Tuinmeubelshop Anmeldelser 3 476

TrustScore 5 av 5

4,8

Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Onze pas aangeschafte tuinkussens zouden waterdicht zijn. Dit bleek na een regenbui helaas niet zo te zijn. Wel waterafstotend, dus niet helemaal doorweekt. Er werd ons een gratis spuitbus belo... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Utemøbler

Skrevet av virksomheten

Op zoek naar tuinmeubelen? Bij Tuinmeubelshop ben je aan het juiste adres voor een tuinmeubel.

Kontaktopplysninger

1 stjerne

Har svart på 86 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Mooie en overzichtelijke showroom

Mooie en overzichtelijke showroom. Netjes en vriendelijk geholpen. Tuinmeubels snel en keurig verpakt geleverd. Vriendelijke en behulpzame chauffeurs. Al met al , we zijn zeer tevreden met jullie!

10. april 2026

Vakantiegevoel

Wij hebben de winkel bezocht en konden rustig rondkijken zonder lastig gevallen te worden. Er werd eerst netjes gevraagd of we geholpen wilden worden en dat we bij vragen altijd mochten roepen. We werden keurig geholpen toen we iets naar onze zin hadden gevonden. We kregen een offerte mee, zodat we er nog even rustig over konden denken. Toen we belden om de set te bestellen kregen we meteen de levertijd te horen. De set is keurig bij ons thuis bezorgd en hij was makkelijk in elkaar te zetten en de kwaliteit is fantastisch. Laat de zomer maar komen!

Fantastisch! Een aanrader.

Van aankoop tot levering en montage - zeer tevreden! Prettige verkoper, die goed advies gaf, meedacht en alle tijd nam om ons te helpen. Goede servicedesk, die direct handelt en antwoordt op vragen. De 2 chauffeurs/monteurs waren aardig en beleefd en hebben keurig gewerkt. Na afloop al het verpakkingsmateriaal meegenomen. Alles was perfect!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Problemen worden goed en snel opgelost

Tijdens levering wis ten de chauffeurs niet dat ze de meubel in elkaar moesten zetten en konden dit ook niet door hun schema. Als oplossing hebben de mensen van Tuinmeubelshop Eindhoven na het werk nog onze meubels in elkaar gezet.

En er was een stiknaad fout in een van de kussens en dit lossen ze ook snel voor ons op.

Kwalitatieve mooie tuinset

De tuinset is zoals beschreven op de website. Ik kon gelukkig genieten van een goede korting. De kwaliteit van de set is goed. De kleur is zoals verwacht. De levering was snel en zoals gepland. Ik ben super tevreden en ga van mijn tuinset genieten.

16. april 2026

Lifestyle Evora Loungeset

Liebes Tuinmeubelshop-Team,

ich möchte mich herzlich bei Ihnen für die schnelle und unkomplizierte Bearbeitung meines Anliegens bedanken. Ich habe Ihren freundlichen und zuvorkommenden Service sehr geschätzt.

Besonders hervorheben möchte ich die schnelle Reaktionszeit sowie die professionelle Abwicklung – das hat bei mir einen äußerst positiven Eindruck hinterlassen.

Gerne werde ich Ihr Unternehmen weiterempfehlen und auch in Zukunft wieder bei Ihnen einkaufen.

Mit freundlichen Grüßen

Mireille

31. mars 2026

Snelle en goede service

Bij levering bleek een deel van de loungeset beschadigd, maar de klantenservice reageerde heel snel. Omruilen ging zonder problemen. Vriendelijk personeel en een prettige, vlotte bezorging.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Verkoper was niet opdringerig en bleef…

Verkoper was niet opdringerig en bleef geduldig. Mijn echtgenote en ik hadden een goede loungeset welke voor ons onpraktisch en te laag was. ( Ook eerder bij jullie gekocht en nog steeds in jullie assortiment). In de winkel te Elst hebben wij telefonisch de loungeset verkocht aan een familie lid. Hierna was de weg vrij om een nieuw tuinstel bij Tuinmeubelshop te kopen. Nogmaals zeer goede service en een zeer vriendelijke verkoper. Overigens hebben wij veel plezier van het tuinstel.

4. april 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Waren zeer behulpzaam niet opdringerig…

Waren zeer behulpzaam niet opdringerig gaven duidelijk uitleg bezorging perfect op tijd en netjes.
Zeer tevreden als wij weer tuinmeubel nodig hebben is dit het eerste adres waar wij naar toe gaan.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Top winkel, logistiek kan beter

Ze doen hun stinkende best voor je om het goed te regelen, maar logistiek een beetje een rommeltje. Uitstel voor levering aangevraagd en bevestigd, maar dan toch op de initiële datum leveren. Twee keer voor de deur staan in 3 weken tijd om de oude tuinset op te halen. Allemaal geen ramp, maar dat kan iets beter.

27. mars 2026

Geweldige aankoop prima ervaring

Tuinbank bekeken en gekocht in Veenendaal. Gastvrij en uitstekend geholpen
Stevige mooie bank 2,5 zits, met dikke kussens.
Het is thuis geleverd door twee hele beleefde en behulpzame jonge mannen.
Top gewoon ,dus een dikke 10!

Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv