Alt i alt, gode oplevelser fra Whiskystack. Det er er anden gang jeg bestiller derfra. Indtil videre har jeg ikke noget at bemærke. Levering: 2 hverdage. Hjemmesiden er nem og overskuelig. Pri... Vis mer

Se hva andre synes
Købte varer hos Whiskystack som indeholdte en smageflaske med whisky. Ved modtagelse var flaskerne pakke rigtig godt ind - desværre kunne vi se væske i bobleplasten rundt om den lille smageflaske.... Vis mer
Fremragende service og udvalg - nok det bedste og billigste i hele Danmark. Det bedste er dog, at de har udgaver af whisky, som ellers er meget vanskelige at finde.
Har netop modtaget nye forsyninger 😁😁 fra min yndlings vin pusher i Nordens Paris 💃💃, Kristoffer fra wiskystack.com her i blandt en en fuldstændig vanvittig lækker californisk cabernet Sauvignon 2... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Om Whiskystack
Skrevet av virksomheten
Whiskystack er en dansk netbutik. Bag den står Whiskystack.com ApS, CVR 42928380, med adresse og eget lager på Amalienborgvej 59 i Nørresundby, hvor vi har solgt spiritus og vin siden 2021.
Vi fører kun det, vi selv drikker. Det er den eneste regel, sortimentet er bygget på. Vi tager de flasker hjem, vi selv har lyst til at åbne og kan stå inde for, og lader være med resten, uanset hvor godt det sælger andre steder. Det giver et mindre udvalg end hos de store kæder, til gengæld kan vi svare på, hvad der er i flasken, og hvad den passer til.
Whisky, rom og gin er kernen i butikken. Vi har hverdagsflaskerne, de begrænsede udgivelser og investeringswhiskyen, og vi følger tæt med i det danske håndværk fra blandt andre Stauning, Skotlander og Volsted. På rom står de danske flasker side om side med internationale navne som Brugal og Ron Dos Mares. Ved siden af spiritussen har vi et udvalg af vin: rødvin, hvidvin, rosé, champagne, crémant og cava, mest fra Frankrig og Spanien, men også fra Tyskland, USA og Luxembourg.
Du taler dansk med de folk, der pakker din ordre. Ring på 69 14 44 04 eller skriv til info@whiskystack.com. Der er hverken callcenter eller supportafdeling i udlandet. Sker der noget med en flaske undervejs, sender vi en ny.
Sådan sender vi:
- Alt sendes fra vores eget lager i Nørresundby, ikke fra et fjernlager i udlandet
- Flaskerne pakkes, så de kan tåle turen med fragtmanden
- Fragt fra 39 kr., gratis når du handler for over 500 kr.
- De fleste ordrer er fremme 1-2 hverdage efter bestilling
- Du kan hente din ordre hos os på Amalienborgvej 59
Du skal være fyldt 18 år for at handle hos os.
Eksklusive fordele hos Whiskystack.com
Unikke produkter & lynhurtig levering
Kontaktopplysninger
Amalienborgvej 59, 9400, Nørresundby, Danmark
- +45 69144404
- info@whiskystack.com
- whiskystack.com
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 25 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Varerne kom som aftalt
Varerne kom som aftalt, uden problemer - jeg har endnu ikke taget hul på drikken!
Har fået den bedste hvidvin som vil…
Har fået den bedste hvidvin som vil passe til alt , min favorit drue Chardonnay.
Fik også en gratis lille flaske med whisky for prøvesmagning med på købet ved 1.ordre.
Det er jo luxus.
God oplevelse og hurtig levering til døren.
Vil bestemt handle der igen når flaskerne er tømt.
Har nu købt vin hos Whiskystack flere…
Har nu købt vin hos Whiskystack flere gange efter en anbefaling fra min onkel. Indtil videre er det blevet til to forskellige hvidvine og tre forskellige rødvine og flere af dem er nu blevet faste vine herhjemme.
Udvalget er virkelig godt, og man kan tydeligt mærke, at der er kræset for kvaliteten.
Derudover har både levering og service fungeret upåklageligt hver eneste gang.
Den eneste udfordring er, at jeg stadig ikke kan beslutte mig for, hvilken vin der skal være vores “husets vin”. Men det betyder jo bare, at jeg bliver ved med at købe et bredt udvalg hos jer.
Tak for at udvælge så gode vine. Mange af vores venner og familie er efterhånden også blevet vilde med dem.
P.S. Jeg elsker jeres SoMe-reklamer med den unge mand, de er virkelig underholdende! 👏🏻🕺🏼
Konceptet var fint
Konceptet var fint, vi har testet en del af vinene. Desværre går der for meget pistol sælger i den, hvor man sælger jævn Bourgogne til "verdens bedste. Høj kvalitets Ribera del Duero som også er, ja - jævn
Det synd fordi man vil faktisk gerne ku li gutterne, og historien. Øv

Svar fra Whiskystack
God whisky handler
Super priser, super service, nemt at finde hvad man mangler
En fantastisk drik til en god pris
En fantastisk drik til en god pris
God service og hurtig levering
Stauning whisky.
Hver gang jeg nyder den
Vinen levede op til forventningerne
Vinen levede op til forventningerne, og leveringsprosessen var problemfri.
Fandt det skulle have
Fandt det skulle have, alt var pakket ordentligt og var hurtigt i mit hjem, så vender retur når der er noget ikke lige har, mange tak.
Utrolig god service Kristoffer og Brian…
Utrolig god service Kristoffer og Brian har leveret ✅
God vin og hurtig levering.
God vin og hurtig levering.
Lækker Chardonnay Buttercup - et rigtig godt glas vin.
Hurtig levering og forsvarligt indpakket
Det blev leveret inden for tidsfristen og forsvarligt indpakket
Knaldgodt tilbud og ekstrem hurtig…
Knaldgodt tilbud og ekstrem hurtig levering👍🏻
Hurtig og venlig betjening 👍
Altid fine tilbud på min ynglingswhisky
Altid fine tilbud på min ynglingswhisky Kaos fra Stauning. Denne gang med 1 god flaske hvidvin og rødvin, som er nye for os. En god måde at afsøge nye smage. Ligesom whisky smagssæt er et hit, som værtsgaver til naboer, familie og venner.
Super hurtig levering.
Super hurtig levering.
Vil gene handle hos jer igen
Superoplevelse
Trods kundeudfordringer har Brian vist stort kundeservice-hjerte, og alle er glade.
Sådan!
God markedsføring
God markedsføring. Man får virkelig lyst til at købe en speciel smagsoplevelse. God kommunikation omkring produkterne….
Super service. Godt indpakket. Hurtig forsendelse. Alt i alt top klasse.
Godt fødselsdagstilbud
Hurtig og korrekt levering af en god…
Hurtig og korrekt levering af en god whisky.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.