Winnerplus Anmeldelser

4,8

Jeg er fuldt ud tilfreds med winner har altid købt det til min hund det eneste er at jeg synes er at det bliver dyre og dyre det forstår jeg ikke helt for andre mærker inde for hunde fodder de er er e... Vis mer

Ang. foder til små hunde , vi har gode erfaringer med at bruge Winner Plus Mini, til vore små hunde ( Shih tzu ) . Winner Plus Mini , dæmper at øjnene løber og der dannes de røde streger under øjnene... Vis mer

Vores hund spiser ikke hvad som helst. Men jeres holistiske tørfoder elsker han. Og vådfoderet ligeså. Så nu tømmer han madskålen hver gang. Så det kan absolut anbefales. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Winnerplus Puppystarter er rigtig godt foder til vores golden retriever hvalp på nu 4 måneder. Hun har fået det siden hun var 8 uger og pelsen står blank og hun er rigtig glad for det. Vi bruger det o... Vis mer

1. Dyrefôrbutikk

Vi importere kvalitets hunde og katte foder fra Tyskland. Mærkerne er Winner Plus hunde og katte foder, Bosch hundefoder og Sanabelle kattefoder.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

20 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

God service, hurtig levering.

Mine hunde har fået så pæn en pels af at få WinnerPlus og skålen bliver da også tømt, hver gang de får mad.

Anbefaler helt klar winnerplus.

2. juli 2024

Det er vi glade for at høre! Mvh. Jens

Kvalitetsfoder

Kvalitetsfoder! Blev leveret til tiden - oveni købet var der en pose med lækre godbidder til min hund :-)
Vi går op i at vores hund får de rigtige næringsstoffer af god kvalitet, og holistisk, så her vil vi købe foder fremover!

3. juni 2024

Dejligt i er tilfredse! Mvh. Jens

Super hurtig levering .

Super hurtig levering .. bestilte hundefoder i fredags , og igår lørdag fik jeg besked om at det var leveret .
Og da jeg åbnede pakken var der en pose hunde godbidder med , det var sødt af jer tak 🙏❤️, og til stor glæde for min hvalp.

23. mars 2024

Tak for bedømmelsen! Mvh. Jens

Super hundefoder til aktiv hund.

Jeg fodrer unghund med Winner Plus Adult Sport. Super foder til en aktiv jagthund. Og tilsyneladende velsmagende.
Men webshoppen og hjemmesiden - tja, der er rum til fremgang.

6. september 2023

Svar fra Winnerplus

Hej Iver, tak for din konstruktive anmeldelse. Vi prøver hele tiden at forbedre kunde oplevelsen i webshoppen. Det er faktisk noget som man aldrig stopper med at justere. Godt at din hund kan lide foderet! Mvh. Jens

Winnerplus

Winnerplus, har godt foder til kattene, og er hurtige til at levere, og søde til at sende til den rigtige pakkeshop.
Og der er altid en lille goodiebag med som kattene elsker :)

8. august 2023

Helt ok.

Det blev sendt noget senere end forventet. Heldigvis svarede de mig da jeg skrev. Jeg fik besked da det var kommet afsted, og fik en lille gave med i købet. Ville ønske der var en rabatordning. Altså køb x antal poser og få 10. Gratis eller noget i den dur.

30. juli 2023

Hej Rikke,
Tak for din konstruktive anmeldelse. Vi har rabat ordning, dog ikke via webshoppen. Ring/skriv gerne, så sender jeg en prisliste. Mvh. Jens (Telf/mail.: 49407230/info@winnerplus.dk)