Apoteket AB Anmeldelser

20 740

4,1

I och med att Florinef inte kan ingå måste jag ändå ha dosett för att inte glömma den tabletten, vilket gör att en del av fördelarna md Dospac försvinner. Det vore bättre om påsarna startar på en mån... Vis mer

Tyverr så er vi beroende av Apoteket. Men bruk ONLINE og PostNord så sparar penger, drivmedel, tid, trengsel og en kopp kaffe. But be secure ONLINE. Thank you Regards Micro.Steinar.Sweden

Vi bestilte noen varer i nettbutikken for avhenting i butikk men ved en feil krysset vi ikke av for express levering. Vi hadde dessverre reist fra avhentingsstedet før varene var kommet og fikk ikke h... Vis mer

Gode priser og imøtekommende personal. God oversikt over tilgjengelige produkter på nettet.

1. Medisinutsalg
  2. Apotek på nett
  3. Reseptmedisinutsalg på nett
  4. Apotek

Apoteket erbjuder läkemedel, noga utvalda hälsoprodukter och tjänster till privatpersoner, vården, företag och organisationer.

Bra

21k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 59 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Alle anmeldelser

(20 740)

2 383 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Det tog 11 dagar innan leveransen kom

Det tog 11 dagar innan leveransen kom! Urdåligt!!!

17. juni 2022

Svar fra Apoteket AB

Hej Lars-Åke, tack för ditt omdöme!
Vi ser att det varit trassel med ditt paket i transporten, vi ser över vad det kan ha berott på. Vi beklagar verkligen förseningen.
Ha en fortsatt fin dag!
Vänliga hälsningar Maria på Apoteket

Stod att mitt paket skulle komma 1-2…

Stod att mitt paket skulle komma 1-2 dagar kom 3 dagar försent ( 5 dagar )

8. juni 2022

Svar fra Apoteket AB

Hej Liva, tack för din feedback!
Vi ber om ursäkt för att din order blev försenad, vi ska bättra oss.
Ha en fortsatt fin dag!
Vänliga hälsningar Maria på Apoteket

Slarvade med att kolla innan jag skrev…

Slarvade med att kolla innan jag skrev under, dem missade en vara.

5. juni 2022

Svar fra Apoteket AB

Hej Nisse, tack för din feedback!
Om du inte fått allt du beställt, kontakta vår kundservice på telefon 0771 450 450 så ska du få hjälp.
Vi ber så väldigt mycket om ursäkt om vi inte packat rätt varor till dig.
Vänliga hälsningar Maria på Apoteket

Stod att varorna skulle komma på 1-2…

Stod att varorna skulle komma på 1-2 dagar.
Tog nästan en vecka.

20. mai 2022

Hej Jim,
tack för ditt omdöme.

Ja, dessvärre blev din beställning försenad under själva transporten från lagret till utlämningsstället.
Vi beklagar detta och tar upp det med transportören.

Önskar dig en fin helg!
Mattias på Apoteket

Det skulle ta 1-2 dagar att få hem…

Det skulle ta 1-2 dagar att få hem varan.
Jag fick varan efter 5 dagar :(
Skriv då hellre att det tar 5 dagar ....

12. mai 2022

Svar fra Apoteket AB

Hej Toni, tack för din recension.
Vår leveranstid för varor som är receptfria är 1-3 vardagar, när du beställde var leveranstiden 1-2 vardagar så något måste ha hakat upp sig med din order eftersom det tog så lång tid.
Vi ska se över vad som hände och vi ber dig om ursäkt för att leveransen dröjde.
Ha en fin kväll!
Vänliga hälsningar Maria på Apoteket

Leverte ikke som lovet, svært dårlig kundebehandling

Leverte ikke til henteapotek som lovet (1-2 dager), så varene var ikke der da jeg kom for å hente. Jeg kjøpte derfor tilsvarende varer fra hyllene, mye dyrere, og regnet med å kunne heve kjøpet. Etter 8 dager kom pakken til henteapotek. MYE dårlig kommunikasjon med kundeservice. Ikke mulig å heve kjøpet, selv om Apoteket som selger hadde alt ansvar for at de ikke leverte som lovet og heller ikke ga meg beskjed. Hentet pakken, og spurte om jeg kunne returnere noen av varene som jeg da hadde for mange av. Damen på apoteket ble da veldig sur og sa HVORFOR BESTILLER DU DET DA, OM DU IKKE SKAL HA DET?! Så jeg fikk ikke levert noe tilbake, men ble skjelt ut i tillegg til at dette skaffet meg masse merarbeid. Ikke stol på leveringstiden de oppgir på nett! Det står ikke at de skal PRØVE å levere innen 1-2 dager, det er ingen forbehold i det hele tatt, men når de ikke leverer som avtalt har du som kunde ingen rettigheter.

7. mai 2022

Svar fra Apoteket AB

Hej Camilla, tack för din recension.
Det här var verkligen tråkig läsning, här har du hamnat i kläm, det vill vi hjälpa dig att lösa.
Om du tar kontakt med oss via e-post till kundservice@apoteket.se, märk e-posten med Trustpilot och uppge ordernummer i ordern så ska vi se hur vi kan hjälpa dig med ditt ärende.
Ha en fin kväll nu!
Vänliga hälsningar Maria på Apoteket

Dere sier det er 4 til 6 dagers…

Dere sier det er 4 til 6 dagers leveringstid i bestillingen, men nå har det gått 9 dager og medisinene er ennå ikke sendt.
Kundeservice går det ikke an å ringe

2. februar 2022

Svar fra Apoteket AB

Hej Kim, tack för din feedback!
Vårt leveranslöfte just nu är levereras om 7-9 arbetsdagar.
På grund av högt tryck och sjukfrånvaro i vårt logistikled kan ordrar som innehåller receptvaror bli ytterligare försenade. Om din order INTE innehåller receptvaror har vi 4-5 arbetsdagars leveranstid.
Det är högt tryck på kundservice, vi svarar så fort vi bara kan.
Ha en fin dag!

Om emballage

Hej
Paketet som kom innehöll stor del luft. Det vore en välgärning om ni kunde få fram nytt mindre skrymmande emballage

28. september 2021