Onlangs mijn macbook pro uit 2015 bij een andere "reparateur" laten voorzien van een nieuwe accu maar kreeg hem terug met meer schade dan hij heen ging. Appleparts had gelukkig het onderdeel dat... Vis mer
Se hva andre synes
Al vele keren bij hen gekocht voor reparatie van Macbooks van klanten. Laats had ik een defect onderdeel. Teruggestuurd naar hen ter controle. Vermoedelijk was ik zelf de boosdoener en heb... Vis mer
Ben heel blij met de donor laptop Macbook Unibody 15" welke ik ophaalde in Heerenveen. Al het bruikbare hardware over kunnen zetten, werkt & oogt nu weer als nieuw. Daarbij is de het uitlezen... Vis mer
Ik bestelde een Apple adapter met verlengsnoer. De adapter is top, echt origineel en nieuw in originele verpakking. Mijn laptop werkt nu een stuk beter. Ze hadden alleen per ongeluk het verkeerde snoe... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Wij zijn vanaf 2009 actief in de verkoop van reparatie onderdelen voor Apple toestellen. Wij streven ernaar om hoogwaardige producten te verkopen. Alle onderdelen worden bij aankomst en voor het versturen streng gecontroleerd op fouten en beschadigingen.
Kontaktopplysninger
Dracht 123, 8442 BN, Heerenveen
- 0513 437659
- info@appleparts.nl
- www.appleparts.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Is oke
De onderdelen zijn goed service kan beter.
deskundig
Snel. juiste adviezen en deskundigheid. Met hartelijke groet.
Geweldige service!
Toetsenbord van goede kwaliteit
Toetsenbord van goede kwaliteit, snel geleverd!
Prima snelle levering.
Mac Support is heel tevreden over …
Mac Support is heel tevreden over Appleparts! Een echte aanrader voor een ieder!!
Brede voorraad en snel leverbaar
Brede voorraad en snel leverbaar! Top!
goede service en kwaliteit !!
Trackpad kabel Macbook Pro
In eerste instantie verkeerde trackpad kabel besteld voor m'n Macbook Pro, goed geholpen door Omar welke een retour heeft geregeld. Binnen enkele dagen het juiste kabeltje ontvangen.
Goede service.
Uitstekende en snelle levering.
Uitstekende afhandeling
Ben enorm goed geholpen.
Ben enorm goed geholpen.
Aanrader!
Klantvriendelijkheid en eerlijkheid die …
Klantvriendelijkheid en eerlijkheid die ik eigenlijk bijna nergens zie. De charger van mijn iPhone deed het niet, ook niet na 10x schoonmaken en tutorials op internet kijken. Nadat ik tegen de man achter de balie zij dat ik een nieuwe dockconnector wou laten installeren stond hij erop om hem toch nog een keer grondig schoon te maken. Hij heeft hem na 5 minuten toch weer perfect werkend gekregen. Kosten: €0 terwijl hij me makkelijk een nieuw onderdeel had kunnen verkopen. Top bedrijf, top service en ik kom hier zeker voor al mijn reparaties terug.
Zeer onvriendelijk te woord gestaan
Zeer onvriendelijk te woord gestaan.
Ik had een bestelling (LCD) thuis liggen maar nog niet geopend.
Deze kon ik ZELFS na 17 dagen al niet meer retour zenden.
Bij de vraag of er een uitzondering gemaakt kon worden, werd ik niet volwaardig bejegend.
Mij lijkt het dat het meer om de centen gaat, en willen niet voor de klant "the extra mile" gaan.
Geen negatieve reviews gepubliceerd.
Negatieve reviews worden niet gepubliceerd op hun website. Immers, een nieuwe batterij voor Macbook Pro werkte voor geen meter. Werd zelfs niet herkend. Van een nieuw product zou je toch verwachten dat het meteen werkt? Of niet, soms? Of is de klant veroordeeld tot tester?

Svar fra Appleparts
Snelle levering tegen nette prijzen. Doen niet moeilijk over retouren.
Originele Ipad air homebutton flex …
Originele Ipad air homebutton flex kabel besteld. Deze werkt prima in tegenstelling tot een imitatie welke ik bij een andere NL internet shop had besteld.
vlotte verwerking en levering
vlotte verwerking en levering, duidelijke uitleg op de site
Fabrieksfout trackpad
Eerste trackpad die ik kreeg had een fabrieksfout, maar zodra ik dit aan Appleparts had uitgelegd hebben ze me gevraagd om het terug te sturen en ik kreeg een nieuwe trackpad een paar dagen later die het wel goed deed. Dus een punt minder vanwege de trackpad die het niet goed deed in het begin, maar goede customer service!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.