Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Na 8 jaar krijg ik een storing op mijn Whirlpool combi magnetron-oven (AMW 505/IX). Formulier ingevuld op de website, afspraak gemaakt en na een paar dagen verschijnt monteur Thomas. Een keurige man.... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Hvitevareforretning

Skrevet av virksomheten

Whirlpool. Huishoudapparaten. Sensing What Matters.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 97 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik ben vooraf niet duidelijk…

Ik ben vooraf niet duidelijk geïnformeerd over de garantietermijn van mijn Whirlpool elektrische inbouwoven. Via KeukenKampioen ben ik netjes doorverwezen voor de garantie van het apparaat. Zo werd er een afspraak ingepland. Tot hier ging het allemaal nog goed.

De monteur kwam langs en toen kreeg ik de mededeling dat ik voor de reparatie moest betalen. Dit was dus te laat! Dit had ik willen horen voordat er een monteur gestuurd zou worden. Volgens de monteur liep de garantie tot maart en het is nu april. Het apparaat is dus na vijf jaar en één maand kapot gegaan. Dit vind ik erg snel voor een oven van een wel degelijk merk!

Uiteindelijk is mijn apparaat niet gerepareerd, omdat ik het hier niet mee eens ben. Ik ben absoluut niet tevreden!

15. april 2026
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Juni 2021 nieuwe keuken met…

Juni 2021 nieuwe keuken met inbouwapparatuur van Whirlpool gekocht. April 2023 al een hoop problemen met vaatwasser en combi oven/magnetron. Monteur gestuurd. Tweede maal oven defect, November 2025 monteur gestuurd, werd telefonisch medegedeeld dat de onderdelen nog onder garantie vielen maar dat we uurloon en voorrijkosten moesten betalen van €120,- dit werd uiteindelijk €189,-!
Derde maal oven weer defect April 2026.
Voor ons NOOIT GEEN WHIRLPOOL MEER! Klantenservice reageert ook niet echt zoals verwacht wanneer je aangeeft zeer teleurgesteld te zijn in hun producten! Waardeloos!
UPDATE: 13-04-‘26 monteur geweest na telefonisch overleg gaan ze dit keer onze oven kosteloos repareren! Erg blij mee! Ontzettend bedankt!

1. april 2026

Svar fra Whirlpool (NL)

Bedankt voor je review Carola. Het spijt me te lezen dat je problemen ervaart met je oven. Als je me op marketing_benelux@beko.com een kopie van dit bericht stuurt en je postcode en huisnummer dan kijk ik graag nog even naar de situatie. Groetjes! Joep

Zeer snelle reparatie

Zeer snelle reparatie. De technieker was in en uit. Afspraak was snel gemaakt en binnen een week gerepareerd.

2. april 2026

Dankjewel voor je review! Groetjes, Joep

Vreselijke slechte ervaring met Whirlpool

Slechte ervaring met Whirlpool.
30 januari een melding gedaan van een defecte droger. Al met al, ik zit inmiddels al ruim 2 maand met een defecte droger! Waardeloze kwaliteit (droger was nog geen 2 jaar oud!) vreselijke service en slechte communicatie!

Advies, kies niet voor Whirlpool.

30. mars 2026

Svar fra Whirlpool (NL)

Hoi Britt. Wij kunnen je review niet goed beoordelen, omdat we niet alle informatie hebben. Heb je contact gehad met onze telefonische klantenservice voor een monteur aan huis? Gezien de leeftijd van het apparaat is de kans groot dat er aan bezoek en het verhelpen van de storing geen kosten verbonden zijn. De medewerker van de klantenservice kan je hierover meer vertellen. Stuur ons gerust een kopie van je bericht op marketing_benelux@beko.com voorzien van je postcode en huisnummer, zodat we met je mee kunnen kijken. Groetjes, Joep

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik beveel Whirlpool bij iedereen aan

Ik beveel Whirlpool bij iedereen aan vanwege n goede prijs kwaliteit. Goede service met correcte klantgerichte klantenservice. Vriendelijke en Kundige monteur stipt op tijd. We werden vooraf gebeld hoe laat hij zou komen.

24. mars 2026

Bedankt voor je review! Groetjes, Joep

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Mijn koelkast is al weken kapot

Mijn koelkast is al weken kapot. Er is ruim twee weken geleden een monteur geweest en er zou een nieuw onderdeel besteld worden. Inmiddels weer 2 weken verder en nog steeds geen onderdeel. Klantenservice geeft geen update/status en ze komen ook niet met een oplossing. Hoor graag van Whirlpool waar ik mijn eten laat de komende maand. Service is slecht !!!!

20. mars 2026

Svar fra Whirlpool (NL)

Bedankt voor je review. Is het onderdeel inmiddels geleverd? Je mag altijd een mailtje aan marketing_benelux@beko.com sturen, zodat ik even met je mee kan kijken, Vermeld dan in elk geval even je postcode en huisnummer. Groeten, Joep

whirlpool microgolfoven

Ik had vroeger een whirlpool microgolfoven en was er heel tevreden over: het toestel is wel 20 jaar meegegaan.
Gezien ik zo tevreden was, kocht ik gewoon terug een whirlpool.
Maar deze vertoonde al vrij snel mankementen: tijd telt vanzelf terug op; oven valt uit; combi werkt niet goed meer.
Jammer, mijn zin om iets lekker te bakken is er door verdwenen

18. mars 2026

Svar fra Whirlpool (NL)

Bedankt voor je review. Als je problemen ervaart met je apparaat: neem dan even contact op met onze klantenservice! Binnen de garantie zijn reparatiekosten altijd voor Whirlpool. Succes. Joep

Zeer teleurstellende ervaring met Whirlpool

Zeer teleurstellende ervaring met een Whirlpool koelkast (model WHSD18A021B1).

Sinds de installatie lekt de koelkast en vriest hij verkeerd. Een eerdere reparatie hielp niet, en nu staat pas een monteur gepland op 17 maart. Volgens hen komt daarna nog een nieuwe oplossing, dus ik moet opnieuw wachten voordat het wordt opgelost. Inmiddels ben ik al zes weken bezig, en het probleem duurt alleen maar langer.

Achteraf had ik liever iets meer betaald voor een A-merk zoals Bosch of Siemens. Daar heb ik spijt van.

29. januar 2026

Svar fra Whirlpool (NL)

Beste Serkan. Bedankt voor je review. Ik kan het probleem niet op afstand beoordelen. Ik vertrouw erop dat de storing op 17 maart wordt verholpen door onze servicedienst. Als we op dit moment nog iets voor je kunnen betekenen dan kun je gebruik maken van het contactformulier op onze website. Groeten, Joep

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Oven Mattradition gekocht 4,5 jr…

Oven Mattradition gekocht 4,5 jr geleden bij ikea. 5 jaar garantie. Oven blijkt flink veroest aan de voorkant, vol met bobbels. De reviews van ikea staan er vol mee. Dus het ligt duidelijk niet aan mij of verkeerd gebruik. Het product komt blijkbaar bij Beko/whirlpool weg. Netjes contact opgenomen met bon en fotos. Maat wordt gewoon weggewuift. Valt niet onder garantie. Belachelijk. Geen gesprek, laat staan een fatsoenlijke oplossing mogelijk. Wat een slecht bedrijf met rotzooi.

5. mars 2026

Svar fra Whirlpool (NL)

Goedemorgen. Apparaten aangekocht bij IKEA vallen onder de garantievoorwaarden van IKEA. We adviseren je daarom met IKEA contact op te nemen als je aanspraak wil maken op de afgegeven garantie, je wettelijke garantie of coulance. ^Joep

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Vervangende vaatwasser ook weer defect.

Eerste vaatwasser werd in 2025 vervangen na 4 mislukte reparties en doorlooptijd van maaaaanden. Vervangende nu ook al weer defect. Eerste reparatie (vervangen hoofdprint) niet gelukt. Weer wachten op onderdelen.
Het is gewoon geen goede kwaliteit.

Hallo Dennis.

Dank voor de reactie. Ik heb een aantal gegevens paraat. Belangrijkste is het omruilvoorstel van vorig jaar. Daarin kan a.d.h.v. het reparatiedossier 3111840971 alle gegevens van de omgeruilde vaatwasser worden ingezien. Van de huidige defecte vaatwasser: Mod: WH2IC1BS7LA0 Prodnr: 869991700250. Hoop dat dit voldoende is. Gaat om Jan van Galenstraat 36, 2014AJ Haarlem.
Wat is het meest storende vind is het feit dat 'men' altijd reactief is. Als er een onderdeel besteld moet worden is het altijd maar afwachten terwijl een vermoedelijke doorlooptijd nuttige informatie is voor een klant. Ik weet nu nog steeds niet wat de vooruitzichten zijn. Hoop op een snelle reparatie.

Groeten.

4. mars 2026

Svar fra Whirlpool (NL)

Bedankt voor je review. Natuurlijk is er wel eens een storing of defect, maar we zijn niet bekend met structurele problemen met onze vaatwassers. Graag ontvang ik van jou per mail een kopie van dit bericht, je postcode, huisnummer en bij voorkeur de specifieke productcode(s) van de twee vaatwassers. Dan bekijk ik graag of het hier gaat om een kwaliteitsissue en of we iets extra voor je kunnen betekenen. Groetjes, Dennis

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Wat ging er goed bedoel je?

Wat ging er mis vraag je? Wat ging er goed? We hebben deze vaatwasser 4 jaar en altijd keurig onderhouden. Na een defect afspraak gemaakt met een monteur die ook kwam en meerdere dingen vervangen hadden bleek hij diezelfde avond weer kapot gegaan. De reparatie was niet goed gegaan. De andere monteur een week later had de juiste spullen niet en moest deze bestellen, mondeling gaf hij aan die week precies een week later weer te komen, op maandag. Ik had zoals normaal geen bericht gekregen dus wist niet hoe laat, hierom de hele dag vrijgehouden. Bij bellen naar whirpool werd ik door meerdere medewerkers gewoon weggedrukt. Die maandag is niemand gekomen. Bij bellen bleek de afspraak naar woensdag te zijn gegaan zonder enige mededeling. Gezien ik gewoon aan het werk was, hoopte ik op een belletje later op de dag maar ook hier helaas... Gewoon wederom niet komen opdagen. Weer bellen dus! Uiteindelijk na 6 medewerkers wel te hebben gesproken gaf de 6e (belgische man) mij aan dat ik niet whirpool moest hebben naar de verzekering voor de vaatwasser die ik heb afgesloten (domistic general ofzoiets) deze vertelde dat dit absoluut niet klopte en dat ik gewoon bij hen moest zijn. Want de monteurs kwamen via hen en niet via de verzekering.

Ze heeft ook een mail gestuurd naar whirepool in mijn dossier dat dit niet klopt maar wederom kasje-muur. Want wat blijkt? Niemand kan de betrokken monteur bereiken en elke medewerker aan de telefoon bij whirepool zegt weer iets anders. Zeer bijzonder!

Morgen opnieuw bellen en naar management vragen, vandaag hing iemand op toen ik daarnaar vroeg. Echt bizar.

Vervolgens zit ik dus al 5 weken met een kapotte vaatwasser en 100 belletjes verder. ZEER ONTEVREDEN.

4. mars 2026

Svar fra Whirlpool (NL)

Bedankt voor je review. Stuur je mij een kopie van dit bericht, voorzien van je postcode en huisnummer op marketing_benelux@beko.com? Dan kijk ik graag even wat hier misgegaan is en of we nog iets voor je kunnen betekenen. Groetjes, Joep

Hele slechte service!

Op 21/01/2026 is onze combi oven defect gemeld, Een week later 27/01/2026 hebben ze een technieker langs gestuurd om het defect te analyseren. Er moesten stukken besteld worden. 10/02/2026 zijn ze de oven komen herstellen. 2 dagen nadien staat deze combi oven opnieuw in fout. op 19/02/2026 willen ze opnieuw een technieker sturen om de fout vast te stellen. Deze heeft dan de dag zelf gebeld dat hij niet ging langs komen omdat we een nieuw toestel krijgen. Omruil van het toestel stond vandaag ingepland. Hebben echter alleen de defecte komen ophalen en geen nieuwe bij. De chauffeur wist van niets, bij contactopname van de service afdeling van Whirlpool konden ze me ook niet informeren want ze konden mijn dossier niet inlezen??? Zouden binnen de 48u per mail op de hoogte brengen. Ondertussen zitten we al meer dan 1 Maand zonder combi oven en dit van een toestel dat nog maar 3 maand geleden geïnstalleerd is. Dit is alles behalve een goede service. Geen goede communicatie. Doorverbinden naar de persoon die ons dossier behandelt kan niet??? Ook kan ik niemand telefonisch contacteren van de klachtendienst.

24. februar 2026

Svar fra Whirlpool (NL)

Bedankt voor je review. Zou je een kopie van je klacht voorzien van je postcode en huisnummer willen sturen naar nl_marketing@beko.com? Ik zou de situatie graag nader bekijken om te zien wat hier is gebeurd en wat we voor je kunnen betekenen. ^Joep

Al 6 weken zonder werkende wasmachine die pas 15 maanden oud is

Whirlpool wasmachine van 15 maand geeft storing F08. Via Mediamarkt waar is gekocht naar Beko doorgezet die garantie voor Whirlpool afhandelt. Door 1e monteur kapot warmte-element vastgesteld, moet besteld worden. Na meerdere keren niet nagekomen afspraken pas 5! weken later element vervangen . Niets gecontroleerd door monteur en toen weer was wilde draaien opnieuw zelfde storing. Weer klantenservice Beko ( waar Whirlpool onder valt) gebeld en na week volgende monteur die vaststelt dat juist ander element kapot is en niets mis was met warmtelement. Moet natuurlijk weer besteld worden.
Inmiddels 6! weken geen werkende wasmachine en moet nu wrsch weer paar weken wachten voor vermoedelijk kapotte onderdeel vervangen kan worden.

Voor mij nooit meer Whirlpool maar ook geen Indesit of Bauknecht en ook geen Mediamarkt aangezien je als klant gewoon in de kou blijft staan. Inmiddels maanden geen werkende wasmachine en ze verschuilen zich allemaal , ook de Mediamarkt, achter "er moet eerst 3x een reparatie zijn gedaan en als dan nog niet is opgelost krijgt u een vervanging".
Schandalig dat een probleem met een pas 15 maanden oude wasmachine wat nog gewoon onder de garantie valt, zo wordt afgehandeld en niet wordt opgelost. Hoe zouden al die mensen die daar werken bij de Mediamarkt, Beko en klanten service het vinden om zolang zelf zonder wasmachine te zitten???

24. februar 2026

Nieuwe keuken

Wij hebben een nieuwe keuken, combimagnetron en vaatwasser binnen 2,5 jaar stuk gegaan. Niet echt goede kwaliteit.

21. februar 2026

Svar fra Whirlpool (NL)

Bedankt voor je review. Helaas kan ik het probleem niet op afstand beoordelen. Ik verwijs je graag naar onze garantievoorwaarden en gratis verlengde garanties tot vijf jaar, zoals die bij 4 of meer Whirlpool inbouwapparaten. Hopelijk biedt dit uitkomst. ^Joep

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv