Klostra Handelsträgård AB Anmeldelser 83

TrustScore 4.5 av 5

4,5

Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Nu efter fyra veckors försening fick jag mina 10 sparrisplantor! Med tanke på mitt tidigare inlägg och oro så måste jag skriva att alla 10 rötter var i väldigt gott skick och fuktiga vid öppning av pa... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

2 veckors försening och avrivna etiketter på potatisen. Så jag får väl gissa. Förra gången var det också försening och uttorkade pepparrötter. Jag var mycket irriterad på Klostra när jag gav dom 1... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Beställde blomsterlökar o i en påse var kvaliteten inte så bra. Skickade bilder o fick snabbt svar med möjlighet att välja mellan tillgodokvitto och nya lökar. Valde nya lökar o de som kom var perfe... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jag vill tacka för ett fantastiskt samtal med kundservice. De fixade min order på bästa sätt. Jag kommer alltid att handla här. Har både köpt vitlökar och vårlökar. Och plantor. Jag är hel nöjd.... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Hagesenter

Skrevet av virksomheten

En renodlad nätbaserad handelsträdgård. Etablerad 2007 med idag nästan 50 000 kunder per år. Skickar frö, lök, knölar, rötter, sättor och t.o.m plantor i paket till ombud eller direkt till dörren över hela Sverige. Ger alltid 100% transportgaranti. Vi arbetrar inte aktivt med Trustpilot men har den öppen och besvarar i möjligaste mån spontana kundomdömmen. Därav de ringa antalet. Vid frågor når du oss på: hello@klostra.se

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jättefin service och bra varor!

Jättefin service där man kan bestämma vilken vecka man vill få leveransen av tidskänsliga lökar inför plantering. När de ramslökar jag beställt anlände, exakt på utsatt tid, var de friska, spänstiga och med fina rötter.

28. oktober 2025

Utmärkt butik

Har gjort några beställningar genom åren på frön, sättpotatis och barrotad jättevallmo. Hittills har jag varit nöjd med både varor och leverans.

28. februar 2025

Smidig beställning

Smidig beställning, väl paketerat. De var inga problem med ersättning med nya dahliaknölar där de två första av en sort hade misstänkt avvikelse i tillväxt av knoppar efter att jag skickat mejl med bilder. Mycket fint och trevligt bemötande på mejl.

22. mai 2025

Vårbeställning

Jag gjorde en vårbeställning av plantor och fick tyvärr trasiga gurkor. Kontaktade Klostra och fick direkt alt pengar tillbaka eller köp annat. Så köpte några fler plantor. Alltid bra kvalité.
Bra service.
Helt enkelt bra.

22. mai 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Beställde nyss jordgubbsplantor och…

Beställde nyss jordgubbsplantor och sparriskronor. Jordgubbarna var packade med väldigt lite jord vilket är bra med tanke på Obama masken. Men söka igenom plantorna är ändå viktigt. Sparris helt utan jord. Fina plantor och ok men inte snabb leveranstid

14. mai 2025
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Skulle beställa

Skulle beställa, gick inte med visa kort, men med Klarna faktura det bra/

27. mars 2025
Logoen til Klostra Handelsträgård AB

Svar fra Klostra Handelsträgård AB

Hej Stefan,
Tack för din feedback! Vi beklagar att du hade problem med att betala med Visa-kort. Det är självklart viktigt för oss att betalningen fungerar smidigt för alla våra kunder.

Vi accepterar betalning via Swish, betalkort (inklusive Visa och Mastercard) samt faktura genom Klarna. Om du upplever några problem i framtiden är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst, så hjälper vi dig gärna vidare.

Vi uppskattar att du valde att handla hos oss och hoppas att du blir nöjd med ditt köp!

Med vänlig hälsning,
Klostra - Din närmaste handelsträdgård

Väldigt bra service

Väldigt bra service. Personligt och vänligt bemötande. Väldigt hjälpsamma och tillmötesgående när jag ville göra ändringar i min beställning.

10. mars 2025
Logoen til Klostra Handelsträgård AB

Svar fra Klostra Handelsträgård AB

Hej Maria,
Stort tack för din fina recension! 😊 Vi blir verkligen glada att höra att du är nöjd med vår service och bemötande.

Det är alltid vår ambition att vara så hjälpsamma och flexibla som möjligt för att ge våra kunder den bästa upplevelsen.

Med vänlig hälsning,
Klostra - din närmaste handelsträdgård

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv