Afgelopen zaterdag en dinsdag in Delft heel goed geholpen bij de aankoop van een I-phone 16 en EarPods. Prima advies gekregen en meer dan goede service bij het overzetten van alle gegevens. Heel keur... Vis mer
Selskapet har svart
Een weegschaal van Withings was kapot gegaan, bezoek aan AMAC Delft. Geen problemen om hem in te ruilen. Ze hadden hem zelf niet op voorraad, dus ik kreeg de keuze om te wachten op een nieuwe daar of... Vis mer
Selskapet har svart
Wij waren op di ochtend langs de zaak in delft gegaan. 5 a 6 devices die allemaal bekeken moesten worden en waarvan er gereset op fabrieksinstellingen maar ook id mailadres en ww achterhaald moest... Vis mer
Selskapet har svart
Amac is de grootste Apple Premium Reseller met een webshop én winkels verspreid over Nederland. Met een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, iPod en Apple Watch is dit dé plek voor al je aankopen en cadeaus. Het team van Amac beschikt over alle kennis om je vragen te beantwoorden en adviseert je graag persoonlijk over de keuze en aanschaf van een Mac, iPad, iPhone of ander Apple-product.
Skrevet av virksomheten

Bastiaansplein 5, -, 2611 DC, Delft, Zuid-Holland, Nederland
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Heel keurig, vriendelijk en rustig personeel.

Svar fra Amac | Apple Premium Reseller - Delft
Dezelfde dag ophalen in Rotterdam, vestiging Lijnbaan. Laatste gedaan. Ook daar prima service, aardige medewerkers en alles soepel afgehandeld. Weeg me nu weer vrolijk op een nieuwe weegschaal. Bedankt!

Svar fra Amac | Apple Premium Reseller - Delft
Ik ben uitermate goed en zorgvuldig geholpen door de medewerker van Amac Delft. Hij nam alle tijd en zorgde ervoor dat ik met een goed gevoel en een nieuwe iPad naar buiten liep. Een mooie beschermlaag aangebracht op het scherm en ook nog eens een fraaie iPad houder aangeschaft. Wat wil een mens nog meer?

Svar fra Amac | Apple Premium Reseller - Delft
Mijn iPad Air is omgeruild en alle data perfect overgezet!

Svar fra Amac | Apple Premium Reseller - Delft
Goede info in winkel en duidelijke afspraken

Super crew
Goede ondersteuning, fijne en geduldige uitleg. Geen haast ze nemen alle tijd voor je, ook als de winkel vol staat.

Svar fra Amac | Apple Premium Reseller - Delft
De jonge verkoper hielp mee vriendelijk en wist waar over hij praten.
Was in Amac Delft

Svar fra Amac | Apple Premium Reseller - Delft
Info in winkel over retourneren komt niet overeen met info in servicevoorwaarden die bij de aankoop zat via mijn bedrijfsportaal ‘benefitsatwork’. Deze laatste adviseerde gratis retourneren in winkel. Volgens winkel kon dit niet.

Svar fra Amac | Apple Premium Reseller - Delft
Zal lang (onnodig) wachten werd ik geholpen door een aardige jongen. Ik moest een nieuw hoesje hebben voor mijn 17Pro en aangezien ik goede ervaring had met mijn vorige hoesje had ik duidelijk aangegeven wat mijn mens was en bij thuiskomst en uitpakken zie ik dat het gewoon een heel ander hoesje was.
Spijtig ...

Svar fra Amac | Apple Premium Reseller - Delft
Dit bedrijf heeft alles netjes geregeld hield me goed op de hoogte van de bestelling

Svar fra Amac | Apple Premium Reseller - Delft
Nadat ik een iPhone 16 had besteld en deze op voorraad was in de winkel lukte het toch niet om deze op te halen. Er lukte “een koppeling “ niet????? Volgende dag had ik nog steeds geen bericht dat ik hem op kon halen!! Uiteindelijk de order geannuleerd 😡 en je raadt het al, nu duurt het weer ontzettend lang voordat ik mijn geld terugkrijg!!! Wat een WAARDELOOS bedrijf is dit toch. Dit is namelijk niet mijn enige negatieve ervaring met dit bedrijf. Ik koop er in ieder geval NOOIT meer wat en raadt dat andere mensen ook aan!!!

Svar fra Amac | Apple Premium Reseller - Delft
Ik had een Apple Pencil via de webshop besteld en in de winkel zou ik die gaan ophalen. Helaas kreeg ik geen bevestiging via de mail maar deze was wel afgeschreven van de bank. In de winkel uitgelegd en de verkoper wist precies wat er mis ging en vroeg mijn naam en kwam met het artikel terug. Soms moet je even wachten tot je geholpen wordt en dat snap ik, ze nemen gewoon de tijd om je goed te helpen. Laatst een MacBook Air aangeschaft en daar nemen ze ook gewoon de tijd voor. Dus al met al heel goed en vriendelijk geholpen.

Svar fra Amac | Apple Premium Reseller - Delft
Goede informatie en kennis van zaken ,niets opdringen

Svar fra Amac | Apple Premium Reseller - Delft
Ik had het product online gekocht. Hoorde de andere dag dat het niet op voorraad was. Ik heb het toen bij een Amac winkel in de buurt wel op kunnen halen.
Prima geregeld.

Svar fra Amac | Apple Premium Reseller - Delft
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.