Jeg bestilte to bøker og fikk oppgitt ved kjøp at de skulle sendes innen 4–8 virkedager. Det var ingen informasjon om at bøkene ikke var på lager eller måtte bestilles fra fjernlager. Etter at beta... Vis mer
Handle hos adlibris er helt fantastisk. Men dere kan godt slutte å bruke helthjem. De setter pappeskene dere sender pakkene i utenfor døren uten noe plastbeskyttelse, slik at både eske og innhold går... Vis mer
Alt kom fint pakket inn uten skader under transport. Vær obs på at det kan ta litt tid hvis de må bestille fra leverandør, men når alle varene er ankommet var transporten effektiv. Den estimerte lever... Vis mer
Bestilling var ok. Men leveringen, der bommet jeg (eller dere), pakkeboks var plassert alt for langt fra der jeg bor. For meg gikk det ikke tydelig fram at jeg valgte(?) pakkeboks så langt unna. Adli... Vis mer
Har svart på 99 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Lang tid før man får pakkene. De har alltid veldig lange leveringstider. Kan skjønne at det tar tid å få bøkene man bestiller på lager, men når jeg så at alle bøkene var kommet på lager tokk den rundt 4/5 dager før de sendte bøkene ut fra lageret og til meg. Handler kun fra Adlibris hvis de er de eneste som selger det jeg skal ha.

Svar fra Adlibris
De sender fremdeles pakker til pakkebokser lenger unna istedenfor å bruke pakkebokser i nærheten. Dårlig gjort.

Svar fra Adlibris
Varene har ikke blitt sendt enda, selv om det er en uke siden jeg fikk sendings bekreftelse!! De kommer ikke til å komme frem tidsnok!

Svar fra Adlibris
Ekstremt lang leveringstid, og til nå 9 dager lenger enn estimert leveringstid. Har ennå ikke mottat pakken.

Svar fra Adlibris
Bøkene var greit pakket og levert like greit.
Det tar ufattelig lang tid å få sendt to bøker dere har på lager, det sto sendes innen to dager når jeg kjøpte de og nå har det tatt flere uker. Veldig rart når andre forhandlere som ark klarer å få sendt omtrent samme dag som ting er bestilt. Heretter kommer jeg ikke til å kjøpe fra dere om jeg ikke absolutt må.

Svar fra Adlibris
Enkelt å bestille på nett - rask ekspedering med melding til meg og kjapp levering rett i postkassa denne gangen.
Får alltid bøkene i god behold, og liker at de samler opp hele bestillingen heller enn å sende mange enkeltpakker.
Det var lett å bestille og jeg har forståelse for at leveringen tok tid. Men jeg var ikke like glad for at omslaget på boken var ødelagt.

Svar fra Adlibris
Jeg har lagt inn anmeldelse på Adlibris.no

Svar fra Adlibris
Treg levering. Bestilt 4/9, pakke registrert hos posten 11/9. Ikke mottatt pakke enda, posten antar forventet levering 15/9.

Svar fra Adlibris
Det var anslått at bestillingen skulle være på døra mi 10 dager etter bestilling, men viste seg at jeg måtte vente i 3 uker før jeg fikk bestillingen min. Eneste meldingen jeg fikk var at bestillingen min blir forsinket, men de hadde ikke presisert hvor lenge den var forsinket. Det viste seg til slutt at de ikke hadde bestillingen min på lager i det hele tatt, og derfor måtte jeg vente så lenge.

Svar fra Adlibris
Bra utvalg av forskjellige type bøker og syns prisene er blant de beste.
Alle bøker på et sted.
Det tok alt for lang tid før jeg fikk bøkene, fordi dere ikke hadde alle på lager. Når dere fant ut at dere skulle sende de bøkene dere hadde, så sendte dere også de resterende samme dag. Da kunne dere heller sendt de dere hadde med en gang så kunne jeg ventet på de to andre.

Svar fra Adlibris
Har bestilt 2 ganger på 6 mnd. Aldri bestill noe annet enn gratis økonomifrakt da de aldri klarer å levere til tiden. 1 pk tok 6 uker,2 pk 4 uker. Så å betale 45 kr til instabox som skal ta 1-3 dager er bortkastet med penger. Når de og skriver at varen skal sendes senest i morgen, og dagen etter får du beskjed at den er forsinket fordi de ikke har den på sitt lager, men på produsentens ekstern lager, så er dette bare utrolig dårlig kundeservice. Ikke lov noe dere ikke kan holde.