Degelijk, betrouwbaar en vriendelijk personeel. Na de offerte wel wat tijd nodig om een planning voor de werken te doen. Na bepaalde tijd toch nog gebreken vastgesteld die op het moment van de opleve... Vis mer
Selskapet har svart

Selskapet har svart
Aanvraag gedaan voor reparatie veranda, fotos toegevoegd van situatie met beschrijving. Je krijgt een afspraak na 2 weken met een tijdslot van 8u -17u. Je moet heel de dag thuis blijven. Techni... Vis mer
lang moeten wachten op een herstelling, deels vanwege het extreem warme weer. herstelling 20/8 uitgevoerd van grote draai/kiep venster 123*200cm. Technieker heeft probleem van, slecht sluiten en g... Vis mer
De technieker heeft keurig het probleem met het schuifkiepraam opgelost bij het eerste bezoek. de communicatie liep vlot en er werd zich gehouden aan alle afspraken en dat aan een goede prijs. Voor ie... Vis mer
Skrevet av virksomheten
Onze gecertificeerde service-helden helpen klanten in heel België met herstellingen en onderhoud van buitenschrijnwerk.
Met vakmanschap en oog voor detail zorgen ze ervoor dat alles weer perfect functioneert, zodat jij zware kosten en onnodig breekwerk vermijdt. Kwalitatief, efficiënt én - niet onbelangrijk - onder garantie.
Maak een afspraakSkrevet av virksomheten
Minimum 2 jaar garantie
Centrum-Zuid 1111, 3530, Houthalen-Helchteren, Belgia
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 66 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Zonet is Bart hier geweest in Lommel . Zeer vriendelijke man met kennis van zaken. Alle problemen vlot opgelost. Een grote aanrader. Dankjewel Bart

Svar fra Windocare
Modiwel spanjolet kiepraam aluminium .Doen ze niet

Svar fra Windocare
Mr. Bollen was zeer tevreden. Ik had niet anders verwacht.

Svar fra Windocare
Vroeg om een offerte voor 3 standaard deurklinken te vervangen van 3 buitendeurzn in aluminium kozijnen. Niks bijzonders dus voor serieuze bedrijven!
Krijg als offerte een bedrag van € 157 incl btw met als justificatie " diagnostic met verplaatsing technieker".
Natuurlijk heb ik dit ONZIN geweigerd omdat ik duidelijk al had aangegeven wat moest vervangen worden. Voorrijkosten zijn prima maar fantasiebedragen nooit!
Ze vergoeden maar 50% van het betaald bedrag, als je de offerte afwijst!!!!
Dus hoe hoger diagnostiek offerte is hoe minder je terugkrijgt, oftewel destemeer geld je verliest!
Salutem Windocare alias "Bokkerijders van Vlaanderen" Het hoeft echt niet zo!
Verdere reactie op Windocare's reactie:.
Ze hebben dus niet geantwoord op mijn kern vraag: waarom zijn de 50% gelden die je vooruitbetaald voor voorrijkosten linea recta gebonden aan een offerte prijs die nog niet eens correct is?
Ik sta erbij dus dat hoe hoger de offerte pris hoe hoger de 50% vooruitbetaling voor iets stabdaards als deurklinken bestellen. Ze vragen geen fotos maar ze bezijken je met de domme opmerking : zo werken wij!.. Maar dit niet met mij dat is zeker! Next.
Vervolg van Windocare reactie die niet alleen NIET antwoord op de kernvraag maar ook nog niet eerlijk zijn in hun antwoord.
Ik heb een PERSOONLIJKE offerte gekregen gebaseerd op MIJN INITIELE OPGESTUURDE GEGEVENS, EN DUS DIE NIET GAAN OVER STANDAARD TARIEVEN! zoals ze beweren in hun replies en de zaak zo afwimpellen!
Daarom was mijn opmerking terrecht, ZE HEBBEN GEEN STANDAARD TARIEVEN.
Next.

Svar fra Windocare
Prima contact. Super uitgevoerde herstelling. Correcte afhandeling … een tweede keer samengewerkt. Weerom een goede ervaring. Je vertrouwen waard!

Svar fra Windocare
We hebben een offerte aangevraagd voor het vervangen van onze elastische voegen. Jullie hebben deze offerte opgesteld en een afspraak ingepland. Wanneer de technieker ter plaatse komt, blijkt echter dat jullie deze werkzaamheden helemaal niet uitvoeren. Hierdoor zijn we een maand tijd verloren en kunnen we opnieuw op zoek naar een geschikte firma. Bedankt, Windocare.

Svar fra Windocare
Timing / planning werd geresepecteerd, vriendelijke medewerker, kennis van zaken, advies om probleem te voorkomen in de toekomst

Svar fra Windocare
Zeer vriendelijke werknemers, leveren proper en goed werk en ruimen achteraf alles netjes op !
Echt zeer tevreden !!!

Svar fra Windocare
Perfecte info over de herstelling, perfecte uitvoering van de herstelling, enige nadeel is moeilijk, zo niet telefonisch onbereikbaar

Svar fra Windocare
Afspraken goed nageleefd, op tijd en volgens offerte.
Wel niet goedkoop, anders 5 sterren.

Svar fra Windocare
Het was gewoon over de ganse lijn een fijne ervaring. Vriendelijke werkmannen, uiterste gedienstig, zeer goed werk, punctueel, ... Zowel voor het hersiloconeren van het raamwerk als het vernieuwen van wieltjes voor het schuifraam. Het was - net zoals de vorige keren - een waar genoegen!

Svar fra Windocare
Claude is een zeer kundige en ervaren monteur. Ik was aangenaam verrast en ben zeer goed geholpen om mijn raam te repareren. Snelle service en kwaliteit is zeer goed. Zeer klantvriendelijk en servicegericht.

Svar fra Windocare
Vlot een afspraak kunnen maken, die stipt nagekomen is. Op een uur tijd was mijn raam gemaakt, ook al heeft de specialist het bijna volledig uit mekaar moeten halen. Prima vakwerk!

Svar fra Windocare
Heel erg bedankt aan Claude, Sven en Yves voor het maken van onze schuifdeur.
En ook voor de hele goede service die ze geboden hebben.

Svar fra Windocare
Je suis très satisfaite. Intervention rapide et parfaitement exécutée tout a été réparé par Sven en moins d’une heure des mois que la fenêtre était bloquée 😥 à cause d’un défaut du mécanisme d’origine. Il a tout réparer et avec le sourire merci 🙏 à vous. Et le prix était comme convenu sur le devis j’ai payé le forfait diagnostique rien de plus donc je vous les recommande fortement.

Svar fra Windocare
Een zeer bekwame technieker waarin je vertrouwen had gezien tegenwoordig veel mensen de dupe zijn van oneerlijke bedriegers.onlangs een vb op TV programma : ze zeggen dat!Bedankt Windocare voor jullie degelijke diensten!!!we raden jullie ten zeerste aan aan onze vrienden!Groeten👍👍👍👌👌👌👌

Svar fra Windocare
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.