Jeg er meget meget glad for mine sko,-…
Jeg er meget meget glad for mine sko,- viser og anbefaler til venner og familie!!🤗
Velkommen til Woolfie. Vi er et dansk sneaker brand, der designer og producerer sneakers af 100% blød merinould. Hos Woolfie er vi fan af uld og dets geniale egenskaber. Samtidig elsker vi at gå i bare tæer og følelsen af fjerlethed. Derfor har vi kombineret den blødeste merinould med markedets letteste sål af EVA-skum. EVA-sålens enestående kombination af lethed og stødabsorberende effekt gør Woolfie sneakers til en drøm at have på. Samtidig gør den lydisolerende sål dig lydløs som en ninja. Du vil derfor opleve en yderst komfortabel uldsneaker, der holder dine fødder behageligt kølige om sommeren og varme om vinteren, så fødderne føles tørre og tempererede året rundt. Faktisk vil det føles som at gå på en sky med sutsko på. Det er slut med sure sokker og stinke-advarsler til dine nærmeste kollegaer, når tæerne skal befries sidst på eftermiddagen. Med et par Woolfies behøver du slet ingen sokker! Den kradsfrie uld er ikke bare åndbar, men sørger for at opsuge din fodsved og lukke den ud, inden sveden begynder at lugte. Vores sneakers fås i en unisex model i tre forskellige farvekombinationer fra str. 35-46. Ekstaordinær god kundeservice og vejledning er det vi stræber efter at give vores kunder hver dag. Step i et par Woolfies og træd ind i et nyt venskab, hvor dine fødder føles fjerlette og kan ånde – med fare for at blive afhængig? Find dine nye uldsneakers på webshoppen woolfie.dk og få gratis fragt og returret – det er der ikke noget uldent ved.
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Skuffet over at så godt et produkt skal produceres i Kina og ikke i Europa.