Banner for Windocare

1 752
TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Degelijk, betrouwbaar en vriendelijk personeel. Na de offerte wel wat tijd nodig om een planning voor de werken te doen. Na bepaalde tijd toch nog gebreken vastgesteld die op het moment van de opleve... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Aanvraag gedaan voor reparatie veranda, fotos toegevoegd van situatie met beschrijving. Je krijgt een afspraak na 2 weken met een tijdslot van 8u -17u. Je moet heel de dag thuis blijven. Techni... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

lang moeten wachten op een herstelling, deels vanwege het extreem warme weer. herstelling 20/8 uitgevoerd van grote draai/kiep venster 123*200cm. Technieker heeft probleem van, slecht sluiten en g... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De technieker heeft keurig het probleem met het schuifkiepraam opgelost bij het eerste bezoek. de communicatie liep vlot en er werd zich gehouden aan alle afspraken en dat aan een goede prijs. Voor ie... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Reparatør
  2. også i
  3. Glassreparatør
  4. Låsesmed

Om Windocare

Skrevet av virksomheten

Eerste hulp bij ramen, deuren, rolluiken en screens

Onze gecertificeerde service-helden helpen klanten in heel België met herstellingen en onderhoud van buitenschrijnwerk.

Met vakmanschap en oog voor detail zorgen ze ervoor dat alles weer perfect functioneert, zodat jij zware kosten en onnodig breekwerk vermijdt. Kwalitatief, efficiënt én - niet onbelangrijk - onder garantie.

Maak een afspraak

Onze servicegaranties

Skrevet av virksomheten

Efficiënte aanpak
Bij je langskomen om te kijken wat het probleem is? Nee. Bij Windocare pakken we de dingen grondig aan. Op voorhand buigen onze service-helden zich over je situatie, zodat ze met de nodige voorkennis aan je deur staan en het probleem efficiënt tackelen.
Vakmanschap pur sang
Buitenschrijnwerk heeft geen geheimen voor onze service-helden. Het zijn mannen die wéten waarmee ze bezig zijn. Ze brengen tonnen ervaring bij je over de vloer. Zo ben je er zeker van dat je ramen en deuren grondig en kwalitatief onder handen worden genomen.
Geen onverwachte kosten
Onverwachte kosten: daar overvallen wij je absoluut niet mee. Vooraleer onze service-helden bij je langskomen, ontvang je professioneel advies met een duidelijk prijsvoorstel. Zo weet je op voorhand waar je aan toe bent. Zonder verrassingen achteraf. Beloofd.
Eén directe hulplijn
Help! Bij wie moet je precies zijn voor je probleem? De producent van je profielen, de leverancier van je glaswerk, de klinken, scharnieren of sloten? Of zelfs meerdere partijen tegelijkertijd? Onbegonnen werk, en bovendien niet nodig. Met Windocare heb je 1 hulplijn, waar je met alle issues terecht kan.
Een snelle oplossing
Lang wachten hoeft niet. Enkele cijfers die dat bewijzen. Binnen de 48 uur na je aanvraag ontvang je professioneel advies. Binnen 5 werkdagen ligt een afspraak vast. Binnen 10 werkdagen komen we bij je langs. Binnen de 15 werkdagen is onze interventie afgewerkt. Daar mag je op rekenen. Beloofd.

Garantie-uitbreiding

Minimum 2 jaar garantie

Je ramen en deuren zijn bij onze service-helden in professionele handen. Dat garanderen we, zwart op wit. Wij geven twee jaar garantie op door ons geplaatste materialen. Zo verleng je niet alleen de levensduur van je prachtige buitenschrijnwerk, maar ook de kwaliteitsgarantie erop.

Kontaktopplysninger

Raam, deur, rolluik of screen kapot?

Onze service-helden fixen het snel, vakkundig en onder garantie.

Bra

TrustScore 4 av 5

2k anmeldelser

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 66 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1 752)

98 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Zendow Deceuninck grote schuifraam

De facturatie is een ramp!
Je kan best start- en einduur laten aftekenen, want ze rekenen vlotjes door (ook tijdens hun rustpauze). Blijven zelfs op je oprit staan om hun kwartiertjes uit te zitten.

Van de geleverde reparatie blijf ik ontzettend tevreden, wat ik helaas niet langer kan zeggen van hun verdere aanpak.
Claude & Joeri waren een vlot en professioneel team die de schuifraam repareerden (nieuwe wieltjes, en enkele kleine details) in een mum van tijd.
Gevoel voor humor maakt het altijd zoveel fijner! Dank je wel voor deze vlotte service!

24. april 2025

Svar fra Windocare

Handige en grappige servicehelden, het beste van 2 werelden!

Top service en herstelling

Tijdens onze verbouwingen hebben we onze toen huidige schuiframen gerecupereerd voor nieuwe herplaatsing. Daarbij hadden de aannemers een cruciale fout gemaakt bij de plaatsing waardoor onze schuiframen bol stonden. Na wat zoekwerk uitgekomen bij Windocare. De vaststelling was meteen een grote paniek: Veel (afbraak)werk om de 2 ramen opnieuw correct te plaatsen. Werken van dit formaat worden in principe niet gedaan door Windocare. Desalniettemin stelde serviceheld Sven het toch voor om deze interventie te doen en na het aanvaarden van de offerte kwamen Sven en zijn 2 andere collega's (lees zelfs iemand vanuit Sint-Truiden) stipt op tijd 7u 's morgens voor de deur. De hele dag zijn ze eraan bezig geweest maar het resultaat mag er zijn! Samengevat: echt profs met de juiste know-how en een zéér uitzonderlijk manier van werken waarbij er zelfs maar zéér beperkte afbraak nodig was voor het opnieuw plaatsen van de ramen. (plijsterwerk in zeer beperkte moeten verwijderd worden)
Ik weet alvast wie ik zal contacteren indien ik ooit nog problemen met ramen zou ondervinden!

28. februar 2025

Svar fra Windocare

Bedankt voor de fijne review! Het was een hele uitdaging maar we zijn trots dat onze servicehelden het tot een goed einde hebben gebracht! Geniet van uw hernieuwde situatie.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Vriendelijke persoon

Vriendelijke persoon, gaf goede uitleg bij alles wat hij deed.

17. april 2025

Svar fra Windocare

Bedankt Dirk, blij om lezen! Geniet van uw oplossing!

Heel tevreden

Heel tevreden, professioneel, punctueel, vriendelijk en snelle service. En correcte prijs.

10. april 2025

Svar fra Windocare

Bedankt Patricia, uw feedback stellen we erg op prijs! Op naar (eventuele) volgende keer!

Vurdert til 3 av 5 stjerner

De werkman was vriendelijk, afspraak maken is moeilijk

De werkman was vriendelijk. Maar volledig digitaal werken voor de afspraak zonder de mogelijkheid om telefonisch contact te hebben ervaar ik als klantonvriendelijk. Mijn buurvrouw van 85 heeft jullie diensten ook nodig maar heeft geen idee hoe ze jullie kan bereiken, en 185€ vragen bij mij voor 1 klink aan een raam te vervangen is wel heel duur.

31. mars 2025

Svar fra Windocare

Beste, bedankt voor uw feedback. Wij zijn 5 dagen per week telefonisch bereikbaar tussen 10 en 12 net om iédereen de kans te geven om zich aan te melden. Op die manier stellen wij klantvriendelijkheid hoog in ons vaandel.
Onze diagnosekost is ook geen 185 euro en hangt steeds af van uw btw-tarief.

Geef gerust aan hoe we u verder kunnen helpen zodat u zeker over de juiste informatie beschikt!

Groeten, #TeamWindocare

Prima service

Prima service. Claude en Yves hebben uitstekend werk geleverd ondanks de moeilijkheden met het schuifraam. Ons schuifraam is nu tip top in orde 👌.

28. mars 2025

Svar fra Windocare

Bedankt voor uw fijne feedback! We geven de complimenten door aan onze servicehelden!

Correcte communicatie

Correcte communicatie, enkel gefactureerd wat echt moest gebeuren en daardoor een lagere factuur t.o.v. de offerte.

27. februar 2025

Svar fra Windocare

Stefano, bedankt voor jouw feedback! Blij dat onze transparantie geapprecieerd wordt.

Efficiënte topservice

Nogmaals een vlotte en efficiënte interventie. Dankzij serviceheld Luc kunnen mijn ramen weer een tijdje mee. Hij werkt heel vlot maar wel heel nauwkeurig. Terwijl hij oog voor detail heeft blijft hij ook heel aangenaam om mee te praten. Hij denkt mee vooruit en hij past de beste oplossing toe. Topservice en voor een eerlijke prijs

7. mars 2025

Svar fra Windocare

Bedankt Axelle voor de fijne feedback! We bezorgen Luc deze mooie woorden en hopelijk zien we elkaar een volgende keer weer (maar hopelijk niet te snel ;) )

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Niet echt tevreden

Ramen waar aan de scharnierzijde veel geluid en koude doorkomt. Hier hebben ze dikkere afsluitstrips in aangebracht. Helaas heeft me dit 900€ gekost en heeft niets geholpen. Bij melding hiervan werd niets voorgesteld of opgelost maar gewoon het dossier gesloten.

1. februar 2025

Svar fra Windocare

Beste Geert, bedankt voor uw feedback. Als wij werken hebben uitgevoerd die niet voldoen, dan valt dit steeds onder onder ons garantiesysteem.
Wij vragen uw dossier op om te kijken waarin we u kunnen helpen.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Lek in raam hopelijk verholpen, niet makkelijk om contact te maken met Windocare

We hadden een lek in een van onze ramen. Het was niet evident om contact te maken met Windocare. Online werd er me gezegd dat ik binnen de twee weken geholpen zou worden. In realiteit was het 4 maand (en verschillende telefoontjes om te pushen), maar we werden wel correct geholpen. Voorlopig (met lichte regen) denken we dat het probleem is opgelost.

20. februar 2025

Svar fra Windocare

Beste Heidi, bedankt voor uw feedback. Sommige problemen duren helaas langer dan voorzien en we zijn blij om horen dat het goed hersteld is momenteel. Moesten er toch problemen zijn in de toekomst, aarzel niet om ons te contacteren.

Zeer vriendelijke medewerker.

Zeer vriendelijke medewerker.

Heeft de hendel van ons raam netjes en vlot hersteld.

Zeer tevreden prijs kwaliteit service!!

25. februar 2025

Svar fra Windocare

Top, doet ons oprecht plezier!

Top interventie

Super vriendenijke technieker. Raam was op 15 minuten gemaakt zonder dat er geboord moest worden. Super aanrader!

20. februar 2025

Svar fra Windocare

Bedankt Björn, blij om horen dat je zo tevreden bent!

Windowcare

Hallo, Alles is goed gegaan. Zij zijn professionals. Hartelijk dank.

6. februar 2025

Svar fra Windocare

Bedankt voor de fijne feedback!

Prima en snelle service

Prima en snelle service. Francis en Luc hebben uitstekend werk afgeleverd. Schuifraam weer tip top in orde.

18. februar 2025

Svar fra Windocare

Fijn om lezen, onze werkmannen zijn onze superhelden! De complimenten geven we door.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Moeilijke situatie om de rolluik te…

Moeilijke situatie om de rolluik te herstellen maar technieker Claude heeft dit op een vakkundige en creatieve manier opgelost. Hartelijk dank

18. februar 2025

Svar fra Windocare

Bedankt Tony, top om lezen! We geven het door aan Claude!

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv