Selskapet har svart
Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met 4 seizoenentuinmeubelen. Vanaf het eerste moment ben ik heel goed geholpen. De bestelling werd vervolgens snel geleverd en was helemaal complee... Vis mer
Selskapet har svart
Er werd een belofte gedaan van 2- 5 werkdagen leveren en achteraf betalen! Hoorde steeds maar niets, zelf actie ondernomen: ik moest ineens vooraf betalen en de levering was uiteindelijk met 8 dag... Vis mer
Har svart på 31 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Hele goede ervaring gehad! Bestelling snel geleverd en werd overal duidelijk over geïnformeerd.
Ik heb eerst zelf een tuinset besteld en was meteen super tevreden! De kwaliteit is echt top en de levering was snel en netjes. Daarom heb ik nu ook een set voor mijn ouders besteld en ook zij zijn er heel blij mee.
Fijne service, goede communicatie en gewoon een betrouwbaar bedrijf. Zeker een aanrader
De bestelling werd vervolgens snel geleverd en was helemaal compleet, wat natuurlijk super fijn is.
De kwaliteit van de tuinmeubelen is ook echt stevig, mooi afgewerkt en precies zoals verwacht. Je merkt dat ze goede producten leveren waar je lang plezier van hebt.
Al met al een hele positieve ervaring. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar mooie en kwalitatieve tuinmeubelen!

Svar fra 4 Seizoenen Tuinmeubelen
Zeer slechte kwaliteit bestelling niet compleet en niet volgens beschrijving
Dan komt er nog de zeer slechte en brutale communicatie bij mensen denk na voordat je hier iets besteld!!!!!

Svar fra 4 Seizoenen Tuinmeubelen
De tuintafel voldoet helemaal aan de verwachtingen zoals die omschreven zijn. De communicatie omtrent de levering verloopt goed en prettig. D eigen bezorgdienst is ook zeer klantvriendelijk. Zonder het te hoeven vragen 8s door de bezorger zelf voorgesteld om de tafel af te leveren in de tuin en niet aan de voordeur. Chappeau.

Svar fra 4 Seizoenen Tuinmeubelen
Online wat tegen gekomen en paar dagen later langs gekomen in de showroom. Erg mooie spullen en goed geholpen. Levering kon ook snel plaatsvinden. Al met al super!

Prachtige nieuwe zaak in Goor en prettig geholpen. Dikke aanrader

Svar fra 4 Seizoenen Tuinmeubelen
Kussens te dun! Kussens van loungeset staat op website 12 cm, ze zijn slechts 8 cm dik en slechte kwaliteit stof.
2 lounge stoelen gekocht bij 4 seizoen tuinmeubelen, eerst in de showroom even bekeken in goor, daar netjes geholpen door vriendelijk personeel. Vervolgens online besteld en netjes thuis geleverd gekregen. Ik kan er weer tegen aan met het mooie weer

Svar fra 4 Seizoenen Tuinmeubelen
Kwalitatief zeer goede producten. Heel erg goed geholpen en komen de afspraken na!

Svar fra 4 Seizoenen Tuinmeubelen
Bij de mooie nieuwe showroom en vestiging geweest in goor
Vriendelijk ter woord gestaan
Hebben een tuinset Isabel besteld en nog dezelfde week door een zeer vriendelijke bezorger gebracht
Hele goede ervaring met dit bedrijf

Svar fra 4 Seizoenen Tuinmeubelen
Blij met onze tuinset. Goed stevig materiaal, volgens afspraak geleverd en heel erg goed geholpen!

Svar fra 4 Seizoenen Tuinmeubelen
De beschermhoes voor meubels doet het tegenovergestelde van wat het moet doen, en het bedrijf staat alsnog volledig achter het product.
Een beschermhoes voor de tuinset dient te beschermen, deze heeft bij ons schimmel en verkleuring van het hout veroorzaakt. De hoes laat water door, wat volgens hun precies is wat het moet doen. Maar je moet zelf na iedere regenbui het water van de hoes verwijderen zodat het niet blijft staan. Oftewel, het hout wordt nat. Maar door de hoes is er veel minder ventilatie, schimmel tot gevolg. Ik heb al hun tips opgevolgd en zelfs een dakwerk gebouwd om water goed af te laten lopen, maar niks mocht baten.
Koop dit niet! Je kan beter een zeil bij de bouwmarkt halen!!!

Zooo blij!
Wat een top bedrijf, leuke mensen en fijne service!!!
Snel geleverd..
En prachtige set gekocht
Moeilijk kiezen, er was zoveel moois!

Svar fra 4 Seizoenen Tuinmeubelen
Er werd een belofte gedaan van 2- 5 werkdagen leveren en achteraf betalen!
Hoorde steeds maar niets, zelf actie ondernomen: ik moest ineens vooraf betalen en de levering was uiteindelijk met 8 dagen😞.
Telefonisch ook niet goed te woord gestaan, geen enkel begrip.
Uiteindelijk wel mooie stoelen geleverd gekregen, maar weet niet of ik hier ooit nog wat weet bestel of iemand aanraadt

Svar fra 4 Seizoenen Tuinmeubelen
Meubel is prachtig maar service van dit bedrijf is zeer bedroevend. Op de site staat levertijd 10 werkdagen. Dit is na bestellen (snel) aangepast naar 20 werkdagen. Volgens de site wordt je gebeld voor een afspraak bezorging zodat zij zeker weten dat je thuis bent. Na bijna een maand wachten geen telefoontje maar alleen een mail met uiteraard een bezorgafspraak dat je niet kunt. Gebeld, maar valt niets meer te wijzigen. Enige optie is niet akkoord gaan en nog eens 10 werkdagen wachten. Dit gedaan en hierna weer een mail ontvangen (zonder gebeld te zijn) met een bezorgafspraak. Ik zou niet thuis zijn op dit moment dus met veel moeite deze afspraak verzet. Dag voor de levering de tracking bekeken, hebben ze de afspraak zonder enige vorm van communicatie aangepast naar het moment dat ik de afspraak naar heb verplaatst! Weer gebeld aangezien ik de afspraak niet meer kon verzetten, was niets mogelijk zo werkt dit nou eenmaal was het antwoord! Om weer 10 werkdagen wachten te voorkomen dan maar neerzettoestemming gegeven met het risico dat het pakket weg zou zijn als ik terug was. Alsof dit nog niet genoeg was kwam een asociale bezorger het pakket brengen waarbij ik op de deurbelcamera zag dat hij bij mij en de buren (om 8.15 uur ’s ochtends!) op ramen en deuren stond te rammen en achter elkaar op bel blijven drukken. Schijnbaar niet de neerzettoestemming doorgekregen, maar het gevolg zijn meerdere klachten van de buren hoe deze bezorger met drammend toon en bonkend bij hun voor de deur stond.
Als je dit bedrijf belt krijg je een medewerker te spreken die alleen maar zegt “ ja dat weet ik niet ga ik niet over”. Iemand te spreken krijgen die er wel over gaat is geen optie, dus als klant wordt je met een kluitje het riet in gestuurd. Al met al bij dit bedrijf hoe je niet te verwachten klant is koning, maar juist onderdaan! Afspraak is geen afspraak dat bepaald dit bedrijf zelf wel! Informatie op hun site is dus ook misleidend om een ander beeld te geven dan dat het in werkelijk is. Let hier op als je hier besteld!

Svar fra 4 Seizoenen Tuinmeubelen
Wij hebben onze bestelling op 26 januari geannuleerd. Hiervoor werd destijds een creditnota opgemaakt, met de duidelijke belofte dat het bedrag zo snel mogelijk zou worden terugbetaald.
Ondertussen zijn we 34 mails en 5 expliciete beloftes verder dat de terugbetaling “meteen” in orde zou komen. Tot op vandaag, meer dan 2 maanden later, hebben wij echter nog geen euro op onze rekening ontvangen.
De communicatie verloopt telkens met uitstel en loze beloftes. Dit is bijzonder frustrerend en allesbehalve professioneel.
Wij raden toekomstige klanten aan om hier voorzichtig te zijn.

Svar fra 4 Seizoenen Tuinmeubelen
In december heb ik een loungeset besteld bij 4 Seizoenen Tuinmeubelen. De levering ging snel, maar helaas bleken een aantal hoezen in de verkeerde kleur geleverd te zijn. Op zich geen groot probleem, je zou verwachten dat dit simpel en snel opgelost kan worden.
Helaas is dat bij deze partij blijkbaar niet het geval. Inmiddels zijn we bijna vier maanden verder en heb ik na meerdere telefoontjes en e-mails nog steeds niet de juiste hoezen ontvangen. Elke keer krijg ik dezelfde belofte dat het geregeld wordt en dat de hoezen eraan komen, maar er gebeurt vervolgens niets.
Het is bijzonder frustrerend dat zo’n relatief klein probleem zo lang blijft liggen en dat afspraken steeds niet worden nagekomen. We hebben tot op heden nog niets ontvangen en verwachten dat dit nu eindelijk snel en correct wordt opgelost.

Svar fra 4 Seizoenen Tuinmeubelen
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.