Enkel å forholde seg til ved bestilling. Saksbehandler responderte raskt på endringer. Fikk gode montasje tegninger. Ordnet opp med transport skade umiddelbart.
Sendte et produkt som ikke stemte overens med bildene på nettstedet og ikke med målene kundeservice gav oss når vi tok kontakt for å dobbeltsjekke at produktet passet til vårt behov. All info de... Vis mer
Erstattet fantastisk god kontor stol. Fikk nytt produkt... pronto, grunnet et problem med gjenge/skrue på kontorstol som løsner. Lagt inn anmeldelse av produktet tidligere ( Kjempe bra stol). Nå... Vis mer
Reklamerte på kontorstolen hvor det var en feil på nakkestøtten. Dette ble det ordnet fort opp i ved at det ble sendt ny stol. Tok ikke mer en 24 timer før saken var løst.
Vår ambisjon og målsetting er å fortsatt lede og drive utviklingen i bransjen fremover og være lydhøre for våre kunders behov. Vi skal leve opp til og tilfredstille de forventninger våre kunder har rett til å stille til oss. Vi skal være konkurransedykt...
Myrvangvegen 14, 2040, Kløfta, Norge
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke

Svar fra AJ Produkter Norge
Veldig god hjelp og tilbakemeldinger i saken jeg meldte inn.

God og rask hjelp
Veldig godt fornøyd.

Svar fra AJ Produkter Norge
All info de kom med sa at dette var perfekt til oss.
Når vi fikk produktet var det eneste svaret vi fikk at de skulle endre bildene på nettsiden...

Svar fra AJ Produkter Norge
Etter å ha purret ordrebekreftelse gikk det kun noen minutter før den var i mailboksen. Superbra!

Svar fra AJ Produkter Norge
Vi har problemer med 2 stoler, så får vi krav om å dokumentere at en gassylinger ikke holder tett.
og som løsning får vi tilbud om ny sylinder....hvordan skal vi få byttet denne? tror dere vi er et stolverksted???

Svar fra AJ Produkter Norge
Snarlig og god tilbakemelding. Hyggelige priser.

Svar fra AJ Produkter Norge
Ufullstendig levering 2 ganger, så langt...fortsatt ikke fullstendig levering på plass og nå er det gått 3 måneder siden ordretidspunkt.

Svar fra AJ Produkter Norge
Til tross for at butikken på kløfta var under oppussing og egentlig var stengt for kunder (var ikke klar over dette) så ble jeg møtt av en veldig hyggelig ansatt som hjalp meg med å finne det jeg trengte på nettbutikken! Super god opplevelse!

Svar fra AJ Produkter Norge
Gir 2 stjerner da Lancaster stolen var god så lenge den fungerte. Holdbarheten er dessverre dårlig da justering av rygg og nakkestøtte slites i stykker ganske raskt. Kjøpte stolen da de hadde 3 års garanti, og får dessverre ikke noe hjelp av support heller. Tenker at en kontorstol i denne prisklassen burde holde lengre. Jeg er relativt lett og har ikke brukt den så mye på hjemmekontor.

Svar fra AJ Produkter Norge
Rask respons, og god hjelp fra kundeservice

Svar fra AJ Produkter Norge
Meget god service over telefon. Svarer raskt og det er et menneske i andre enden. Gode og løsningsorienterte er de også.

Svar fra AJ Produkter Norge
Bra møbler og "gratis" levering (til Døra !!!)
2x skrivebord og stoler koster 2.375,- innbæring og
3 875,- for montering.

Svar fra AJ Produkter Norge
Rask og profesjonell hjelp, veldig godt fornøyd.

Bestilte en pult.
13 dager etter bestilling tok jeg kontakt, da jeg enda ikke hadde hørt noe. Jeg fikk da høre at pulten var knekt under transport.
22 dager etter bestilling fikk jeg levert understell og en ny bordplate, som også var skadet.
Jeg tok i bruk pulten, da jeg allerede hadde ventet i 22 dager og tenkte at de ikke skulle ha tilbake den skadde platen.
Jeg fikk da beskjed om at de ikke var villige til å sende meg en ny plate, siden jeg hadde tatt i bruk den ødelagte. Det eneste de ville gi meg, var en refusjon på 20%.

Svar fra AJ Produkter Norge
Prisene er høye, men etter å ha opplevd kvaliteten på produktene og kundeservisen så er det absolutt verdt det.

Svar fra AJ Produkter Norge
I første omgang etterlyste jeg status på en leveranse. Siden denne varen ikke var på plukklageret, men ble bestilt fra en underleverandør, kunne vedkommende service medarbeider tilsynelatende ikke spore den hos umderleverandør.

Svar fra AJ Produkter Norge
Hurtig og presis levering. Enkel oppfølging av innrapportert skademelding.

Svar fra AJ Produkter Norge
Leveringsadressen ble registret mot avvikende mottaks sted, men pga av ett eller annet kryss på siden ble dette ignorert.
Når jeg gjorde AJ oppmerksom på dette, fikset de dette asap.
Problemet er at AJ bruker ColliCare, og de klarer ikke å følge instruksjonene som står på ordren, som har gjort at de to siste leveringene fra AJ via ColliCare har ikke blitt varslet i henhold til avtalte instruksjoner, noe som er problematisk for små selskaper som ikke alltid er tilstede på leveringsadresse, og trenger en viss varsligstid for å motta varene.
To ganger la jeg igjen instruksjoner om at de skulle ringe 24 timer før, men når sjåføren ringer meg kl 0600 om morgenen og sier at han skal levere varene om en times tid, uten å forklare hva han skal levere eller hvor, er det problematisk at han ringer en time senere, og sier at nå er han fremme, på en helt annen lokasjon enn jeg forventet. Leveringsaddressen var korrekt, men når jeg hverken ble fortalt hva som skulle leveres, og hvem det kom fra, så forventet jeg at det var hovedadressen vår.
Det var det ikke, så pga ColliCares manglende evne til å lese instruksjoner, måtte jeg ta meg fri fra jobben, reise til mottaksadressen på en times varsel....0600.... og få varene inn på kontoret.
Dette holder ikke, og er på langt nær godt nok.