Fikk kald mat og drikken jeg hadde bestilt manglet. Vanskelig å finne kontaktinfo. Men maten kom i riktig tid.
Værste kundeservicen jeg noen gang har opplevd! Bestilte mat fra Wolt, skrev inn adressen og en beskrivelse av hvor og hvordan huset ser ut. Maten blir allikevel levert til feil adresse og feil hus.... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Wolt is the one app for discovering and getting great food in your city. Find the best restaurants in town, send your order with a couple clicks only. Choose between delivery, picking it up yourself or eating at the table.
Mannerheimvägen 50, 00260, Helsingfors, Finland
- wolt.fi
Jævla dårlig bud og kundeservice
De brukte nesten 1 time på å levere mat. Når de leverte sendte de mld på wolt chat at de var utenfor blokk, forlot maten og dro. De lyver til kundeservice og sier at de brukte intercom men ingen svarte. Vi var 3 voksne som vet at dette ikke er tilfelle. Tlfnr hadde de også noe de valgte å ikke bruke. Maten ble stjelt og vi fikk ikke maten eller penger refundert. Gjett at forbrukerrådet og media blandes inn. Hva enn man gjør, IKKE bruk wolt. Budene er ubrukelige, leverer ikke dit de skal, kontakter deg ikke, lyver og behandler deg ufattelig dårlig. Kundeservice eier ikke wolt evnen til å vise.
Skikkelig dårlig oppfølging
Skikkelig dårlig oppfølging, og ingen anger og spore. Bestilte mat fra et sted i nabolaget slik at maten skulle komme raskt siden vi hadde dårlig tid. ble lovet 28-40 min ventetid. etter over to timer med lovnader som "maten er rett rundt hjørnet" reiste jeg ut og kjøpte mat et annet sted. Da vi var ferdige med å spise denne kom plutselig Wolt maten som hadde vært på reise i ca. to tre timer. Takket pent nei til kald og dyr mat. Wolt mener de kompenserte meg, men bare returenerte pengen for tjenesten jeg ikke fikk.
Var til og med Wolt+ kunde. Det abonnementet ble avbestilt nå.
Kald mat, dårlig service
Kald mat, våt mat, ble beskyldt for å lyve. Styr unna!
Fikk aldri maten
Fikk aldri maten. Fikk ingen hjelp av Wolt, bare beklager.
Leveringstid kall mat
Kald mat, dårlig kundeservice - aldri igjen.
Kald mat, elendig kundeservice og dårlig stemning. Aldri igjen.
Første å siste gang vi prøve wolt
Første å siste gang vi prøve wolt. Vi venta over 1time på natta før å få mat , å når vi sku endelig få maten etter flere forsinkelses meldinger så sto det kanselert.
Null stjerner
Null stjerner. I det siste har Wolt kommet alt for seint, med mat levert ut fra Foodora vesker! Kald mat! Nei takk, hent selv.
Får ikke maten
Får ikke maten. "Over-woke" gen z drittunger på kunde"service".
Wolt gikk fra 10/10 til 0/10 på 1 år.
Søppelselskap.
Helt elendig Service og iskald mat
Værste kundeservicen jeg noen gang har opplevd!
Elendig kundeservice-får kald mat gang…
Elendig kundeservice-får kald mat gang på gang,mangler av brus eller andre tilleggs behør. Dem beklager og beklager-men litten hjelp- dem trekker 50-60 kr av en bestilling som er kald og ikke levert slik den skal-helt elendig
Værste kundeservicen jeg noen gang har…
Værste kundeservicen jeg noen gang har opplevd!
Bestilte mat fra Wolt, skrev inn adressen og en beskrivelse av hvor og hvordan huset ser ut. Maten blir allikevel levert til feil adresse og feil hus. Tar kontakt med Wolt der de forteller meg at ikke de kan gjøre noe. Det vil si at jeg får ikke maten og jeg må betale for det. Helt elendig, aldri bestilling fra Wolt igjen!!!
Har gjentatte ganger opplevd både kald…
Har gjentatte ganger opplevd både kald og forsinket mat. Har prøvd å kontakte support, men får ingen svar. Prøver også å spørre om maten min vil ankomme innenfor timen (slik at jeg evt heller kan avbestille og lage min egen mat), men får heller ingen svar. Dette er ikke akseptabel service, og jeg blir fra nå å aldri bruke wolt, da de konstant er upålitelig, trege, og leverer kald mat. 80 minutter senere, og fortsatt ingen mat. Bortkastede penger.
Kald mat og manglet en drikke til…
Kald mat og manglet en drikke til bestillingen
Fikk kald mat og drikken jeg hadde…
Men maten kom i riktig tid.
Værste vi noengang har opplevd hos wolt
Vi bestilte 2 pizza fra wolt og fikk kun 1. Når sjåføren kom kun med en pizza og vi spurte etter den andre var han veldig nervøs og ville ikke at vi skulle snakke med support. Spurte etter kvitteringen men han sa at han fikk ingen. Vi fikk ikke kvitteringen engang og pizzaen var kaldt. Sjåføren skylde på restauranten på at han kun fikk 1 pizza og ba om å snakke med support, at han er ikke til skyld og at han kun kjører maten. Lite visste han at vi kjente de som jobber der og ringte dem deretter når han gikk. De bekreftet at han fikk faktisk 2 pizza sammen med kvitteringen og at de selv skulle klage siden det ødelegger deres rykte.
Så stort sett stjal sjåføren pizzaen 😂
Vi kontakten support og de fortalte at sjåføren hadde tatt kontakt. Litt rart at han tok kontakt med engang hvis han mente han gjorde riktig. Anyways vi fikk pengene tilbake. BUT that’s not the end! Vi bestilte IGJEN for den pizzaen som ikke vi fikk. Ventet på den en time til og så på appen at han var rett der jeg bodde. Ventet på at han skulle enten ringe eller ringeklokken men noen sekunder senere fikk jeg en beskjed at den ble levert. IGJEN. Min partner kontakten support og forklarte helle situasjonen for andre gang. De mente at sjåføren leverte riktig. Da leverte han til feil person 🤦🏾♀️ fordi vi fikk ingenting. Etter å ha bedt dem å beskrive personen og forklare at vi IKKE hadde fått noen ting. Sa de at det var ingenting de kunne gjøre etter at supervisor så på saken. Så vi skulle enten ikke få pengene tilbake eller en voucher. Mistet 300,- då.
Partneren min klikket helt og de sluttet å svare. Deretter tok jeg og snakket med dem og ba om unnskyldning og hvis vær så snill de kunne se på saken igjen. De svarte med engang og at de skulle se hva de kunne gjøre. Apparently så får du ikke hjelp hvis du er frustrert eller sur 😂🤦🏾♀️
De bytter fra en person til en annen. Jeg fikk én voucher til slutt for nesten den summen jeg betalte for den manglende pizzaen. Var ikke det jeg forventet helt siden vi ville ha pengene tilbake og ikke bestille fra dem mer but it was something 🤷🏽♀️
Nå er jeg bare redd å bruke den voucher for å ikke bli scamma igjen 😂🤦🏾♀️
Dårlig service og apparently sjåføren stjeler maten din 😂
Ansvarsfraskrivelse og dårlig kundeopplevelse
Etter å ha ventet i over en time på maten kontaktet jeg restauranten, som forøvrig ligger 5min biltur unna. Får da beskjed om at maten ville ankomme om 10-15 min, det gikk 20min. 1time og 38min tok det fra bestilling til levering, og maten var passe lunk.
I Wolt sin chat var det konsensus blant to ansatte som tydeligvis var opplært i spamme meg med masse blå hjerter og tomme ord om medfølelse💙
De to var enige om at de ikke hadde noe ansvar som tjenestetilbyder.
Ble tilbudt 50 kreditter for bryet💙
Det blir ikke Wolt igjen 0/10💙💙💙
Anbefaller Foodora
Anbefaller Foodora, Wolt får du dårlig kundeservice, feil mat, kald mat. Var uten middag i går og ingen hjelp eller levering av rett mat... Værste eg har opplevd. Og glem at du får penger igjen. Foodora er best...
Kald mat, Feil vare og dårlig kundeservice
Kald mat, ræva kundeservice som ikke gir deg svar på en dritt. Bare beklager og beklager, men gjør ingenting med det. ANBEFALES IKKE!
Ekstremt dårlig kundeservice som er…
Ekstremt dårlig kundeservice som er veldig vanskelig å få tak i!
Bruker laaaaang tid på å svare og er ufine i måten de svarer på!
Ingen hjelp å få, en beklagelse for hendelse men ingen kompensasjon!