Alt i alt, gode oplevelser fra Whiskystack. Det er er anden gang jeg bestiller derfra. Indtil videre har jeg ikke noget at bemærke. Levering: 2 hverdage. Hjemmesiden er nem og overskuelig. Pri... Vis mer

Se hva andre synes
Købte varer hos Whiskystack som indeholdte en smageflaske med whisky. Ved modtagelse var flaskerne pakke rigtig godt ind - desværre kunne vi se væske i bobleplasten rundt om den lille smageflaske.... Vis mer
Fremragende service og udvalg - nok det bedste og billigste i hele Danmark. Det bedste er dog, at de har udgaver af whisky, som ellers er meget vanskelige at finde.
Har netop modtaget nye forsyninger 😁😁 fra min yndlings vin pusher i Nordens Paris 💃💃, Kristoffer fra wiskystack.com her i blandt en en fuldstændig vanvittig lækker californisk cabernet Sauvignon 2... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Om Whiskystack
Skrevet av virksomheten
Whiskystack er en dansk netbutik. Bag den står Whiskystack.com ApS, CVR 42928380, med adresse og eget lager på Amalienborgvej 59 i Nørresundby, hvor vi har solgt spiritus og vin siden 2021.
Vi fører kun det, vi selv drikker. Det er den eneste regel, sortimentet er bygget på. Vi tager de flasker hjem, vi selv har lyst til at åbne og kan stå inde for, og lader være med resten, uanset hvor godt det sælger andre steder. Det giver et mindre udvalg end hos de store kæder, til gengæld kan vi svare på, hvad der er i flasken, og hvad den passer til.
Whisky, rom og gin er kernen i butikken. Vi har hverdagsflaskerne, de begrænsede udgivelser og investeringswhiskyen, og vi følger tæt med i det danske håndværk fra blandt andre Stauning, Skotlander og Volsted. På rom står de danske flasker side om side med internationale navne som Brugal og Ron Dos Mares. Ved siden af spiritussen har vi et udvalg af vin: rødvin, hvidvin, rosé, champagne, crémant og cava, mest fra Frankrig og Spanien, men også fra Tyskland, USA og Luxembourg.
Du taler dansk med de folk, der pakker din ordre. Ring på 69 14 44 04 eller skriv til info@whiskystack.com. Der er hverken callcenter eller supportafdeling i udlandet. Sker der noget med en flaske undervejs, sender vi en ny.
Sådan sender vi:
- Alt sendes fra vores eget lager i Nørresundby, ikke fra et fjernlager i udlandet
- Flaskerne pakkes, så de kan tåle turen med fragtmanden
- Fragt fra 39 kr., gratis når du handler for over 500 kr.
- De fleste ordrer er fremme 1-2 hverdage efter bestilling
- Du kan hente din ordre hos os på Amalienborgvej 59
Du skal være fyldt 18 år for at handle hos os.
Eksklusive fordele hos Whiskystack.com
Unikke produkter & lynhurtig levering
Kontaktopplysninger
Amalienborgvej 59, 9400, Nørresundby, Danmark
- +45 69144404
- info@whiskystack.com
- whiskystack.com
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 25 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Alt er gået som smurt
Alt er gået som smurt
Buttercup er bare min vin nr 1 BASTA
Gave til min mand
Gave til min mand. Fandt det bedste tilbud i DK, på en 18årige Macallan. Hurtig levering og godt pakket ind
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Gode produkter til gode priser med…
Gode produkter til gode priser med prompte levering.
Levede op til mine forventninger så de…
Levede op til mine forventninger så de bedste anbefalinger herfra.
Super
Nem bestilling. Modtog varen som lovet.
Vinene var som beskrevet.
Meget fin og hurtig betjening og…
Meget fin og hurtig betjening og levering
Flot
Bestilte 24 flasker af den samme vin
Bestilte 24 flasker af den samme vin - der var en som havde prop og vi kontaktede firmaet og med det samme var der oprettet en ordre med en ny flaske - go stil og hurtig ekspedition
Altid rigtig gode tilbud.
Dejlig vin til fornuftig pris
Dejlig vin til fornuftig pris
Gode tilbud og nemt at bestille
Gode tilbud og nemt at bestille
Dejlig vin og hurtig levering. Levede op til annonceringen
Hurtig og effektiv
Det hele er gået som smurt.
Det hele er gået som smurt.
Jeg vælger click og collekt og Brian står klar med mine flasker når jeg møder op.
Buttercup er min yndlingsvin og jeg NYDER den hver gang
Hurtig levering og god service
Hurtig levering og god service
Prezzi convenienti
Ho acquistato un Whisky limited edition a buon prezzo.
Tutto bene, customer gentile, imballo conforme; spedizione leggermente lenta.
Complessivamente sono soddisfatto.
Vinsmagning gjorde at vi købte
Vi købte vinen til vinsmagning i Fun Art, så vi havde mulighed for at smage den inden
Fantastisk service
Fantastisk service . Kl. 2130 talte jeg i tlf. med en medarbejder som løste et problem .
Nemt og hurtig levering
Nemt og hurtig levering. Støt danske virksomheder
Fint men lidt øv
Produktet er fint og leveret hurtigt. Men ærgerlig over at den dato man modtager produktet får en mail af nu er der et særligt tilbud... på selvsamme produkt. Dette kunne man godt have oplyst om, så jeg kunne have bestilt en dag senere og sparet et par hundrede kroner.
hej , stauning !
hej, hurtigt levering , super kvalitet , tak
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.