Pisse god service, varene er i perfekt stand, og begge pakker og Palle kom tidligere en forventet. Kan klart anbefale dem😎

Astina har en alt for lang leveringstid, når varer ikke er å skaffe later det til at informasjon uteblir. Leveringstid er akseptabelt om man får beskjed.

1. Bilutstyrsbutikk
  2. Bildeler

Hos astina.dk er det vigtigste for os at du som kunde oplever en god handel, vi ønsker at være det største, stærkeste og bedste brand indenfor stylingsbranchen.

Enestående

3k anmeldelser

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Alle anmeldelser

(2 531)

134 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

kanon service

kanon service, varene er pakket godt og beskyttet, samt hurtig levering,

der er ikke en finger at sætte på noget,

klart et sted jeg stærkt kan anbefale at handle hos :)

4. september 2019

Hej Mikki,

Tusind tak for din anmeldelse, vi er glade for du har haft en god oplevelse hos os! :)

Mvh. Jeppe // Astina.dk

Fin service

Fin service. Jeg savnede dog, at kunne få pakken sendt til en pakkeboks i stedet for, at skulle betale for udbringning.

29. mars 2019

Hej Bjarne,

Mange tak for din anmeldelse.
Det skulle netop være blevet implementeret på siden :)

Mvh Jeppe // Astina.dk

Meget bra!

Fikk den etter 4 dager i Norge !

9. februar 2016

Hej Sindre,

Tusind tak for din anmeldelse :-)

Venlig hilsen
Jeppe Nørgaard - Astina.dk

Veldig bra.

Alt gikk veldig bra..

30. oktober 2015

Hej Caco,

Tak for din anmeldelse :)

Venlig hilsen
Jeppe Nørgaard - Astina.dk

Meget bra

Utrolig rask levering og god oppfølgelse av mig som kunde

6. mai 2015

Hej Erik,

Tak for din anmeldelse, vi sætter pris på du vil bruge tiden på at dele pæne ord om virksomheden :)

De bedste hilsner,
René Høvinghof, direktør, Astina.dk A/S

Bra!

Hjelpen man får på den live chat'en, er kjempebra! Tror jeg satt 1-2 timer å snakket med Daniel når han hjalp meg.

Bestilte Golf 4 Angel Eyes DEPO. Fikk beskjed av leveringen var forsinket, men fikk det etterhvert. Bra kvalitet også. Sto på siden deres at alt av kabler og også pærer følger med, men de eneste lysene som var med, er de som sitter i Angel Eyes ringene. Usikker om de glemte å sende med pærer til nerlys og langlys, menmen :)

Førnøyd kunde!

13. mars 2015

Super service

Astina yder en super god service
Og deres kundeservice er virkelig flinke og yder en god service når man ringer til dem med problemer :)

6. desember 2014

Hej Christian,

Tusind tak for din anmeldelse, det betyder utroligt meget for os! Det er jo som det skal være :o))

Mvh René Høvinghof, direktør, Astina.dk A/S

Perfekt

Alt som det skulle være

28. mai 2014

Hej Jørn,

Tak for din anmeldelse, vi sætter pris på du valgte at bruge tid på at anmelde os :o)

Rigtig god dag.

Mvh René Høvinghof, direktør, Astina.dk A/S

Bedømning

Leveringstid er akseptabelt om man får beskjed.

6. mai 2014

Svar fra Astina.dk A/S

Jeg er ked at læse det er din oplevelse, jeg kan godt se varerne har været forsinket en del mere end først lovet fra vores leverandør, jeg har sendt dig en mail for at høre om vi kan gøre noget for at hjælpe dig, derudover vil vi selvfølgelig i fremtiden overveje pålideligheden af vores leverandørs oplysninger.

Mvh René // Astina.dk

Det er ingen tvil- Astina er best for din bil!

Kjøpte ny grill til min bil hos Astina. Grillen ble noe forsinket fra Astina sin leverandør og jeg fikk umiddelbart en Mail fra Astina hvor de forklarte dette og om jeg ville kansellere ordren pga dette. Meget god oppfølging og grillen er nå mottatt. Jeg kan trygt anbefale Astina til alle som trenger bildeler:-)

Vidar
kristiansand, Norge.

30. april 2014

Hahaha... fantastisk Vidar!! :D

Tal for din flotte anmeldelse trods leveringstiden! Jeg er glad for du er tilfreds, ikke mindst tak for et stort smil på en fredag for en fantastisk overskrift :o)

De bedste hilsner, René // Astina.dk

Hurtig respons

Bestilte en undervogn (D2) hvor der ellers ikke er TÜv godkendelse på men 20min efter jeg havde bestilt den blev jeg ringet op og der sagde de at de godt kunne skaffe den hvis jeg ønskede dette... Det må da være god service og mer salg for del selv ;-)

30. april 2014

Hej Mikkel,

Tak for de pæne ord, selvom det tog lidt længere end forventet, så er jeg bare endnu mere glad for at læse så flot en anmeldelse! Tusind tak :o)

Strålende

Fantastisk service, aldri opplevd lignende fra andre leverandører :-)

7. april 2014

Svar fra Astina.dk A/S

Det er solens stråler der gør vores service strålende :o))

Tak for anmeldelsen, vi prøver at flytte grænsen hver eneste dag med god service :D

Flott nettbutikk

En nettbutikk fylt med deler til alle slags biler, knall! Kjapp levering og god service har dere også :) Bare synd dere ikke har butikk i norge, da vi må betale toll på tusenvis. Ellers ingenting vondt å si om astina.dk!

20. februar 2014

Svar fra Astina.dk A/S

Tak for de pæne ord Andreas, ja det er besværligt til Norge med toll og dyr fragt, ingen tvivl om Norge er et af vores største Eksport lande, men der er lidt langt for os for at starte en butik :o)

De bedste hilsner - René // Astina.dk

SUPER BRA SERVICE!!!

Jeg må si at jeg er SUPER fornøyd med servicen hos Astina.
Jeg kommer garantert til å bestille flere deler/styling hos Astina.

Stå på med god service og bra kvalitet!! :)

9. september 2011

Perfekt!

Jeg bestilte en frontgrill hos Astina, de lovede den ville komme d. 14, men den kom allerede d, 9, hvilket jo faktisk er før de lovede...

Jeg blev konstant informeret om hvor langt vi var i ordre processen, hvilke jeg var meget tilfreds med :)

Helt klart et sted jeg vil handle igen

11. oktober 2009
Vis anmeldelser på alle språk. (2 531 anmeldelser)