Enkel å forholde seg til ved bestilling. Saksbehandler responderte raskt på endringer. Fikk gode montasje tegninger. Ordnet opp med transport skade umiddelbart.
Sendte et produkt som ikke stemte overens med bildene på nettstedet og ikke med målene kundeservice gav oss når vi tok kontakt for å dobbeltsjekke at produktet passet til vårt behov. All info de... Vis mer
Erstattet fantastisk god kontor stol. Fikk nytt produkt... pronto, grunnet et problem med gjenge/skrue på kontorstol som løsner. Lagt inn anmeldelse av produktet tidligere ( Kjempe bra stol). Nå... Vis mer
Reklamerte på kontorstolen hvor det var en feil på nakkestøtten. Dette ble det ordnet fort opp i ved at det ble sendt ny stol. Tok ikke mer en 24 timer før saken var løst.
Vår ambisjon og målsetting er å fortsatt lede og drive utviklingen i bransjen fremover og være lydhøre for våre kunders behov. Vi skal leve opp til og tilfredstille de forventninger våre kunder har rett til å stille til oss. Vi skal være konkurransedykt...
Myrvangvegen 14, 2040, Kløfta, Norge
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Fikk god hjelp av fantastiske folk på kundeservicen :-)

Svar fra AJ Produkter Norge
Siri hos AJ er hyggelig og imøtekommende. Ble myyye latter i denne telefonsamtalen :-)

Godt nytt år!
Jeg vurderer å kjøpe en sammenleggbar gåmølle fra dere. Ser at anmeldelsene fra kundene på Trustpilot er overveiende positive. Fint! Det som imidlertid gjør meg skeptisk er at det er forholdsvis mange av kundene som reklamerer pga. transportskader.
Vennlig hilsen
Øyvind

Svar fra AJ Produkter Norge
Ordner opp med ein gong og kjapp på leveringstid!

Svar fra AJ Produkter Norge
Snarlig tilbakemelding på skadet vare.
Kredit nota kom raskt og ny vare ble bestilt.
Fantastisk service !!!

Svar fra AJ Produkter Norge
Rask behandling ved reklamasjon på skadet produkt. Veldig fornøyd med kundeservice.

Svar fra AJ Produkter Norge
Utrolig god kundeservice og rask levering.

Svar fra AJ Produkter Norge
Veldig bra service på sentralbord. Over det man kan forvente

Svar fra AJ Produkter Norge
Handlet gjennom jobb et par ganger.
God kundeservice og rask levering.
Hadde en reklamasjonssak som ble løst veldig kjapt, og erstatning etter få dager.
Handler gjerne mer med AJ i framtiden.

Svar fra AJ Produkter Norge
Kundeservicen er på topp, sendte mail om noe og fikk svar så og si med en gang. Og fikk hjelp med det jeg trengte hjelp med også. Kommer til å bruke disse flere ganger når det trengs.
Varene som ble bestilt var også av god kvalitet, så kan virkelig anbefale AJ produkter.

Svar fra AJ Produkter Norge
Løste reklamasjonen veldig raskt å løsningen var enkel og god

Svar fra AJ Produkter Norge
Kort og grei respons tid på alle forespørsler. Stiller opp og svarer ut forespørsler på en ryddig, enkel og god måte. Følger opp profesjonelt.

Svar fra AJ Produkter Norge
Har hatt dårlig kundeopplevelse med AJ produkter. Forsinket levering, kunden får ikke beskjed om status før kunden tar kontakt. Måtte til slutt kansellere hele ordren etter lang ventetid på tilbakemelding.

Svar fra AJ Produkter Norge
Ordre feillevert og skadet under transport. AJ holdte oss oppdatert i f.t forsinkelse av levering og erstattet skadet vare omgående. Godt levert! :)

Svar fra AJ Produkter Norge
Hadde god dokumentasjon, ref. bilder, ingen diskusjon, ny vare bestilt og bekreftet 😀👍

Svar fra AJ Produkter Norge
Hev og senk funksjon på pult sluttet å virke. Fikk sendt ny styringsdel, som fikset problemet.

Svar fra AJ Produkter Norge
Jeg har nå bestilt 5 ganger fra AJ Produkter siden 1/7-2023 og alt har vært 100% i topp på spesielt kundeservicen. Frakt sjåføren hadde laget en liten skade på et skap og allerede dagen etter mottok jeg kreditnota. Veldig profesjonell bedrift og utrolig trygt å handle hos AJ Produkter.