Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Let op! Absoluut niet boeken. Je kan beter €100,- meer uitgeven ergens anders zonder je sleutel achter te laten. Geen inleverlocatie, zet maar je auto op het vliegveld op deze parkeerplaats met... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Nach erster negativer Erfahrung habe ich dies entsprechend negativ bewertet. Aus Fairness erhält jetzt auch nach mittlerweile mehrfacher positiver Erfahrung Weltparking von mir die entsprechende pos... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Wir haben bei Weltparking einen Parkplatz inklusive Transfer für zwei Personen vom 10.05. - 17.05.2026 gebucht. Bei Anreise wurde behauptet, dass nur eine Person inkludiert ist und wir für die zwe... Vis mer

Informasjon om virksomheten

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

2,8

Alle anmeldelser

22 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vermijd deze partij

Geen inleverlocatie, zet maar je auto op het vliegveld op deze parkeerplaats met de sleutel er in!?
De bus is stuk, dus ze gaan waarschijnlijk mensen rijden met jou auto.
Scheld je verrot en gooit de hoorn erop.
Parkeeradres online klopt ook niet want we werden weggestuurd bij zijn marokkaanse broer ( die overigens ook geen oplossing wilde bieden met zijn parking) vreemd. Het zal een cultuur verschilletje zijn .

10. juli 2026

Kein guter Service

Bei Anreise wurde behauptet, dass nur eine Person inkludiert ist und wir für die zweite Person 10€ zahlen müssen. Ferner mussten wir zusätzlich 10€ Flughafengebühr bezahlen. Eine Quittung wurde uns verweigert. Diese Kosten wurden vor der Buchung auf 'parken-und-fliegen de' nicht angezeigt. Ich habe die Erwartung, dass vor einer Buchung sämtliche Kosten angezeigt werden. Das ist kein gutes Gschäftsgebahren.
Bei der Rückreise ist unser Flieger früher gelandet. Wir mussten 70 Minuten auf den Transfer warten. Am Parklatz angekommen mussten wir weitere 20 Minuten auf unser Auto warten. Der Betreiber des Parkplatzes hat uns die Rückzahlung von 10€ für die zweite Person verweigert.
Weder Weltparking noch 'parken-und-fliegen de' sind für mich empfehlenswert.

10. mai 2026

BOEK NOOIT WELTPARKING

BOEK NOOIT WELTPARKING

we hebben deze parking een dag van te voren geboekt. We waren precies op afgesproken tijd aanwezig. We hebben daar ter plekke aangebeld, de telefoon nummers gebeld die op de deur staan gebeld. Een medewerker van dit bedrijf heeft ook staan wachten. Hij moest nl. Gaan werken, maar kon niet naar binnen omdat de deur op slot was en de eigenaar er niet was. Hij vond het heel vervelend. Ook hij heeft de telefoonnummers gebeld. 1 telefoon lag binnen op het bureau en hoorden we af gaan. De andere telefoon stond uit.

We hebben 45 minuten gewacht aangezien de medewerker elke keer zei, hij komt er zo aan. Na 45. Minuten moesten we noodgedwongen weg om een alternatief te gaan bedenken voor een parkeerplaats voor onze auto en zo nog op tijd onze vlucht te halen.

Uiteindelijk hebben we deze in de straat om de hoek bij de parkeergarage geparkeerd en een taxi genomen.
Dit was een taxichauffeur uit dat plaatsje/ dorp.
Hij gaf aan dat dit niet de eerste keer was, hij heeft vaker reizigers naar vliegveld moeten brengen. Ook vertelde hij dat het bedrijf auto's van klanten op straat parkeert en als de klant terugkomt van vakantie de auto op het kleine parkeerterrein van de eigenaar zet.

Wat ik zeker vermoed is dat hier oplichting in het spel is. We hebben klacht ingediend bij allopark waarbij we geboekt hebben en bij weltparking. Beide bedrijven laten niks meer van zich horen en willen de klacht niet oplossen.

28. april 2026

RUN AWAY! SCAM

Extremely disappointing and unprofessional service. We paid for a parking service with shuttle transfer, but after our flight we had to wait outside in the cold for over an hour at the meeting point they gave us (“Exit 10”), with no update from them.

After 10 minutes, we called to ask where they were. The man on the phone was aggressive and spoke poor English. He said it was our responsibility to call them upon arrival, even though we had been told they would already be waiting for us. He then said he was leaving, so we waited another 20 minutes. When we called again, they claimed the police were at their office and they could not leave.

In the end, they never came to pick us up. They offered either an Uber or to drive our car to the airport (which we refused, since we paid for a shuttle service and did not want them driving our car). We had no choice but to take the Uber. The problem was that the Uber could only take two people, so my sick mother in a wheelchair had to stay alone at the airport with four suitcases while my sister and I went to collect the car. Ironically, they had charged us an extra €20 on departure because there was a third passenger. We then had to drive back to the airport ourselves to pick up our mother and the luggage.

No apology, no compensation, nothing. After insisting to speak with the manager and request a refund, I only got €20 back out of the €30 requested. Nowhere near enough for such a stressful and terrible experience. Avoid at all costs!

11. mai 2026

Oplichterij

Via het internet hadden we de parkeerplaats betaald en bij aankomst moesten we ineens 25 euro bij betalen. Dit stond nergens vermeld. Volgens hun was het 10 euro voor de service voor het wegbrengen en 15 euro voor elk persoon wanneer je meer met 3 personen bent.
Bij het ophalen zeiden ze dat ze er over 10 minuten waren, maar niets was waar. We moesten 20 minuten wachten. Bij aankomst op de parkeerplaats bleek de auto ook nog zo vies te zijn alsof het daar een jaar had gestaan.
Ik zal hier nooit meer mijn auto parkeren!!

30. april 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Parkeer je auto hier niet!!!

Onbetrouwbaar, parkeer je auto hier niet!! Bij aankomst moest alles gehaast, snel de sleutel afgeven en plotseling €10 euro contact betalen, onduidelijk waarvoor dit is. Bij terugkomst bellen we de eigenaar om ons op te halen. Dit kan plotseling niet want meneer werkt niet om 11 uur? Vreemd want dit staat anders aangegeven. Meneer komt erg onvriendelijk en dreigend over en zegt dat de auto gebracht kan worden en we €50 euro contant moeten betalen. Na een tijd wachten komt een meneer de auto brengen ipv dat we met de shuttle worden teruggebracht. Meneer wil €30 euro hebben, komt dreigend over en komt met een onzin verhaal. €20 euro gegeven en snel weggereden bij deze man. Een en al oplichterij!!!

1. mai 2026

Zeer en zeer slecht!!

Zeer en zeer slecht!!! Bij aankomst 25 min later moesten wij 30 euro extra betalen.. plus onze zoon had geen plek in de bus dus mocht bijna bij een vreemde meneer op schoot gaan zitten!! Te belachelijk voor woorden.. andere mensen moesten 90 euro extra betalen. Chauffeur rijd als een gek en zit gewoon niet veilig..

26. april 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Wat een verschrikkelijk service dit…

Wat een verschrikkelijk service dit bedrijf zeg. Stelletje onbeschofte brutale jongens die niet normaal naar een klant willen luisteren en hun eigen mening doordrammen.
Wij hebben 2x moeten betalen omdat we wat later waren en onze 1ste boeking geannuleerd was door hun. Das pech, geld weg.
Nieuwe boeking gedaan, opnieuw betaald, moest perse contant dus dan weet je het wel!!!
Met het ophalen stonden wij door een misverstand op de verkeerde plek en ook daar kregen we in plaats van begrip een grote mond over.
Niet aan te raden dit bedrijf. Zonde van je geld en onbetrouwbaar!

21. april 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ich kann die Ganzen schlechten…

Ich kann die Ganzen schlechten Bewertungen ehrlich gesagt nicht verstehen. Bei uns hat es super funktioniert und wenn man die Richtlinien einhält werden auch keine extra Beträge verlangt. Die Fahrer waren trotzt leichten Verständnis Problemen sehr nett, zuverlässig und pünktlich.
Allgemein kann ich sagen super Erfahrung.

31. mars 2026

Sehr empfelend

Sehr empfelend! super höfliche und nette Mitarbeiter. Pünktlich und zuverlässig. Das Auto war sehr sauber und ohne Probleme.

5. april 2026

niet aan te raden

aangekomen op een donker verlaten terrein, personen spraken geen engels en deden geen moeite om terug te spreken in engels
bij het ophalen op de luchthaven bleek dat er een inbraak was geweest in hun kantoor en heel veel autosleutels gestolen waren!!
er zijn ook meerdere kilometers gereden met ons voertuig dan dat beschreven stond dus dit is niet in orde

22. oktober 2025

Super slechte ervaring!

het volgende. Allereerst hebben wij maar liefst 10 keer moeten bellen voordat er iemand had opgenomen. Gisteren hebben wij een aantal keer gebeld op de airport dat we klaar stonden en dat we dus opgehaald wilden worden. De gene die opnam gaf toen ook aan dat we buiten moesten wachten bij deur 10 en dat die er met uiterlijk 10 minuten zou zijn. Inmiddels waren we 20 minuten verder en was er nog geen transfer. Toen besloten we nog een keer te bellen en die persoon gaf aan dat de transfer vol zat en dus nog 20 minuten moesten wachten. 20 minuten later werden stonden we nog steeds buiten in de kou en was er alsnog niemand. Toen hebben we nog een keer gebeld en werd er gezegd dat er iemand onderweg was. Op dat moment stonden wij buiten te wachten en gaf de man aan dat er maar plek is voor 1 persoon en dat die gene de auto moest ophalen bij de garage en de andere reisgenoten weer terug op de airport moest ophalen. Dit is natuurlijk absoluut niet de bedoeling!! Wij zijn zeer geschrokken van deze service. Wij boeken niet voor niets een transfer!!! IK RAAD DIT AF!!

31. oktober 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv