2,7

6 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Osannolikt dålig kvalité

Osannolikt dålig kvalité. De beställda havtornen visade sig vara två små pinnar(rotskott) varav det ena helt klart har dött. Tre vinbärsbuskar var tre pinnar med ynklig och äten liten bladtopp. En växtälskare säljer inte något så undermåligt. De skyller den dåliga kvalitén på att de odlar ekologiskt vilket genererade en hel del gapskratt i en familj med biologer och mycket växtkunskap. Köp inte av Wrams, det är vårt bästa råd.

15. juni 2026

Usel kvalité

Höga priser för väldigt små växter!
Beställde ett nektarinträd som var avklippt och hälften av sidogrenarna var döda. Mejlade och ville reklamera, men att jag istället skulle ”avvakta knopp och se”.
Har nu istället blivit lovad pengarna tillbaka.

Även fikonträdet var bara en liten pinne. För 400 kr.

11. mai 2026

Tar ej reklamation

Tar ej reklamation, urdåligt bemötande. Tar samma pris för en stickling av blåbärstry och en stor planta. En kom i. 12-13cm kruka och den andra i 5cm. De bryr sig inte ens om när jag nämnde Arn. Köp ej här det oseriöst företag som ej värnar om sina kunder.

20. april 2026

Jag har beställt jordgubbsfrön då fick…

Jag har beställt jordgubbsfrön då fick jag en en liten fjuttig planta i en kartong som var helt mosad. Gren och blad som hade gått av och joden ramlade av plastinnekruka. Plantan var inte mer värd en ett par kronor så skulle de ta betalt för cirka 100 kr med postsvgift. Detta service var mycket dåligt revolutionerande inte någon handla av dem med den service.

16. april 2026

Reklamation

Beställde 21 hallonplantor i april, varav 4 inte har tagit sig. Reklamerade dessa 4 plantor och har idag hämtat ut 4 nya, som ser fina ut. Är nöjd med hanteringen av detta ärende.
Roger Walleng

15. juli 2025

Tragiskt dålig kvalitet

Vi beställde 20 st hallon plantor
De var i små krukor med ” nån sorts skumgummi”. Fast vi grävde fina gropar med ny fin jord så utvecklade de inga rötter och resultatet blev att ingen har tagit sig.
Tragiskt att ingen tog sig. Hur kan företaget sälja sånt s….t
Vi har köpt nu från annan butik och alla växer och även har nu hallon.
Ingen stjärna är detta värt. Det blev en dyr historia.

14. juli 2025

Great plants!

Ordered 5 plants (raspberry and blackberry plants) and received them in the mail with no issues! The plants are much larger than I expected, with a large amount of root! I am very excited to see how the plants do.

22. januar 2025

Fina plantor och personlig kontakt

Beställde 3 havtornsplantor och 1 aroniaplanta. De var alla fina och väl paketerade. Frakten var inte dyr. När jag kontaktade företaget och ville ta bort en produkt fick jag svar med en gång på mejlen och produkten togs bort från leveransen och fakturan. Allt gick smidigt.

20. april 2024

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis