We begonnen vroeg in de ochtend hij begon gelijk effectief bood iedereen netjes thee of koffie aan toen begon de cursus.hij had er veel zin in was enthousiast legde alles goed uit vragen stellen kon... Vis mer

Ik schrijf nooit recenties, maar deze rijschool verdient mijn respect. We begonnen vroeg en alle informatie werd goed in je hoofd gestampt en de lesgevende was ook aardig en gaf goede instructies. Vol... Vis mer

Vroeg beginnen en ontzettend veel leerstof die je die cursusdag voorgeschoteld krijgt, maar als je goed voorbereid bent en je thuis ook al veel geoefend hebt op de online omgeving van 123theorie is... Vis mer

Ik was al twee keer gezakt en het lukte gewoon niet om de stof in mijn hoofd te houden maar toen ging ik toch maar een 123-theorie dagcursus doen en in één keer gehaald!!! Door de handige ezelsbrugget... Vis mer

4,8

Enestående

Het is de toon die de muziek maakt!

Ik boekte op de avond van 18 maart een 1daags theorie cursus voor mijn vriendin voor de datum van 30 mei, maar zag na aanbetaling dat de cursus niet in het Engels was. Daarop heb ik direct via whats app contact gezocht.
Het bedrijf gaf aan dat annuleren geen probleem was, maar ik moest wel 29,50 euro (!) annuleringskosten betalen. Daar was ik tenslotte mee akkoord gegaan... Uiteraard snap ik dat je als bedrijf handelingen moet verrichten omdat ik niet oplet; maar dit bedrag is buitensporig hoog! Net geen 50% van het aanbetaalde bedrag. Geen begrip, geen vriendelijkheid, gewoon dokken dus... wat voel ik me bestolen zeg! Het is niet alleen het bedrag, ook de toon die de muziek maakt...

18. mars 2026

Ik had niet eens een 1 willen geven.

Ik had niet eens een 1 willen geven.
Dit is verschrikkelijk. Oplichters! Ik wil mijn boeking annuleren en moet vervolgens 2 weken wachten op mijn geld en er wordt 30 euro administratiekosten afgeschreven. Oplichters niet doen!!!!

23. februar 2026

Communicatie is ruk, schandalig!!!

Communicatie is ruk. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd en je doet er 2 weken over om eindelijk akkoord te krijgen om de niet geleverde dienst/pakket te annuleren. Om vervolgens nog €29,50 administratiekosten te betalen, voor wat precies als ze niks leveren???

Om vervolgens een mail te krijgen dat ze op verder mail contact niet reageren, maar ik moet wel 2 weken reageren dat ik het wil annuleren en geen ander pakket wens dan waarvoor ik betaald heb.

Gewoon makkelijk geld verdienen, schandalig!!!!

20. februar 2026

Een fijne en pittige cursus

Een fijne en pittige cursus, tempo zit er goed op! Een hele goede sfeer, werd leuk gepresenteerd ook heel erg naar de doelgroep toe. Goede ervaring en zeker aan te raden! :)

9. februar 2026

Wat een teleurstelling

Wat een teleurstelling! Een docent die alleen maar kwaad was, totaal geen uitleg kon geven. Vanwege slecht tijds management waren we ook nog bijna telaat bij het CBR. Bijna de hele klas gezakt voor het examen. Wat een rampzalige bedoeling was dit! Totaal zijn geld niet waard!

28. januar 2026

Helaas was mijn dochter heel ziek van…

Helaas was mijn dochter heel ziek van de stress. Ze kunnen niks doen met het verzetten. Hoppa geld kwijt. Dat we kosten van het cbr moeten betalen, dat zou ik snappen. Ze zeggen een goede begeleiding te hebben voor autisme en faalangst. Maar als ze zo hier mee omgaan. Weten ze niet wat dit inhoud.

23. januar 2026

Beste curses die er is!!

Je krijgt goede uitleg, pauzes komen op goede tijden, leuke manier van leren. Door deze cursus heb ik het in een keergehaald!

Ik zou het zeker aanraden!

23. januar 2026

Was geweldig

Was geweldig, veel moeten onthouden maar komt vaak voor tijdens het examen heel veel geholpen!

Thanks meneer Aggie

8. januar 2026

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis