Quelle belle découverte! D'abord reçu un shampoing solide en teste d'une collègue et j'ai été agréablement surprise de son efficacité. Du coup j'ai commandé le kit rasage et l'après-shampoing solide... Vis mer
Selskapet har svart
Ik heb ook het scheermesje van hun besteld en ik zou het helemaal niet aanraden als je last hebt van onzuiverheden of keratosis pilaris. Het heeft op die plaatsen mijn huid enorm beschadigd en ik vind... Vis mer
Selskapet har svart
Ik ben sinds het eerste gebruik een fan geworden! In het begin is het een beetje zoeken, de eerste bar is er heel snel doorgegaan, nu hebben we het gebruik al beter onder de knie ;) Na een hele lange... Vis mer
Selskapet har svart
Ik gebruik al enkele jaren de shampoo, facebar en showerbar. Maar over de deo was ik nog altijd een beetje sceptisch.. dit weekend een weekendje weg geweest en om ruimte te sparen de deo van wondr me... Vis mer
Selskapet har svart
Only WONDRS, no nasties. Samen bouwen we aan een toekomst waarin verzorging goed is voor jou en voor de wereld om je heen.
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Na 2 weken nog steeds mijn bestelling niet ontvangen. Er is ook geen tracking info beschikbaar en er komt geen reactie op mijn mails.

Svar fra Wondr Care
Eindelijk een shampoo waardoor ik mijn haren niet elk moment moet wassen maar een paar dagen verder kan. Betaalbaar, snelle levering.

Svar fra Wondr Care
Ik bestelde een hervulbare kaars, maar het pakje met de vulling was gescheurd. Dat maakt dat de vulling ook doorheen de rest van de bestelling was gekomen. Erg vervelend.

Svar fra Wondr Care
Vlot geholpen, er ontbrak een artikel. Snel antwoord en het product ontvangen.
Producten voor mijn haar. Ik verwachtte het niet en was nieuwsgierig om te testen.
Mijn haar voelt niet dof en zwaar aan maar wat een volume en zacht.
Een aanrader!

Svar fra Wondr Care
Netjes afgeleverd, alles mooi op tijd en een persoonlijk dankwoordje erbij. Top!

Svar fra Wondr Care
Snelle levering, topproducten. Enorme fan van de repair body butter: wanneer andere bodylotion een prikkend gevoel geven door een te droge huid voelt deze lekker zacht en hydraterend. Een paar uur later een babyvelletje!

Svar fra Wondr Care
Vlotte manier van bestellen en betalen, en ook het leveren liep bijzonder vlot.
Het product is beter dan ik had verwacht!

Svar fra Wondr Care
Alles was in orde en ik werd heel goed geholpen! Het was een aangename ervaring!

Svar fra Wondr Care
Ik hou van Wondr. Fantastische producten en een goede klantenservice. Als er iets fout loopt tijdens de verzending lossen ze dit zeer professioneel op.

Svar fra Wondr Care
Je hebt geen zicht op wanneer de bestelling verwerkt word op de site. Enkel dat de bestelling bevestigd werd.
Ik mailde met een vraagje ivm verzending & deze bleef onbeantwoord.
Pakje werd niet aan de deur geleverd, maar plots gewijzigd naar een postkantoor. We waren nochtans aanwezig op het adres...
De bestelling was wel correct verzonden & ongeschonden aangekomen dagje later op postkantoor.

ik was in de fantastische Wondr Pop-up- winkel in AAlst

Svar fra Wondr Care
Leuk en duurzaam bedrijf, wel naar de prijzige kant als je wat op je budget let :)

Svar fra Wondr Care
Vlot bestellen, snel geleverd. Past in de brievenbus.
Tevreden van alle artikelen die ik al gebruikt heb. Veel nieuwigheden in het aanbod. Heel wat nieuws om uit te testen dus.

Svar fra Wondr Care
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.