Selskapet har svart
Jouw Nederlandse K-pop webshop voor al jouw K-pop albums. Met eerlijke prijzen, altijd korting, snelle levering en gratis verzending binnen Nederland.
Goudsbloemvallei 61, 5237 MH, 's-Hertogenbosch, Nederland
Perfect!! Albums snel binnen! Kon ook een top 3 doorgeven voor POBs en heb die ook gekregen YAY! De eigenaar is ook super aardig en reageert snel op vragen.

Svar fra Wooksy
Echt super! Ook last minute nog een ding aanpassen lukte en er werd snel gereageerd! Super website en alles is super snel opgestuurd. Als mensen vragen of ik een goede website ken of waar ik m’n albums bestel raadt ik wooksy standaard aan!

Svar fra Wooksy
Ik hou van deze website! Zoveel goede albums voor mega goede prijzen. De verzending is ook heel erg snel en dat is super fijn! Dit is zeker me favo kpop winkel. Ook de wooksy stickers zijn super leuk :)

Svar fra Wooksy
1000000% een aanrader en een hele snelle levering, goed ingepakt (dus geen beschadigingen) en de verzendkosten zijn niet zo duur :) . Dus ik blijf voor altijd een tevreden klant.
Twijfel niet om te bestellen!!!
Mvg
Jae

Svar fra Wooksy
Ik had een TWICE album besteld, werd supersnel verzonden!!
Het wordt heel snel verstuurd en het komt snel binnen. Mijn albums worden veilig verpakt en komen nooit beschadigd aan!
Eerste keer bij Wooksy besteld en alles was perfect!!

Svar fra Wooksy
Heel goede service! Leuke freebies, hele aardige medewerkster en hele leuke albums te koop! Gratis verzendkosten op albums and minstens 10 euro aan andere spulletjes! (Binnen NL) Zeker je geld waard! Kopen zou ik zeggen!!! <3 🥺🫶🏻 - Van je lieve lieve supporter Chavelle hehhe.

Svar fra Wooksy
Super goeie prijzen en snelle verzending!! Heb mijn recenste bestelling na nog niet eens 2 dagen binnengekregen, echt top! Ik heb mijn eerste bestelling via mail gedaan omdat je toen nog niet uit België kon bestellen en echt vriendelijk en snel geantwoord!! Zeker mijn favoriete winkel. :))

Svar fra Wooksy
Eerste keer dat ik bij Wooksy een album heb besteld en het is tot nu toe de beste website waarvan ik iets heb besteld. Alles is best goedkoop vergeleken met andere websites, de levering is erg snel, goed verpakt en de website zelf is ook super. Enigste minpunt is dat er niet een groot keuze is uit vershillende albums per groep maar dat maakt eigenlijk niet veel uit voor mij.

Svar fra Wooksy
Ik vind dit echt een topwebsite!! Ook vooral omdat er bij heel veel websites de verzendkosten duurder zijn dan het album zelf, en op deze website is dat niet. Ook zijn de albums zelf goedkoper vergeleken met andere webshops. De website is zelf ook heel overzichtelijk, je kan namelijk ook de versies kiezen van albums, bij sommige andere websites krijg je namelijk niet de keuze en krijg je een random versie van je album. Daarom vind ik Wooksy echt een aanrader! Ik heb Wooksy wel nu nog 4 sterren gegeven aangezien ze alleen naar België en Nederland shippen, maar dat gaat nog veranderen had ik gehoord :)

Svar fra Wooksy
Super goede kpopwebshop voor een eerlijke prijs zonder verzendkosten !! Misschien wel 1 van de beste imo! Mijn persoonlijke ervaring met Wooksy is zeer positief, hele lieve eigenares en ik ga zeker vaker bestellen !
Alles was helemaal in orde. Zorgvuldig en snel verzonden. Fijne site waar je voor een van de laagste prijzen verkrijgbaar in Nederland kpop albums kan kopen. Heb hier al viermaals wat besteld en het worden er zeker nog meer!
Ik heb hier 2 keer besteld en alle 2 gingen helemaal goed. De albums zijn super goedkoop en zonder verzendkosten. En de verzending ging ook super snel. Ik wacht nu op de volgende restock om weer iets te kopen🤭
Ik heb bij Wooksy een album gekocht en ben supertevreden. De bestelling werd meteen op de post gedaan en de volgende dag al geleverd! Alles was goed en netjes verpakt. De eigenaar is erg lief en behulpzaam. Eerlijke prijzen ook. Ik ga hier zeker opnieuw bestellen!
Het is een geweldige website met allerlei kpop albums, soms zijn dingen uitverkocht, maar er is bijna elke maand een restock!
De eigenaar houdt ons op TikTok op de hoogte.
Snelle levering binnen Nederland, geen heftige prijzen en leuke verpakking!
Kort om: ☆☆☆☆☆
Het kwam binnen 1 dag binnen, 0 verzendkosten!! En goedkope albums, ik ga zeker vaker bestellen
Letterlijk de prijzen zijn zo goed en eerlijk, niet elke keer verzendkosten die duurder dan de albums zelf! Daar ben ik heel blij er mee! Ik haal vanaf nu mn albums alleen van daar als het beschikbaar is!

Top!
Mooie website en makkelijk te gebruiken. Goeie communicatie en snelle levering.

Svar fra Wooksy
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.