Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Pralka zepsuła się co prawda po gwarancji ale na silnik było 10 lat po rejestracji produktu . Zgłosiłem usterkę i co ? Zadzwonił serwisant i przez telefon zdiagnozował - moduł - 1000pln nie podlega gw... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Witam kupiłem pralkę whirpool w mediaexpert i równo po dwóch latach się zepsuła- łożysko na bębnie się zatarło brak możliwości wymiany/naprawy , zaufałem drugi raz po dwóch latach identyczna sytuacja.... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Zakupiłam Piekarnik Whirpool model WOI4S8HM2SWA oraz płytę indukcyjną WLS5360BF/W w promocji okrągły zwrot ale tak jest skomplikowane dodanie opinii na stronie whirpoola ,że 2 godziny straciłam aż w... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Hvitevareforretning
  2. Elektronikkfirma
  3. Elektronikkbutikk
  4. Støvsugerforhandler

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Odkryj bogatą ofertą urządzeń AGD marki Whirlpool i poczuj różnicę!

Kontaktopplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

3,0

Alle anmeldelser

48 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Pralka WHIRLPOOL WAM 87W PL

Pralka WHIRLPOOL WAM 87W PL bardzo funkcjonalna z dużą ilością opcji prania do wyboru. Duża ładowność bo aż 8kg. Jestem zadowolona z zakupu, pralka spełnia moje oczekiwania. Bardzo polecam!
#pełnakorzyść

20. februar 2026

Zadowolona z zakupu

Kupiłam tę pralkę niedawno i jestem naprawdę zadowolony z wyboru! Urządzenie świetnie łączy nowoczesne funkcje z łatwością użytkowania – intuicyjne programy i możliwość sterowania z poziomu aplikacji HomeWhiz sprawiają, że pranie stało się dużo prostsze i bardziej wygodne. Pralka oferuje pojemność 7 kg i 1400 obr./min, co w zupełności wystarcza na codzienne pranie dla rodziny.

Podoba mi się również technologia FreshCare+, która pozwala utrzymać ubrania świeże nawet po zakończeniu cyklu, a funkcje parowe pomagają zmiękczyć tkaniny i usunąć uporczywe zabrudzenia. Mimo solidnej pracy silnika pralka pracuje stosunkowo cicho, a jej kompaktowe wymiary pozwalają dopasować ją nawet do mniejszych łazienek.

Podsumowując – jeśli szukasz praktycznej i nowoczesnej pralki, która dobrze radzi sobie z różnymi rodzajami tkanin i ułatwia kontrolę nad procesem prania, ten model zdecydowanie warto rozważyć. 👍

3. februar 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zakupiłam pralkę jestem z niej…

Zakupiłam pralkę jestem z niej zadowolona , ma świetne funkcje między innymi łączenie sie pralki z telefonem poprzez aplikację , program parowy , duży wypad i wiele innych
Jestem zadowolona z tego modelu .

27. januar 2026
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Kupiłam pralkę whirpool

Kupiłam pralkę whirpool, bardzo sprawna i uprzejma obsługa, jest to mój kolejny zakup tej marki.Zdecydowalam się ponieważ poprzedni model chodził sprawnie i cicho przez 10 lat. Szczerze polecam pralki whirpool

27. januar 2026

Władysław P

Jestem bardzo zadowolony z pralki model WAM764WKBCPL i suszarki model WSD74WBBPL firmy Whirlpool w wersji slim. Oba te urzadzenia spełniają moje oczekiwania. Pralka jest bardzo ciepła cicha. Plusem tych urzadzen jest zdalne sterowanie i duze mozliwosci przy programowaniu. POLECAM!!!!
#PełnaKorzyść# Whirlpool

19. januar 2026

#whirlpool #PełnaKorzyść

Jestem bardzo zadowolony z pralki Whirlpool WAM762WBPL ponieważ spełnia moje oczekiwania. Jest bardzo cicha , pranie jest zawsze czyste i pachnące . Usuwa największe zabrudzenia . Dodatkowym plusem jest zdalne sterowanie , które jest bardzo pomocne w codziennym użytkowaniu . Nowe funkcje też mile zaskakują . Polecam ! #PełnaKorzyść #whirlpool

18. januar 2026

Od zgłoszenia na infolinie do serwisu…3 dni

Od zgłoszenia na infolinie do serwisu reklamacyjnego pralki minęło 3 dni , tak 3 dni !!!- Zielona góra serwisant - super facet - naprawił i wszystko OK ! , dzięki i pozdrawiam . Bardzo miła Pani z infolinia , wszystko superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. , czy miałem szczęście nie wiem , ale obsługa infolinii superrrrrrrrr. .

13. januar 2026

Jest to złodziejska firma

Jest to złodziejska firma. Kupiłem płytę indukcyjną, zmywarkę, pralkę i piekarnik. Zmywarka najlepszy model po trzech miesiącach wszystkie napisy zeszły z przycisków Pani z infolinii twierdzi, że wymiana panelu tylko odpłatnie zgłosiłem do Rzecznika Praw Konsumenta negatywna odpowiedź. Teraz obecnie będę po roku reklamował pompę po chodzi jak traktor. Pralka po roku łożysko. Piekarnik dwa razy wymieniony na te samo uszkodzenie czyli ilość cykli pary. No i płyta indukcyjna pojawia się plama pod szkłem w tym samym miejscu jedną już wymienili. Nie kupujcie tego badziewia za takie pieniądze.

8. januar 2026
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Serwis Pralki

W regulaminie gwarancji firmy Whirlpool wskazano, że naprawa gwarancyjna powinna zostać wykonana w terminie 14 dni od momentu zgłoszenia usterki. Naprawa została przeprowadzona w ostatnim, czternastym dniu tego terminu. Jednocześnie pragnę zaznaczyć, że regulamin nie precyzuje, iż chodzi o dni robocze, wobec czego termin ten należy rozumieć jako dni kalendarzowe.

Sama realizacja naprawy przebiegła sprawnie i bez zastrzeżeń. Niemniej jednak podczas wizyty serwisowej serwisant zażądał okazania paragonu lub faktury jako jedynego akceptowanego dowodu zakupu, odmawiając uznania potwierdzenia zakupu przesłanego drogą mailową przez sklep. Takie stanowisko pozostaje w sprzeczności z obowiązującymi przepisami, które dopuszczają różne formy potwierdzenia zawarcia umowy sprzedaży, w tym również potwierdzenia elektroniczne.

30. desember 2025

Customer Service

This review is to let customers be aware of when you want to request a physical copy of a whirlpool dishwasher document. I called 1-866-698-2598 transferred twice/apparently both connections could not help me. Went to chat correspond with lequita in Tennessee on Dec 26th. Told her I wanted a copy of the user instructions manual mailed to me. Didn't get anywhere from her either.
Save the best part for last, when I was doing a research for a user guide,there was a paragraph that stated you can request for a physical copy of the user manual or cycle guide and they will mail it to you. The problem is you have to find that person or phone number.
Makes you wonder is it the same for anything else you want from Whirlpool???

26. desember 2025

Reklamacja trwa już 1,5 miesiąca

Reklamacja trwa już 1,5 miesiąca, nie ma kontaktu z serwisantem, a Panie z obsługi klienta mówią, że coś z tym zrobią, po czym okazuje się przy następnym telefonie, że żadne kroki nie zostały poczynione. Tragiczna obsługa klienta, a proces naprawienia zmywarki na gwarancji wygląda jakby miał nie mieć końca. Zdecydowanie odradzam zakupy w tej firmie

22. desember 2025

firma z dykty

zmywarka stoi prawie trzy miesiące, zepsuta na gwarancji, na infolinii i przez e-mail spuszczają Cię na drzewo, proszą o cierpliwość i rozumią rozgoryczenie i sprawdzają sytuację u technika, z technikiem nie ma żadnego kontaktu, firma z dykty! nigdy więcej!

8. oktober 2025

Zakupiłam

Zakupiłam
Lodówkę , która po 6 mc użytkowania zaczęła mrozić w części chłodzącej , był wysyłany technik który twierdził że to jest ok , po półtorej roku dokładnie półtorej od zgłoszenia usterki została mi wymieniona lodówka -ten sam model … niestety ten sam model ten sam problem ….technik który zostawił urządzenie do pomiaru po odczytaniu parametrów , przekazał firmę natomiast odpowiedź była ze wahania w granicach 1 stopnia w części chłodzącej to jest norma …. Nie zliczę ile zmarnowałam żywności , ile razy chcąc dzieciakom zrobić kanapki na śniadanie musiałam iść po świeżą wędlinę bo ta co była , była zamarznięta , firma umywa ręce , mówiąc że tak lodówka powinna działać . Nie polecam marki ani firmy .

27. november 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Najgorsza obsługa klienta i wadliwe zmywarki

Nowa zmywarka po roku czasu się zepsuła. 40 dni temu zgłoszone do Whirpool. Następnego dnia zadzwonil serwisant, mówiąc że muszą zamówić części (pompę) i może to potrwać do 2 tygodni. Serwisant nie odbiera telefonów. Mija 30 dni - dzwonię na infolinię - totalna olewka, nic nie wiedzą, obiecali skontaktować się po weryfikacji z serwisem. Mija 40 dni - nadal brak kontaktu z ich strony. Niedzialająca zmywarka przez 40 dni to jest dramat i ogromne dodatkowe koszty mycia naczyń! Nie dość że sprzęt wadliwy to poziom obsługi klienta jak w PRL! Nigdy więcej Whirpool.

26. november 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv