Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hej Arebos 1000 tak for alt jeres hjælp. I forbindelse vores nye spa ikke ville varme op. Jeres hurtige svar er så vildt ( samme dag og indfor et par timer) imponeret. 5 store Stjerner fra os til j... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hvor er den 6 stjerne når man har brug for den… ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg har købt Ude bruser samt ny opruller til dækken af min pool til mit sommerhus og det blev leveret efter få dage og min opfølgende ma... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Har bestilt en køleboks med kompressor, de 1600 kr blev hurtigt taget fra min konto, men det er ikke til at komme i kontakt med firmaet, ingen mail kontakt mulig, telefonnummeret eksisterer ikk... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bestilte en Donkraft til skift af bl.a dæk på bilen. Den kom hurtigere end forventet. Jeg havde et par spørgsmål vedr service og brug, og fik hurtigt et brugbart svar. Dejligt når medarbejderen i... Vis mer

Selskapet har svart

TrustScore 4.5 av 5

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Hej Arebos

Hej Arebos
1000 tak for alt jeres hjælp. I forbindelse vores nye spa ikke ville varme op.
Jeres hurtige svar er så vildt ( samme dag og indfor et par timer) imponeret. 5 store Stjerner fra os til jer

16. april 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

“Meget tilfreds med mit køb hos AREBOS

“Meget tilfreds med mit køb hos AREBOS! Produktet var i flot kvalitet, prisen var fair, og leveringen gik hurtigt. Derudover fik jeg rigtig god service hele vejen igennem. En webshop jeg trygt vil handle hos igen 😊”

19. februar 2026

Good transaktion

Perfect contact with customer service. After some problems we faund good solution for Everyone ...Big thanks for person from support

13. november 2025

Hej Mateusz

Thank you so much for your kind feedback!

We’re very happy to hear that you had a positive experience with our customer service. Even though there were some challenges along the way, we’re glad we could find a solution that worked well for everyone.

A big thank you from our support team as well ,we truly appreciate your trust and patience.
If you have any further questions, you are always welcome to contact us.

Kind Regards
Nesli

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Hvis det var muligt at give minus…

Hvis det var muligt at give minus stjerner, ville jeg gøre det.

Jeg bestilte sidste år et støbejernssæt fra Arebos som gave til mine forældre. Efter blot én gangs brug blev hele sættet dækket af rust.

Da vi kontaktede Arebos, afviste de i første omgang, at der var noget galt med produktet. Kort efter valgte de dog at sende et nyt sæt – uden at bekræfte leveringsadressen – og pakken blev derfor sendt til vores gamle adresse.

Arebos skrev skriftligt til os, at vi kunne få pengene retur, hvis vi afviste pakken. Det havde vi imidlertid ingen mulighed for, da vi ikke længere bor på adressen. Alligevel blev pakken udleveret af PostNord uden underskrift.

Jeg kontaktede derefter Arebos igen for at forklare situationen og gentage, at vi ønsker refusion – som de tidligere skriftligt havde bekræftet, at vi ville få.

I stedet ændrede de pludselig forklaring og påstod, at der aldrig havde været tale om en refundering, men om en ombytning, og at vi derfor ikke kan få pengene retur. Dette står i direkte modsætning til deres tidligere skriftlige tilsagn.

Sagen har nu stået på alt for længe, og håndteringen har været både uprofessionel, urimelig og er stadig i gang.

11. november 2025

Kære Cecilie,

Vi er oprigtigt kede af den oplevelse, du har haft, og vi forstår din frustration.
Vores kundeservice er placeret i Tyskland, og al kommunikation bliver derfor automatisk oversat til dansk.

Dette kan desværre i enkelte tilfælde føre til misforståelser, og det beklager vi meget.
Vi kan bekræfte, at refusionen af dit køb er blevet gennemført, og at beløbet allerede er overført til din konto.

Vi beklager den forsinkelse og forvirring, som processen har medført, og vi arbejder løbende på at forbedre vores danske support.

Tak for din tålmodighed.

Mvh

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Rigtig godt oplevelse at handle her

Rigtig godt oplevelse at handle her. Hurtig levering og produkter i rigtig god kvalitet. Vi handler helt sikkert igen på denne side

24. oktober 2025

Hej Mathias ,

Tusind tak for din positive anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både levering og kvaliteten af vores produkter.

Det betyder meget for os og vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart.

Med Venlig Hilsen

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God kundeservice og nem side

God kundeservice og nem side at navigere på.

20. oktober 2025

Kære kunde,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores kundeservice og hjemmeside. Det sætter vi stor pris på!

5 FEDE STJERNER…

Altid super gode produkter til gode priser, uanset om det er til hus, haven, pool eller andet.
Hurtig levering Og super kunde service hvis man har spørgsmål eller brug for guide / hjælp.
FEM FEDE STJERNER fra mig til Arebos Dk

9. september 2025

Kære Carina ,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner!

Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med både vores produkter, priser og kundeservice.

Det motiverer os til at blive endnu bedre , tak fordi du handlede hos os!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Untrustworthy business with good, dangerous products with unsuitable accessories and unreliable support

Bought solar shower on December 9 for €103.59 + €24.90 shipping. It fell and the bottom/lower part broke. They sold me a new one for €47.12 + €16.75 shipping, so I didn't have to pay for a full new one.

Update (03/23/2025): They're now charging me €53.97 for 2 small plastic pieces and a couple of small rubber sealing rings + €17.50 for shipping them within warranty.

Update (08/22/2025): It fell and broke again. Spent €170.76 on replacements. Hired a professional to install it. He concluded the provided screws were too short for the provided studs (the studs are ~5 cm but the screws are ~2.5 cm, so they never reach the bottom and remain lose). Complained on August 7. Arebos claimed the one-year liability period had already expired and the screws magically shrunk multiple centimeters due to product misuse and refused to compensate anything.

Update (09/01/2025): They finally agreed to refund after I initiated legal action.

Update (09/10/2025): I received the refund.

10. september 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bestillingen var nem og overskuelig

Bestillingen var nem og overskuelig, levering kom hurtigt, og produktet levede fuldt ud op til mine forventninger. Kundeservicen var venlig og hjælpsom. Jeg kan varmt anbefale Arebos.dk og handler gerne her igen.

3. september 2025

Hej Jesper,

Mange tak for din dejlige anmeldelse og de fine ord!

Det glæder os at høre, at både levering, produkt og kundeservice har levet op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber at se dig hos os igen snart.

Med Venlig Hilsen

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Perfekt service og hurtigt.

Perfekt service og hurtigt.

26. august 2025

Hej Lasse,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service og levering.

Du er altid velkommen hos os igen.

Top stjerner

Nem hjemmeside at finde rundt i✅️
Informationer om varen✅️
Bestilling✅️
Levering✅️
Kundeservice✅️

Havde i forbindelse med en trækvogn jeg bestilte, brug for kundeservice 2 gange. De hjalp mig med gode løsninger og inden for ganske små 24 timer! 4,9 stjerner udelukkende til deres super venlige og effektive kundeservice!

1. mars 2025

Kære Amanda,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de venlige ord .

Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med både vores hjemmeside og især vores kundeservice. Det betyder rigtig meget for os, at du har fået hurtig og god hjælp, og at vi fandt løsninger sammen med dig.

Vi håber, du bliver glad for din trækvogn, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen hos AREBOS.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Fik ingen info om at varen ikke ville…

Fik ingen info om at varen ikke ville blive sendt men bare en tilbagebetaling via PayPal...

27. juli 2025

Hej Christoffer

Din ordre blev returneret til os, da varen ikke blev modtaget, og derfor har vi refunderet beløbet til dig via PayPal. Hvis du mener, at der er sket en fejl, er du meget velkommen til at skrive til os på info@arebos.dk, så undersøger vi sagen nærmere.

AREBOS Kundeservice

They deserve 5*

So i did buy for the first time something from them and i haved the badluck to arrive compleatty destroyed in transit,i think.
They did answear pretty fast on my email,srnd them all the info s and pictures and they decide to replace the product.
So i can tell you that they desrrve 5* +.
Thank you :)

5. august 2025

Hi Robert

Thank you so much for your kind review!

We’re really sorry your order arrived damaged, but we’re happy we could sort it out quickly with a replacement.

Your 5-star feedback means a lot to us, and we truly appreciate you giving us the chance to make things right.

We hope you enjoy your product and look forward to helping you again in the future.

Best regards,
AREBOS Customer Service

Super god i den tid jeg har haft den

Super god i den tid jeg har haft den
3 uger
Jeg har bare købt kemikalier til at rense og lave den rigtige PH verdi med

26. juli 2025

Hej Susanne

Mange tak for din positive anmeldelse og fordi du deler din erfaring med os.
Det glæder os at høre, at du har været tilfreds med produktet i den tid, du har haft det.

Vi håber, at du får stor glæde af det i lang tid fremover , og hvis du nogensinde har spørgsmål til vedligeholdelse eller brug, er du altid velkommen til at kontakte os.

AREBOS Kundeservice

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi bestilte en træningsbænk fra Arebos…

Vi bestilte en træningsbænk fra Arebos i onsdag og modtog i går produktet med postnord (med gratis levering). Der var ikke en finger at sætte på håndteringen og produktet lever i den grad op til forventningerne - og så var den endda samlet ved modtagelse :D
Så vi kan varmt anbefale Arebos ift. priser, håndtering og levering!

9. juli 2025

Hej Thomas

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både leveringen og produktet – og ikke mindst, at bænken levede op til dine forventninger.

Tak fordi du valgte Arebos , vi håber at se dig igen!

De bedste hilsner
Team Arebos.dk

24. juni 2025

Hej Morten,

Tusind tak for din anmeldelse og de 4 stjerner. Vi er glade for at høre, at leveringen var hurtig. Vi håber at kunne give dig en endnu bedre oplevelse næste gang.

Dzień dobry

Dzień dobry
Mam takie małe jacuzzi od zeszłego roku i zgubił mi się korek co zatyka dziurę do pompowania powietrza. Czy mogłabym dokupić taką nakrętkę? Tą z dołu basenu

3. juli 2025

Svar fra AREBOS DK

Dziękujemy za Twoją wiadomość.

Jesteśmy sklepem w Danii – prosimy o przesłanie e-maila na adres: info@arebos.de , aby dział obsługi klienta mógł Ci pomóc z brakującą nakrętką.

Z góry dziękujemy i życzymy miłego dnia!
Zespół AREBOS Dania

Fantastisk god service

Vi købte i juli 2024 3 stk løbehjul til vores trillinger som de kunne have med på camping.
Det ene har vi gentagende gange haft problemer med. Det kunne ikke spændes. Så i juni 2025 skriver jeg til Arebos. Sender billeder så de også kan se løbehjul er brugt ganske lidt og ikke misvedligeholdt.
Og sikke en service. Der blev sendt nyt med det samme. Andet skulle vi bare smide ud på forsvarlig vis. Desværre havde de ændret farver så fik ikke samme farve som før. Men endnu engang blev det byttet til ønsket ny farve. Der er blevet svaret på mail på en søndag. Service er bare i top og der blev sendt kys og sommerkram tilbage til dem.

29. juni 2025

Kære Maria,

Tusind tak for din søde anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at I er tilfredse og at vi kunne finde en løsning hurtigt. Det glæder os især, at børnene er glade for deres løbehjul igen.

Rigtig god sommer til jer! ☀️

Team AREBOS DK

Super god service

Super god service. Vi købte en trækvogn som havde nogle fejl og skader på sig da vi fik den. Da jeg kontaktede Arebos om noget var i stykker, der spurgte jeg om reservedelene så jeg selv kunne fixe det, fik jeg svar inde for 30 min og fik af vide de ville sende reservedelene som var i stykker. Da de så ikke havde alle reservedelene hjemme skrev de tilbage at de sender en ny trækvogn og jeg slet ikke skal tænke på den gamle. Det er hvad jeg kalder hurtig og utrolig god service.
Endnu en gang tak for en perfekt oplevelse. 🥰

13. juni 2025

Kære Fie ,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med både løsningen og servicen og det betyder meget for os, at du føler dig godt behandlet.

Tak fordi du valgte AREBOS og du er altid velkommen igen!

De bedste hilsner
Team AREBOS DK

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv