Se hva andre synes

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Veel faillisementen. Bij melding dat een bedrijf een terugbetaling gemist heeft 'volgen ze het op' maar volgt er daarna geen communicatie meer, helaas ook geen betaling. Vermoedelijk is het dus wacht... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Een forum om van weg te blijven......flop na flop. Communicatie vanuit Winwinner die onbestaande is.....een mail beantwoorden na 3 weken, chatbox die niet werkt, telefoontjes die niet opgenomen worden... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Makkelijk platform om te gebruiken. Enkel zijn de voorwaarden (zoals rente en looptijd) pas beschikbaar als het project online staat. Dat vind ik een nadeel bij de zeer snelle projecten (a la Keple... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het feit dat de kredietnemers degelijk gescreend worden, geeft mij, als leek, de kans om met een laag bedrag toch nog wat geld bij te verdienen. Nergens anders kan je zoveel intrest krijgen, tenzij... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Alternative økonomitjenester
  2. Finansmegler
  3. Finanstjenester utenom bank

Skrevet av virksomheten

WinWinner is een Gents bedrijf dat in 2016 werd opgericht. Het bedrijf is gespecialiseerd in het helpen van ondernemers bij hun financieringsvraag. Hiervoor werd een specifieke methodologie ontwikkeld die ervoor moet zorgen dat vraag en aanbod in de markt maximaal worden bij elkaar gebracht. Ondertussen hielpen we met ons team al meer dan 250 ondernemers aan financiering door onze unieke aanpak. Met onze hulp haalden onze klanten al meer dan 23 miljoen euro op via crowdlending en cofinanciering!

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 70 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het is een zeer duidelijk proces om te…

Het is een zeer duidelijk proces om te investeren en al mijn vragen werden behandeld. Ik vind dit een betere investering van de staatsbon of andere termijnleningen bij de banken.

5. september 2024

Svar fra Winwinner

Leuk te horen dat je zo enthousiast bent over Winwinner, Lieve!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Na 4 j actief handelen op Winwinner nog…

Na 4 j actief handelen op Winwinner nog geen enkele die effectief terugbetaald , van bulck m n eerste jaar over tijd betaald niet Liq , betaald niet , reeds 5 fallingen . Geen hulp om klanten te groeperen om geld terug te eisen ,reactie neem n advocaat , mr dan is u rendement zeker verloren . Bij neo finance worden wanbetalers aangepakt door de instelling . Komt erop neer leen 1000 euro betaal niet terug want voor zo n bedrag nemen ze toch geen advocaat

28. august 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Beste Jeroen,

Spijtig te horen dat je teleurgesteld bent in jouw investeringen via Winwinner. We trachten steeds onze dossiers zo grondig mogelijk te screenen, maar mede door de zeer uitdagende economische omstandigheden van de voorbije jaren, heeft dit toch in een aantal dossiers tot een faillissement geleid.

Op vandaag zijn wij nog strikter en selectiever in de dossiers die we op ons platform aanbieden en we blijven steeds de learnings uit het verleden integreren.

In geval van faillissement, bespreken we steeds met onze advocaten wat de mogelijkheden zijn, maar het is zeer zelden mogelijk om nog verder te recupereren na de afhandeling door de curator.

Laat zeker weten als we ergens mee kunnen helpen!

Heel duidelijk en vlot

Dit is een heel eenvoudige en veilige manier om uw spaargeld te investeren. Dankzij de expertise en efficiënte werking van Winwinner werd ik zeer goed geïnformeerd als beginnend investeerder. Zeker een aanrader!

8. august 2024

Svar fra Winwinner

Leuk te horen dat je zo enthousiast bent over Winwinner, Jonas!

Info

Duidelijke telefonische bijkomende informatie beschikbaar, jammer dat een chat op dat moment niet mogelijk was. Eind goed al goed.

29. juli 2024

Svar fra Winwinner

Bedankt voor de feedback, Joannes! We proberen de chat steeds zo veel mogelijk te bemannen, maar in vakantieperiodes is dit niet altijd even eenvoudig.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

leuk om mee te investeringen in Vlaamse…

leuk om mee te investeringen in Vlaamse ondernemingen. Wel erg veel papierwerk en extra checks voor mijn derde investering in 5 jaar.

31. juli 2024

Svar fra Winwinner

Bedankt voor de feedback, Maarten! We proberen het proces zo licht mogelijk te houden, maar vallen natuurlijk onder het toezicht van FSMA, waardoor wij bepaalde procedures strikt te volgen hebben. Hierdoor zijn bepaalde stappen in het proces essentieel om op wettelijk vlak volledig correct te werk en tevens onze investeerders maximaal te beschermen.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Omdat niet alles positief is

Omdat niet alles positief is aan Crowdlending toch even meegeven dat het voor mij slecht is afgelopen en dat het bedrijf waarin ik investeerde, ondertussen failliet verklaard is. Zonder een steen te willen werpen naar dit platform toch even iets om over na te denken. Door dit platform wel netjes op de hoogte gebracht en de nodige info gekregen hoe ik een dossier moest indienen als schuldeiser om eventueel (weinig hoop op) mijn investering of een deel ervan te recupereren.

31. juli 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Beste Jean-Pierre,

Spijtig te horen dat je geconfronteerd bent met een investering die is misgelopen. We proberen steeds alle dossiers zo grondig mogelijk te screenen, maar spijtig genoeg loopt het in sommige gevallen toch verkeerd af. Om dit risico een deel in te perken, raden we steeds aan zo veel mogelijk te spreiden op ons platform zodat de impact van 1 dossier een stuk beperkter wordt.

Goede service en communicatie

Goede service en communicatie met het team en interessante investeringsopportuniteiten

16. juli 2024

Svar fra Winwinner

Leuk te horen dat je enthousiast bent over Winwinner, Valerie!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik kan niet betalen met bancontact of…

Ik kan niet betalen met bancontact of met overschrijving

22. juli 2024

Beste Freddy,

Bedankt voor jouw investering, jammer dat er iets technisch verkeerd moet gelopen zijn waardoor de betaling niet lukt. Je kan steeds contact opnemen via info@winwinner.be of telefonisch en dan helpen we je graag verder.

Meestal goede ervaringen

Meestal goede ervaringen. 1 keer ging het mis. Het is wel jammer dat wij daarvan niet op de hoogte gehouden worden via jullie hoe het verder verloop daarvan is. Anders waren het 5 sterren.

22. juli 2024

Svar fra Winwinner

Bedankt voor de positieve feedback, Christel! Op het specifieke dossier komen we zeker terug van zodra we meer duidelijkheid hierover hebben.

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv