Priserne var virkelig gode og leveringen var virkeligt, virkeligt hurtig. Godt indpakket, kan kun anbefale. 😊 Det eneste der havet været perfekt var en sporings mail eller kode, men den kom ikke, hø... Vis mer
Selskapet har svart
Fantastisk hjemmeside! Har været så glad for at handle hos Ammenam.dk. Simpel side, med varer til rigtig gode priser, hvor der samtidig altid er en fremragende, løbende information til kunden på... Vis mer
Selskapet har svart
Altid hurtig levering, der er aldrig nogen problemer. Lagerbeholdningen er oplyst det er bare en fem ud af fem oplevelse hver gang! Kan klart anbefales
Selskapet har svart
Vi har nu to gange kønt modermælkserstatning ved ammenam og har kun gode oplevelser. God pris og levering til tiden.
Selskapet har svart
Ammenam.dk ønsker at give skønne forældre og babyer et stort udvalg af babymad til børnevenlige priser! Rigtig mange forældre køber deres modermælkserstatning hos mig og vender tilbage måned efter måned. Jeg sætter pris på alle de mange anbefalinger Ammenam.dk får.
Kulsøvej 5, 4760, Vordingborg, Danmark
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Altid varer på lager og altid hurtig levering. Har aldrig oplevet at der er gået over to døgn før jeg havde varerne. Super service.

Svar fra Ammenam
Jeg kan klart anbefale at handle hos Ammenam. Meget god service, gode priser og hurtig levering.

Svar fra Ammenam
Jeg bestiller fast hos Ammens.dk hver måned og er altid super tilfreds. Leveringen er lynhurtig hver gang, og servicen fra Sandra er helt i top. Det er en fornøjelse at handle her – kan varmt anbefales!

Svar fra Ammenam
Jeg har efterhånden handlet en del på denne hjemmeside. Modermælkserstatning og grød er en rigtig god pris.
Klemmeposerne købes billigere i fysiske butikker.
Hurtig levering. Det eneste minus er, at der altid er udsolgt af en eller anden ting, som jeg lige mangler. Derfor kan jeg simpelthen ikke give 5 stjerner, men da jeg overordnet set er glad for hjemmesiden og produkterne, så giver jeg 4 stjerne

Svar fra Ammenam
Rigtig god service. Hurtigt svar på mail med god kontakt.
Rigtig gode priser og service. Jeg vil give denne hjemmeside videre til alle dem der kan bruge den ligesom vi kan.

Svar fra Ammenam
Virkelig hurtig levering. Dag til dag. Hvilket man har brug for med en lille baby 😍

Svar fra Ammenam
God priser og hurtig levering
Tak Sandra

Svar fra Ammenam
Elsker at handle ved Ammenam. har ikke kunnet finde billigere modermælk erstatning andre steder og varerne kommer altid hurtigere end jeg har forventet så alt i alt mega god service.

Svar fra Ammenam
Gode priser og hurtig levering. Og en sød lille hilsen i pakken, det er god service bestemt ikke sidste gang jeg handler der.

Svar fra Ammenam
Billigere end andre steder og leveringen er virkelig hurtig 🥳 Kun gode anmeldelser herfra

Svar fra Ammenam
Hurtig levering ☺️ alt i skønneste orden.

Svar fra Ammenam
Gode priser og lynhurtig levering 🙏🏼 Har bestilt nogle gange nu og det har været en rigtig god oplevelse hver gang ☺️

Svar fra Ammenam
Vi har brugt Ammenam, da vi gik over til noget MME, som var dyrt i butikkerne. Men da vi så, at vi kunne spare en del ved at handle hos hende, er hun blevet vores foretrukne forhandler af mad til vores baby. Vi bestiller altid store mængder, da det bedst kan svare sig, og vi sætter pris på hurtig levering, den gode service og de gode priser 💙. Vi anbefaler helt klart herfra!

Svar fra Ammenam
Hurtigt levering og gode priser!
Når man har et flaskebarn er der mange penge at spare sammenlignet med de forskellige dagligvarebutikker. Pakken bliver hurtigt afsendt og leveret, så intet andet end ros herfra 👌

Super 😁👌
Er mega tilfreds, det er det eneste sted vi har fundet modermælkserstatning der er billigere end butikkerne, det er super vigtigt da vi har fået tvillinger og der skal en del erstatningen til 😅
Tak for jer 😁

Svar fra Ammenam
Billige produkter til mine børn end på nogen andre hjemmesider eller butikker. Hurtig levering og forsvarlig pakket ind. God kundeservice på højt plan. Jeg kan kun anbefale dette sted 😍

Svar fra Ammenam
Flere gange har jeg bestilt modermælkserstatning gennem ammenam. Det kommer til tiden, der er fantastisk kommunikation i perioder, hvor der eksempelvis holdes ferie i den lille virksomhed, ligesom hjemmesiden er overskuelig. Det hele er simpelt og enkelt.
Jeg er stoppet med at gå i supermarkedet efter mme, men bestiller nu gennem ammenam pga. den gode service, gode udvalg og gode oplevelse. 5 stjerner.

Svar fra Ammenam
Tirsdag aften opdagede jeg at vi snart løb tør for modermælkserstatning. Så jeg bestilte fra Sandras webshop, men tænkte at jeg nok alligevel, var nødt til at gå i supermarkedet, efter det samme det samme brand, som dog koster 50% mere i supermarkedet. Men allerede torsdag middag, kun 1,5 døgn senere, kunne jeg hente det i den nærmeste pakkeshop.
Hurtig levering, god pris og ikke mindst et stort udvalg. Så kan man ikke forlange mere.

Svar fra Ammenam
Vi siger tak for billige priser og hurtig service

Svar fra Ammenam
Det bedste sted at handle.
Billig mme, hurtig behandling og levering,
Handler der altid.

Svar fra Ammenam
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.