Priserne var virkelig gode og leveringen var virkeligt, virkeligt hurtig. Godt indpakket, kan kun anbefale. 😊 Det eneste der havet været perfekt var en sporings mail eller kode, men den kom ikke, hø... Vis mer
Selskapet har svart
Fantastisk hjemmeside! Har været så glad for at handle hos Ammenam.dk. Simpel side, med varer til rigtig gode priser, hvor der samtidig altid er en fremragende, løbende information til kunden på... Vis mer
Selskapet har svart
Altid hurtig levering, der er aldrig nogen problemer. Lagerbeholdningen er oplyst det er bare en fem ud af fem oplevelse hver gang! Kan klart anbefales
Selskapet har svart
Vi har nu to gange kønt modermælkserstatning ved ammenam og har kun gode oplevelser. God pris og levering til tiden.
Selskapet har svart
Ammenam.dk ønsker at give skønne forældre og babyer et stort udvalg af babymad til børnevenlige priser! Rigtig mange forældre køber deres modermælkserstatning hos mig og vender tilbage måned efter måned. Jeg sætter pris på alle de mange anbefalinger Ammenam.dk får.
Kulsøvej 5, 4760, Vordingborg, Danmark
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Hurtig levering og gode priser! Jeg vil stærkt anbefale nybagt forældre som skal bruge alt fra modermælkserstatning til flasker og babytilbehør. Når jeg har bestilt "lige før det er kritisk og man mangler" så kommer det stortset dagen efter :-)

Svar fra Ammenam
Støtter gerne Sandra med hendes webshop. Skønne besvarelser og hurtig levering! Havde givet flere ⭐️ hvis man kunne.

Hurtigt og nemt!
Billigt produkt. Vil købe mme her fremover. Stor anbefaling

Svar fra Ammenam
Lyn hurtige når sulten melder sig :)
Vil helt sikkert købe mme derinde fremover 👌🏼 også er det billigere end i butikkerne.

Svar fra Ammenam
Jeg fik mine bare hurtigt. Og en sød seddel med en hilsen

Svar fra Ammenam
Altid lynhurtig levering! Og god kundeservice, hvis man skulle få brug for hjælp 😊

Svar fra Ammenam
Vi køber alt vores modermælkserstatning, da det er billigt, og der er super hurtigt levering.
5 stjerner her fra, og hvis jeg kunne give flere havde de fået det🙏🏼

Svar fra Ammenam
Super oplevelse, fine priser, god service og hurtig afsendelse. Kan varmt anbefales og køber snart igen.

Svar fra Ammenam
God pris, hurtig levering og gode opdateringer på, hvor langt ordren er.
Jeg kommer til at handle der igen.

Svar fra Ammenam
Hurtig levering, billige priser og god service. Skal helt sikkert handle der igen🙂

Svar fra Ammenam
Kontaktede Sandra vedrørende et specifikt produkt, som ikke var på lager. Fik en fyldestgørende tilbagemelding omkring, hvornår produktet blev forventet på lager, men der kunne ikke stilles garanti. Få dage efter modtager jeg en opfølgende besked om, at produktet nu kan forudbestilles, og forventes afsendt inden for kort tid. Sikke en service, og priserne matcher ingen andre. Kommer aldrig til at købe andre steder fra.

Svar fra Ammenam
Jeg fik bestilt forkert vare, og skulle afbestille en vare, det var en søndag og fik en mail tilbage med det sammen, god service og god service 🥰

Svar fra Ammenam
Super hjemmeside. Skrev en mail og fik hurtig svar, rigtig dejligt. Gode priser og hurtig levering. Kan kun anbefales.

Svar fra Ammenam
Bestilte 10 pakker Semper BabySemp 1 Sensisoft mandag morgen og her tirsdag har vi få dem hjem altid hurtig levering og billige priser kontra butikker bliver ikke sidste gang vi bestiller dig har allerede bestilt to gange og kommer til det flere gange fremadrettet og jeg synes det er dejligt med et lille håndskrevne brev og vores dreng spiser godt til så synes det er dejlige at man kan bestille også komme det så hurtigt

Svar fra Ammenam
Jeg har haft en utrolig god oplevelse med at handle hos denne online butik, som tilbyder babymadformler. Deres udvalg er bredt, og det var let at finde den helt rigtige formel til mit barn. Hjemmesiden er brugervenlig, og bestillingsprocessen var hurtig og enkel. Jeg blev også meget imponeret over den hurtige levering – pakken kom til tiden, og alt var godt emballeret. Jeg føler mig tryg ved at handle her igen og vil varmt anbefale denne butik til andre forældre.
Igor

Svar fra Ammenam
Hurtig levering, virkelig billigt kan virkelig anbefales

Svar fra Ammenam
Vanvittig hurtig betjening. Bestilte mandag eftermiddag og idag onsdag er pakken kommet. 714 for 6 dåser MME, virkeligt billigt 🥰 kæmpe anbefaling

Svar fra Ammenam
10/10, vi har tvillinger så semper kan hurtigt blive dyrt, ville ønske vi havde hørt om siden tidligere for vi sparede 400kr på at bestille herinde fremfor at handle i rema 🫣

Intet dårligt at sige.
Billige priser og hurtigt levering.
Bestilte søndag aften, modtaget tirsdag middag.
Hun er god til at skrive på hendes Instagram mm. Hvornår hun holder ferie eller lign og dermed hvornår hun ikke pakke odre, så man skal bestille inden bestemt dato.
Har købt derinde siden min søn var et par måneder gammel. 👌
Største anbefaling herfra. 😁

Svar fra Ammenam
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.