Goede prijs kwaliteit verhouding. Je probeert wat meer door de reviews en omschrijving ook al ben je zelf geen wijnkenner. Leuke pakketten.
Se hva andre synes
Prijs/kwaliteit verhouding is prima. Levertijd wordt niet waargemaakt. In mijn geval ruim een week in plaats van de aangegeven 3/4 werkdagen, waardoor de wijn pas de dag na de verjaardag van mijn vrou... Vis mer
Selskapet har svart
Goede service.Zo wel telefonische als email afspraken worden nagekomen. Tot opheden geen verkeerde zendingen ontvangen. Wat de kwaliteit van de wijnen betreft. Zij zijn leuk en goed omschreven. Je wee... Vis mer
Ook nu heb ik goede en lekkere wijn gekocht bij Wijnjuweel. Het bestellen is gemakkelijk en de communicatie is duidelijk en vriendelijk. Min-punt is de gekozen bezorger, die pas op het laatst laat we... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Wij zijn gek op wijnen! De lekkerste wijnen voor u vinden: daar doen we het allemaal voor!
Kontaktopplysninger
Nederland
- info@wijnjuweel.nl
- wijnjuweel.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 75 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
onbereikbare klantenservice
Moeilijk bereikbare klantenservice bij late levering door problemen bij transporteur !!
Late en onvolledige levering
Duurde een week voordat levering er was
2e doos kwam nog een week later

Svar fra Wijnjuweel
Een van mijn pakketjes kwam niet aan en…
Een van mijn pakketjes kwam niet aan en toen ik daar melding van maakte hadden ze een retour zending ontvangen met andere producten dan wijn en werdt er gezegd dat ik ze verwisseld had. Er werd niet verder uitgezocht waarom het niet goed ging. Uiteindelijk heb ik zelf alle bewijzen aangeleverd en nu zeggen ze dat mijn wijn onderweg is dus ben benieuwd. Ik ga daar niet meer bestellen, slechte service.

Svar fra Wijnjuweel
De webwinkel voor mooie wijn
Heel ruim assortiment van diverse wijnen;mooie aanbiedingen en daarbij snelle levering
Wijn wel betaald nooit geleverd geven…
Wijn wel betaald nooit geleverd geven geen thuis
telefonische contact en geven geen antwoordt op
verstuurde Mails

Goede wijn en Goede prijs
Goede wijn, voor goede prijzen. Levering is ook eigenlijk altijd goed.
Duurt wat langer omdat het uit Duitsland komt, maar geen probleem.
Dit keer snelle levering
Goede wijnen
Goede wijnen, service en snelle levering. Ik bestel vaker. Wellicht een tip om ook andere wijnen toe te voegen aan het assortiment?
Wijnjuweel betrouwbaar!
Zoals altijd, snel en zorgvuldig afgeleverd en goede kwaliteit wijn.
gewoon goed
Het zijn hele goede wijn voor een mooie…
Het zijn hele goede wijn voor een mooie prijstechnische prijs!!
Prachtige, betaalbare wijnen, maar lange levertijd
Prachtige wijnen tegen betaalbare prijzen. Levering is stevige dozen. Levertijd echter vaak veel langer dan de 3 tot 4 dagen die worden genoemd. De laatste keer heb ik bijna twee weken op mijn wijn moeten wachten. Mails hierover werden niet meteen beantwoord en telefonisch was de bereikbaarheid zeer slecht.
Goede wijn en goede service
Alles is er. Kwestie met kapot glas goed afgehandeld
Zending verspreid over meerdere dagen blijf ik lastig vinden. waarom. niet alles in een keer.
Naar wens geleverd maar lange levertijd.
Ze hebben naar wens geleverd maar ik moest meer dan een week wachten op mijn pakket.
Goede wijnen en redelijke wijnen
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.