Dom gjorde ett bra jobb
Supernöjd, alla envisa fläckar som var i soffan är borta. Trodde inte att det var möjligt.
Fint bemötande, noggrant utfört arbete. Rekommender varmt aqua möbeltvätt.

Svar fra Aquamobeltvatt
Fint bemötande, noggrant utfört arbete. Rekommender varmt aqua möbeltvätt.

Svar fra Aquamobeltvatt
Superbra tjänst och proffsigt bemötande.

Svar fra Aquamobeltvatt
Tack för ditt fina jobb, killar med mycket respekt och vi är jättenöjda med ert arbete. Dom gjorde vår bil och hemmet, arbetet är jättefint.

Svar fra Aquamobeltvatt
Vi fick ett jättebra service med vår soffa efter katten hade en lite olycka på den.
Han var tydlig med service beskrivning och priser när vi pratade på telefon, vi fick en tid dagen efter, det gick väldigt snabbt och soffan ser rent och fräsch nu! Han pratade både svenska och engelska (vilket var bra, då inte alla kunde svenska hemma hos oss).
Varmt rekommenderat!

Svar fra Aquamobeltvatt
Mycket nöjda med resultatet av gårdagens möbel och mattvätt.
Han som utförde arbetet (fick tyvärr inte hans namn men det är samma kille som på TikTok-filmerna) var på plats hos oss på utsatt tid och kontrollerade med oss att vi var nöjda med resultatet innan han avslutade arbetet och lämnade. Inga dolda avgifter eller liknande utan priset överensstämde med det man får fram på hemsidan och offerten/bekräftelsen.
Kommer att anlita dem igen i framtiden.

Svar fra Aquamobeltvatt
Fantastisk service med otroliga resultat soffan och köksstolarna känns som nya!
Rekommenderar starkt!!

Svar fra Aquamobeltvatt
lätt att boka tid, väldig trevlig och proffsigt arbete! Stor familje soffa och mat stolar blev helt fläckfria och rena! Rekommenderar aqua möbel tvätt starkt och tusen gånger om! väldigt nöjda är vi med deras service och engagemang 10/10 helt klart 🤩🤩🤩

Svar fra Aquamobeltvatt
Fantastisk service och strålande resultat! Faraj kom ända fram till dörren och allt gick smidigt! 😃👌

Svar fra Aquamobeltvatt
Rekommenderar jätte stark 😍 mattan blev som ny
Alla fläckar är borta och är helt rent

Svar fra Aquamobeltvatt
Snabbt, enkelt och väldigt noga! Rekommenderas :)

Svar fra Aquamobeltvatt
Jag tvätta min säng, som hade mycket kiss fläckar från barnen. Nu har allt försvunnit och ser helt ny ut. Tackar er så mycket.
Utmärkt service och fantastiskt resultat.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.