Två väldigt trevliga personer kom hem…
Två väldigt trevliga personer kom hem till mig och tvättade min bäddmadrass. De lyckades få bort gamla svettfläckar som jag trodde aldrig skulle försvinna. Madrassen känns nu otroligt fräsch och ren!
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Fick service samma dag! Jätte fint resultat och bra priser! Super nöjd!
Väldigt nöjd med servicen! Han kom hem till mig i tid och gjorde ett riktigt bra jobb med att tvätta mina soffor och mattor. Allt blev fräscht och rent, och han var dessutom trevlig och professionell genom hela besöket. Rekommenderas starkt!
Två jättetrevliga killar kom hem till mig och tvättade min matta. Jag har tre barn, så mattan var väldigt smutsig med massor av fläckar. Jag blev verkligen överraskad över resultatet – mattan blev som ny igen! Jag är jätte, jättenöjd med deras arbete och bemötande. Rekommenderar dem starkt!”
Dom har tvättat min soffa som var missfärgad och riktigt smutsig. Resultatet blev över förväntan — soffan ser nästan ny ut igen! De var dessutom väldigt trevliga, professionella och priset var jättebra. Jag är supernöjd och kan varmt rekommendera dem
Perfekt resultat efter att de hade kommit tillbaka och tagit bort det sista,
Detta är andra gången de har varit hos mig och tvättat min soffa och fåtölj – och resultatet var lika suveränt som första gången!
Personalen är väldigt trevlig och professionell, och allt gick smidigt från början till slut.
Extra plus för att det inte blev några konstigheter kring priset – jag betalade exakt det som stod på hemsidan vid min onlinebokning.
Rekommenderas varmt!
Har varit hos mig tidigare, så jag vet att dom är bra.
Rengjorde och impregnerade 4 st ljus Brunstad-fåtöljer.
Resultatet blev jättebra och dessutom är dom mycket trevliga!
Kerstin
Varning för Illos möbelrekond!
Vi beställde diverse möbeltvätt hemma. Illos kom, satte i gång, efter en timme var de klara och förklarade då att det skulle kosta 6 985,8 kr, betydligt dyrare än vi trodde. De påstod att arbetet varit mer omfattande och att de tagit bort massa fläckar, vilket är tilläggsbeställningar. Det rimliga är förstås att först fråga kunden, inte utföra tillkommande, ej beställda arbeten för att sedan kräva betalt. Min fru, som var ensam hemma, kände sig pressad av de två männen från Illos, som vägrade ta betalt per faktura utan skulle ha pengar direkt.
Inte nog med detta, när möblerna torkat så såg vi att fläckarna var kvar. Vi skickar bilder till Illos dagen efter, inom den föreskrivna reklamationstiden om 48 timmar, men Illos slår ifrån sig och vägrar att antingen betala tillbaka eller återkomma för att göra om det undermåliga jobbet.
Enligt Bolagsverket omsatta Illos 877 000 kr 2024 (559205-3838). På sin hemsida listar de Radisson hotell, Grand hotell, AC hotell, Hedin bil, Volvo, Pinchos mfl större företag som kunder. Helt orimligt med en sådan låg omsättning. Sannolikt är både kunder och referenser fusk.
Oseriöst bedrägeriföretag.
Illos möbelrekond och MöbelRent är två olika hemsidor med samma verksamhet och adressen Nils Holgerssons Plats 4, 422 62 Hisings Backa.
Det står på hemsidan att företaget erbjuder ”Ansvarsförsäkring som en extra trygghet för dig som kund, så att du kan känna sig säker vid våra tjänster”. När vi reklamerade dåligt utfört arbete företaget tog inget ansvar.
Det står ”Effektiv Fläckborttagning, våra avancerade rengöringstekniker tar bort även de mest envisa fläckarna och dåliga lukter, vilket gör att dina möbler känns och ser ut som nya igen.”
Samtliga möbler som företaget tvättade har fortfarande fläckar.
Vi trodde att det skulle kosta 289 kr att tvätta en stol, företaget har lagt på 299 kr per stol, dvs. att tvätta en stol kostade 588 sek utan någon alls garanti att stolen blir ren.
Detta är helt enkelt bedrägeri.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.