Winebestgift Anmeldelser

TrustScore 2 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Mija już któryś tydzień od zakupu, ani nie dotarł do mnie plecak ani nie mam pieniędzy. Ten zakup to jest jakaś pomyłka, 300 zł przepadło. Kontaktu z kurierem jest niemożliwy, miejsce odpioru pac... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Info o zakupach na bieżąco. Czas wysyłki i samej dostawy trwał ok 2 miesięcy. Jednak ku zaskoczeniu buty dotarły. Stan przesyłki jest świetny, buty jak w opisie. Polecam o ile nikomu się nie spieszy

Informasjon om virksomheten

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

20 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Buty na stronie wyglądają na…

Buty na stronie wyglądają na oryginalne, oczywiście przychodzą tragiczne, gorszej podróby nie widziałem. Oczywiście tak jak inni piszą 14dni X3 czas oczekiwania na paczkę podejrzewam że zwrot też oczekiwanie na $ około 6msc więc wystawie to na vinted z dopiskiem podróba

7. juli 2026

Uwaga!!

Uwaga!!! Zwykli złodzieje i kłamcy. Kupiłem u nich komplet piłkarski dla syna, do dnia dzisiejszego nie otrzymałem przesyłki. Cały czas przesuwają termin realizacji, wysyłają dziwne wiadomości o nadaniu przesyłki InPost. Na prośbę o zwrot gotówki i zgodzie sprzedającego, że w ciągu 7dni dostanę przelew do dnia dzisiejszego nie mam pieniędzy.

6. juli 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Mija już któryś tydzień od zakupu

Ten zakup to jest jakaś pomyłka, 300 zł przepadło.
Kontaktu z kurierem jest niemożliwy, miejsce odpioru paczki już nie istnieje.

Jak plecaka nie było tak nie ma a tylko pieniądze znikneły

6. juli 2026

Uwaga na nich

Uwaga na nich - ani towaru ani pieniedzy. Oszusci. Jeśli chcesz poznac szczegoly mojej proby odzyskania pieniedzy za niedostarczone buty to zapraszam do kontaktu.

3. juli 2026
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Info o zakupach na bieżąco

4. mai 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zlodzje od dwóch miesięcy czekamy na…

Zlodzje od dwóch miesięcy czekamy na buty i nic dlaczego nikt nie pisał ich do sądu to zwykli oszuści zwrotu pieniędzy brak butów też tylko SMS że przesyłka ciągle opóźniona obiecuje oddanie pieniędzy i nic

14. mai 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ponad miesiąc temu zamówiłam 2 pary…

Ponad miesiąc temu zamówiłam 2 pary butów do tej pory ani butów ani pieniędzy zero kontaktu ze strony sprzedawcy tylko jak zwykle ta sama ściema ze buty są w trakcie wysyłki Zwykli Oszuści graja na czas Stanowczo Nie POLECAM jakaś PORAZKA Zero odzewu z ich strony

19. april 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Przestrzegam przed zakupami w tym…

Przestrzegam przed zakupami w tym sklepie. Cały proces to jedna wielka strata czasu i wprowadzanie klienta w błąd.
Złożyłam zamówienie, kierując się jasną informacją na stronie produktu: realizacja w 1 dzień roboczy. Następnego dnia zamiast numeru listu przewozowego otrzymałam wiadomość, że czas oczekiwania wyniesie do 14 dni. Od tego momentu kontakt ze sklepem to pasmo pustych obietnic – sprzedawca ciągle zapewnia o rychłej wysyłce, do której ostatecznie nie dochodzi.
Zamiast szybkiej transakcji, zostałam zmuszona do oficjalnego odstąpienia od umowy z powodu niedotrzymania warunków i teraz muszę czekać na zwrot własnych pieniędzy.

10. mai 2026

Fatalny sprzedawca

Fatalny sprzedawca, 11.03 zamówiłam 2 pary butów. Jedna para po reklamacji i upomnieniu dotarła 14.04, za drugą parę miał być zwrot pieniędzy, jednak 13.05 dostarczono buty, których już nie chciałam i zwróciłam je do nadawcy. Do dzisiaj nie otrzymałam zwrotu pieniędzy. Nie polecam sprzedającego, zdecydowanie odradzam!

19. mai 2026

Tragedia

Tragedia. Złodzieje i oszuści. Miesiąc czasu i ani pieniędzy ani butów. Tylko śmieszne smsy, że zlecili przelew tydzień temu.

24. april 2026

Ta firma to scam

Ta firma to scam. Dopiero kiedy napisałam, że zgłaszam sprawę na policję, zwrócili mi pieniądze za zakupione buty, których nigdy nie dostałam.

12. mai 2026

Czekałem prawie dwa miesiące

Czekałem prawie dwa miesiące, nie otrzymałem zamówionego towaru. Po wielu interwencjach pisemnych całe szczęście, że zwrócili pieniądze.
Stanowczo nie polecam

9. april 2026

Oszustwo

Oszustwo - ostrzegam wszystkich - zero kontaktu brak zwrotu, brak zamówionego produktu.

3. februar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Firma nie utrzymuje kontaktu z…

Firma nie utrzymuje kontaktu z klientami, telefonu nie odbiera lub jest zablokowany. Emaile pozostają bez odpowiedzi. Dwa tygodnie trwa przygotowanie produktu do wysyłki (jesli to prawdziwa informacja - zmiana statusu zamówienia), dwa tygodnie jego nadanie.. ile dostawa nie wiem. Po odstąpieniu od Umowy nie otrzymałem zwrotu w regulaminowym terminie do 7 dni. Sprawę zgłaszam na Policje i do UOKiK.

24. november 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv