Astina.dk A/S Anmeldelser

2 531
TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Pisse god service, varene er i perfekt stand, og begge pakker og Palle kom tidligere en forventet. Kan klart anbefale dem😎

Selskapet har svart

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Astina har en alt for lang leveringstid, når varer ikke er å skaffe later det til at informasjon uteblir. Leveringstid er akseptabelt om man får beskjed.

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Bilutstyrsbutikk
  2. Bildeler

Skrevet av virksomheten

Hos astina.dk er det vigtigste for os at du som kunde oplever en god handel, vi ønsker at være det største, stærkeste og bedste brand indenfor stylingsbranchen.

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

3k anmeldelser

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

(2 531)

134 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg synes at det var bra at de svarte…

Jeg synes at det var bra at de svarte så fort på mail og jeg fikk raske tilbakemeldinger når jeg lurte på noe ok leveringstiden var kort. 10/10😁

27. april 2021

Hejsa,

Tak for din anmeldelse! - Den får også 10 ud af 10. :)

Vi er glade for at du er tilfreds med leveringstiden.

10/10

Fast delivery, good prices, good customer support. 10/10 would by again

23. april 2021

Hey Andreas,

Thanks for the 5-Stars. :)

Regards. Niclas // Astina.dk

Gode LED lyskilder...

Godt service niveau - gode "varer med LED lyskilde" til min Fiat 500.
Her ka' du trygt handle! Vh. Lars Mønster

4. mars 2021

Hej Lars,

Tak for handlen! - Og de 5-Stjerner! :)

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Lover varen kommer

Lover varen kommer, men kom ikke. Så det rart at give andre skylden. Selv om de påstod varen var kommet men bare skulle sendes.

17. februar 2021

Hej Bo,

Tak for din anmeldelse, jeg er ked af du føler vi kun har været 2-Stjerner værd.

Men der kommer lige en forklaring på din ordre her, du rykker for en leveringstatus på din ordre den 4 Februar og jeg svare dig den 5 Februar med at den vil blive sendt fra os i dag da jeg kunne se på DHL Tracking nummer at de forventede at levere den forsendelse hvor din vare var med i samme dag jeg svare dig.

Dog havde DHL åbenbart fået en forsinkelse på den forsendelse, og den lander så først hos os den 10 Februar og der får vi så sendt din vare afsted med det samme den kommer ind ad døren.

Det har ikke været mening at skulle give dig en "forkert" leveringstatus, dog er det bare svært at sige noget andet til dig når vores fragtselskab oplyser os det jeg har givet dig info på.

Jeg har ikke lagt skylden over på andre, men i dette tilfælde her ved jeg virkelig ikke hvordan vi skulle kunne gøre det anderledes?

Du må have en rigtig god dag.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Det kom til tiden men pæren vikker ikke…

Det kom til tiden men pæren vikker ikke til at give de % mere lys.
men ellers ok.

21. januar 2021

Hej Klaus,

Tak for din anmeldelse, hvis der er noget der ikke er helt som det skal være så er du mere end velkommen til at fange os på salg@astina.dk eller 70900800 så skal vi nok gøre vores bedste for at løse det.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dårlig kvalitet.

25. desember 2020

Hej Martkan,

Jeg er ked af vi kun har fået en enkelt stjerne.

For jeg kan se du har flere forskellige ordrer inde hos os.

Kan jeg eventuelt få dig til at uddybe hvilken vare det drejer sig om samt hvorfor den er dårlig kvalitet? :)

Så vil jeg gerne kigge på det så vi kan tage det til efterretning.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hos Astina har de forstået det med god…

Hos Astina har de forstået det med god kundeservice, også når det bliver lidt kritisk - jeg kan ikke huske at jeg har følt mig så godt behandlet som hos Astina

15. desember 2020

Hej Jens,

Det er lige præcis sådan en anmeldelse her der gør at man bliver glad! - TAK for det. ;)

Meget god service

20. november 2020

Hejsa! :)

Tak for en super god anmeldelse og 5-Stjerner.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

god service

god service ,rimelig leveringstid

9. november 2020

Hej Per,

Tak for din anmeldelse. :)

Super kundeservice.

Svarer raskt på henvendelser og bra kundeservice.

20. august 2020

Hej Jan,

Tak for en god anmeldelse! :)

K&N filterrens

Varen er som beskrevet og kom til tiden.

23. juni 2020

Hej Klaus,

Tak for en super god anmeldelse. :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Astina er meget god handler aldtid de…

Astina er meget god handler aldtid de er glad når man snakker kan anbefale til mine venner og bekente

18. februar 2020

Hejsa :)

Tak for en dejlig anmeldelse! - Det er vi glade for.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De er meget hurtige til at svare flinke…

De er meget hurtige til at svare flinke og rar og snakke med.
Jeg kan kun skrive gode ting om dem.
Det fedt de eksistere 👍👍

12. desember 2019

Hej Serkan,

TAK For en hamre god anmeldelse! - Du er en super god og rar kunde. :)

Hav en fantastisk dag.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Sillkone varcumm slange jeg er super…

Sillkone varcumm slange jeg er super til glad og den virker 100 % til Skoda (vag biler)

6. september 2019

Hej Peter,

Vi sætter pris på din anmeldelse, og virkelig fedt du er glad for den vare du har bestilt! :)

Mvh. Jeppe // Astina.dk

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv