Veel faillisementen. Bij melding dat een bedrijf een terugbetaling gemist heeft 'volgen ze het op' maar volgt er daarna geen communicatie meer, helaas ook geen betaling. Vermoedelijk is het dus wacht... Vis mer
Se hva andre synes
Een forum om van weg te blijven......flop na flop. Communicatie vanuit Winwinner die onbestaande is.....een mail beantwoorden na 3 weken, chatbox die niet werkt, telefoontjes die niet opgenomen worden... Vis mer
Makkelijk platform om te gebruiken. Enkel zijn de voorwaarden (zoals rente en looptijd) pas beschikbaar als het project online staat. Dat vind ik een nadeel bij de zeer snelle projecten (a la Keple... Vis mer
Selskapet har svart
Het feit dat de kredietnemers degelijk gescreend worden, geeft mij, als leek, de kans om met een laag bedrag toch nog wat geld bij te verdienen. Nergens anders kan je zoveel intrest krijgen, tenzij... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
WinWinner is een Gents bedrijf dat in 2016 werd opgericht. Het bedrijf is gespecialiseerd in het helpen van ondernemers bij hun financieringsvraag. Hiervoor werd een specifieke methodologie ontwikkeld die ervoor moet zorgen dat vraag en aanbod in de markt maximaal worden bij elkaar gebracht. Ondertussen hielpen we met ons team al meer dan 250 ondernemers aan financiering door onze unieke aanpak. Met onze hulp haalden onze klanten al meer dan 23 miljoen euro op via crowdlending en cofinanciering!
Kontaktopplysninger
Oudenaardse Steenweg 21, 9000, Gent, Belgia
- 0032470290214
- info@winwinner.be
- winwinner.be
Har svart på 70 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Gebruiksvriendelijk platform
- Gebruiksvriendelijk platform
- Veelbelovende opportuniteiten

Aanbeveling Winwinner
De projecten op Winwinner bieden aantrekkelijke rendementen en tot nu toe zijn mijn investeringen consistent winstgevend geweest. De uitbetalingen gebeuren stipt volgens de afgesproken termijnen, wat mijn vertrouwen in de organisatie alleen maar versterkt.

Svar fra Winwinner
Fijne manier van investeren!
De communicatie is duidelijk en het is makkelijk om te investeren via hun platform. Bij elke vraag die ik stelde stonden ze meteen klaar. Bedankt!

Svar fra Winwinner
Le manque de bilinguisme du site.
Le manque de bilinguisme du site.
La capacité de votre représentante de parler l'anglais est un plus.

Svar fra Winwinner
Eerste (positieve) samenwerking !
Zeer duidelijke info/website, snelle en individuele feedback.

Weinig transparantie over terugbetalingen
***
UPDATE 22/01/2025:
Ik stel vast dat er nog altijd geen dashboard is en we zijn al vele maanden verder.
Het enige wat je nu op het platform kan vinden is een aflossingtabelletje en zoek de rest maar zelf uit.
Het investeringsbudget van Winwinner gaat duidelijk niet naar de investeerder, maar naar marketing
Hier gaan nog veel ongelukken mee gebeuren, als er binnenkort economisch slechtere tijden aankomen.
****
Het gaat heel vlot om in te tekenen, maar de terugbetalingen van de projecten vind ik onduidelijk.
Zeker als je vergelijkt met bv. Look&Fin waar je in detail kan zien wanneer welke schijf terugbetaald werd. Bij winwinner staat er alleen : status actief betaald.
Er moet hier meer transparantie gegeven worden.
PS: de rubriek 'Je wil je slapend geld laten renderen, maar wat zijn de opties' waarbij crowdlending wordt vergeleken met het spaarboekje, aandelen, enz. is misleidend. Het lijkt alsof er geen enkel risico verbonden is aan een investering via het platform (er staat geen enkel minpunt bij itt bv. beleggen via de beurs).

Svar fra Winwinner
Zeer goed rendement en duidelijke…
Zeer goed rendement en duidelijke uitleg over de investeringen.

Svar fra Winwinner
Snel, duidelijk en zeer betrouwbaar
Snel, duidelijk en zeer betrouwbaar! Investering is heel vlot verlopen

Svar fra Winwinner
Ik investeerde al 5 keer en ben…
Ik investeerde al 5 keer en ben tevreden van de communicatie die de projecten doen. Vooral de cases met het fonds zijn zeer aantrekkelijk.

Doe het niet!
Winwinner maakt je met hun uitgekiende marketing warm voor zeer risicovolle investeringen. Ze draaien je een rad voor de ogen met de bewering dat hun experts het dossier grondig gescreend hebben. Achteraf blijkt dan dat het oh zo gehyped bedrijf snel overkop ging omdat het problemen had met vergunningen. Dan stel je je toch vragen bij die zogenaamde experts. Is de activiteit toegelaten op de voorziene locaties, dat is toch de eerste vraag die zowel ondernemer als expert zich zouden moeten stellen. En reken er maar niet op dat je mails aan Winwinner nog beantwoord worden zodra het fout loopt en je geld in de bodemloze put van het faillissement verdwijnt. Het contrast met de communicatie wanneer het erop aan kwam jouw geld te bemachtigen, is bijzonder groot.
Aanpassing na reactie van Winwinner: ik heb je ondertussen de 2 mails doorgestuurd waarop jullie nooit geantwoord hebben.

Beste financierder van België
Beste financierder van België. Betrouwbaar en innovatief platform met mooie dossiers. Al mijn geld en rendement reeds terug gekregen en geherinvesteerd. Bedankt winwinner!

Svar fra Winwinner
Eerst zelf je grondige screening doen
Ik zou iedereen vooral aanraden zelf de grondige screening en onderzoek te doen want dit laat duidelijk te wensen over. Hoe moet ik anders begrijpen dat bij een pas opgestarte campagne het bedrijf reeds failliet is. Risico is er 100% bij het investeren maar dan moet er wel potentieel geweest zijn en dat was er bij Jakobs Conceptstore duidelijk niet. Daar hebben ze wellicht nog snel wat schulden vereffend met het geld. En bespaar me het standaard antwoord aub.

Svar fra Winwinner
Via dit platform kan je makkelijk…
Via dit platform kan je makkelijk lokale ondernemingen ondersteunen in hun financiering. De stappen die je moet doorlopen als toekomstige investeerder waren ook zeer duidelijk.

Svar fra Winwinner
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.