Enkel å forholde seg til ved bestilling. Saksbehandler responderte raskt på endringer. Fikk gode montasje tegninger. Ordnet opp med transport skade umiddelbart.

Sendte et produkt som ikke stemte overens med bildene på nettstedet og ikke med målene kundeservice gav oss når vi tok kontakt for å dobbeltsjekke at produktet passet til vårt behov. All info de... Vis mer

Erstattet fantastisk god kontor stol. Fikk nytt produkt... pronto, grunnet et problem med gjenge/skrue på kontorstol som løsner. Lagt inn anmeldelse av produktet tidligere ( Kjempe bra stol). Nå... Vis mer

Reklamerte på kontorstolen hvor det var en feil på nakkestøtten. Dette ble det ordnet fort opp i ved at det ble sendt ny stol. Tok ikke mer en 24 timer før saken var løst.

1. Forhandler av kontormøbler

Vår ambisjon og målsetting er å fortsatt lede og drive utviklingen i bransjen fremover og være lydhøre for våre kunders behov. Vi skal leve opp til og tilfredstille de forventninger våre kunder har rett til å stille til oss. Vi skal være konkurransedykt...

4,0

Bra

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Fikk meget god hjep =)

Fikk god hjelp av fantastiske folk på kundeservicen :-)

16. januar 2024

Hei 😊
Takk for din tilbakemelding, den er verdifull for oss!
Så hyggelig å høre at du er fornøyd med hjelpen du fikk fra vårt kundesenter, vi håper du er like fornøyd med produktene 😊

Hyggelig og imøtekommende.

Siri hos AJ er hyggelig og imøtekommende. Ble myyye latter i denne telefonsamtalen :-)

15. januar 2024

Hei Gudny 😊

Din tilbakemelding er verdifull for oss!
Så fantastisk å høre at du hadde en hyggelig samtale med Siri 😄

Godt nytt år!

Godt nytt år!
Jeg vurderer å kjøpe en sammenleggbar gåmølle fra dere. Ser at anmeldelsene fra kundene på Trustpilot er overveiende positive. Fint! Det som imidlertid gjør meg skeptisk er at det er forholdsvis mange av kundene som reklamerer pga. transportskader.
Vennlig hilsen
Øyvind

1. januar 2024

Hei Øyvind 😊

Takk, og godt nyttår til deg også! Og så hyggelig å høre at du ønsker å starte året med en gåmølle på arbeidsplassen!

Jeg skjønner godt at det gjør deg litt skeptisk, vi har nylig byttet transportør – hvor en av grunnene til byttet nettopp var dette.

Vi kan selvfølgelig ikke love 100% at det ikke kommer til å bli flere transportskader, men antall transportskader har blitt vesentlig lavere etter transportørbyttet.

Dersom du skulle være så uheldig å oppleve dette ved din leveranse, fikser vår kundesenteravdeling selvfølgelig opp dette raskt og uten noe ekstrakostnad for din del.

Dersom du har noen flere spørsmål rundt dette må du gjerne kontakte oss på chat på vår nettside, eller på +47 67 02 42 00

Ønsker deg en fin arbeidsdag! 😊
Maren, AJ Produkter

Ordner opp med ein gong og kjapp på…

Ordner opp med ein gong og kjapp på leveringstid!

9. januar 2024

Hei Linda!

Takk for din tilbakemelding, den er verdifull for oss!
Glad for å høre at utfordringen ble løst raskt, og at varene ble levert like raskt.

skadet vare

Snarlig tilbakemelding på skadet vare.
Kredit nota kom raskt og ny vare ble bestilt.
Fantastisk service !!!

28. desember 2023

Hei Ann Kristin 😊

Din tilbakemelding er verdifull for oss!
Herlig å høre at du er fornøyd med kundeservicen – det skal jeg videreformidle.

Maren, AJ Produkter

Rask behandling ved reklamasjon på…

Rask behandling ved reklamasjon på skadet produkt. Veldig fornøyd med kundeservice.

2. januar 2024

Tusen takk for din tilbakemelding, Erlend 😊

Fantastisk å høre at du er fornøyd med kundeservicen, håper du blir like fornøyd med nytt og skadefritt produkt!

Ønsker deg en fin arbeidsdag 😊
Maren, AJ Produkter

Utrolig god kundeservice og rask…

Utrolig god kundeservice og rask levering.

21. desember 2023

Hei Erik 😊

Tusen takk for din tilbakemelding, den er verdifull for oss!

Hyggelig å høre at du er fornøyd med både kundeservicen og leveringen.

Maren, AJ Produkter

Veldig bra service på sentralbord

Veldig bra service på sentralbord. Over det man kan forvente

18. desember 2023

Svar fra AJ Produkter Norge

Utrolig hyggelig tilbakemelding å få, Jan!

God service, rask levering

Handlet gjennom jobb et par ganger.
God kundeservice og rask levering.
Hadde en reklamasjonssak som ble løst veldig kjapt, og erstatning etter få dager.

Handler gjerne mer med AJ i framtiden.

1. desember 2023

Hei Jon 😊

Din tilbakemelding er verdifull for oss!
Utrolig hyggelig å høre at du er fornøyd med både kundeservice og rask levering.

Kundeservice topp

Kundeservicen er på topp, sendte mail om noe og fikk svar så og si med en gang. Og fikk hjelp med det jeg trengte hjelp med også. Kommer til å bruke disse flere ganger når det trengs.

Varene som ble bestilt var også av god kvalitet, så kan virkelig anbefale AJ produkter.

30. november 2023

Hei Ida 😊

Vi setter stor pris på din tilbakemelding, den er viktig for oss!

Utrolig hyggelig å høre at kundeservicen stod til forventningene og at du ønsker å handle mer hos oss!

Vi ønsker deg en fin arbeidsdag! 😊

Reklamasjon

Løste reklamasjonen veldig raskt å løsningen var enkel og god

30. november 2023

Hei Ole Kristian 😊

Din tilbakemelding er verdifull for oss!
Fantastisk å høre at det løste seg med din reklamasjon.

Maren, AJ Produkter

Kort og grei respons tid på alle…

Kort og grei respons tid på alle forespørsler. Stiller opp og svarer ut forespørsler på en ryddig, enkel og god måte. Følger opp profesjonelt.

29. november 2023

Hei Bent 😊

Tusen takk for din tilbakemelding, den betyr mye for oss!

Herlig å høre at du er fornøyd med hjelpen du har fått, vi håper du blir like fornøyd med produktene.

Dårlig kundeopplevelse

Har hatt dårlig kundeopplevelse med AJ produkter. Forsinket levering, kunden får ikke beskjed om status før kunden tar kontakt. Måtte til slutt kansellere hele ordren etter lang ventetid på tilbakemelding.

23. november 2023

Hei Abelene 😊

Det er utrolig leit å høre at du har denne opplevelsen av oss. Men vi setter utrolig stor pris på din tilbakemelding – slik at vi kan bli bedre!

Du som kunde skal selvfølgelig få beskjed fra oss, uten å måtte ta kontakt selv, så fort vi vet at din leveranse er forsinket. Her har det skjedd en glipp fra får side, og vi kan ikke annet enn å beklage.

Vi i AJ ønsker deg en fin arbeidsdag!
Maren, AJ Produkter

Rask behandling av min sak.

13. november 2023

Svar fra AJ Produkter Norge

Fantastisk å høre at du er fornøyd med både hvordan saken din ble behandlet, og saksbehandlingstiden, Ludvig 😊

Vi i AJ ønsker den en fin arbeidsdag!
Maren, AJ Produkter

Ordre feillevert og skadet under…

Ordre feillevert og skadet under transport. AJ holdte oss oppdatert i f.t forsinkelse av levering og erstattet skadet vare omgående. Godt levert! :)

19. oktober 2023

Hei Thommas 😊

Takk for din tilbakemelding, den er verdifull for oss!

Utrolig hyggelig å høre at du er fornøyd med kundebehandlingen du har opplevd. Dette skal jeg videreformidle.

Ønsker deg en fin arbeidsdag!

Dokumentasjon - skade

Hadde god dokumentasjon, ref. bilder, ingen diskusjon, ny vare bestilt og bekreftet 😀👍

12. oktober 2023

Hei Erik 😊

Din tilbakemelding er verdifull for oss!
Fantastisk å høre at du er fornøyd med kundebehandlingen du fikk. Håper du blir like fornøyd med ny vare 🤗

Ønsker deg en fin arbeidsdag!

Rask og god service

Hev og senk funksjon på pult sluttet å virke. Fikk sendt ny styringsdel, som fikset problemet.

10. august 2023

Hei Stian 😊

Din tilbakemelding er verdifull for oss!

Så kjedelig å lese at hev- og senkfunksjonen på skrivebordet sluttet å fungere... men fantastisk å lese at du fikk tilsendt en ny del – som løste problemet!

Håper du blir fornøyd med skrivebordet og at dette hjelper deg med å variere arbeidsstilling i løpet av dagen! 😊👊🏽

Maren, AJ Produkter

Jeg har nå bestilt 5 ganger fra AJ…

Jeg har nå bestilt 5 ganger fra AJ Produkter siden 1/7-2023 og alt har vært 100% i topp på spesielt kundeservicen. Frakt sjåføren hadde laget en liten skade på et skap og allerede dagen etter mottok jeg kreditnota. Veldig profesjonell bedrift og utrolig trygt å handle hos AJ Produkter.

15. august 2023

Hei Oscar 😊

Din tilbakemelding betyr mye for oss!
Utrolig hyggelig å høre at du er fornøyd med både ordrene og kundeservicen du har opplevd hos oss.

Vi ønsker deg en fin arbeisdag! 😊

Raskt svar

Rask reaksjon på stilt spørsmål

21. august 2023

Hei Duurla 😊

Tusen takk for din tilbakemelding.
Herlig å se at du raskt fikk svar på det du lurte på!

Vi ønsker deg en fin arbeidsdag! 😊

Rask behandling

Rask behandling, super service...

16. august 2023

Hei Thomas 😊

Din tilbakemelding er verdifull for oss!
Utrolig hyggelig å høre at du er fornøyd med kundeservicen, vi håper du er like fornøyd med produktene!