Deocreme We love the planet macht zunächst einen guten Eindruck, jedoch habe ich das Gefühl, dass sich die Creme „auflöst“ und in dem Döschen wenig ergiebig ist. Eine Anwendung für zwei Wochen ist zu... Vis mer
Se hva andre synes
Ik was opzoek naar een natuurlijke lippenbalsem zonder plastic die toch nog een beetje lekker ruikt. De coconut silk lippenbalsem is daarom echt perfect! Het enige minpunt vind ik de verpakking waarin... Vis mer
Aanrader!!! Ik gebruik de deodorant (in blikjes). Zonder schadelijke stoffen en ze werken gewoon echt heel goed (sweet serenity is favoriet). Ook de etherische oliën voor in de diffuser ruiken heer... Vis mer
Selskapet har svart
Gooiland 35, 1948 RC, Beverwijk, Nederland
- 0251745292
- info@welovetheplanet.nl
- welovetheplanet.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 80 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Fijne, goed werkende, duurzame producten
Fijne en duurzame producten.
De smeerbare deo voelt altijd als een verzorging voor mijn huid.
De cocos kaarsen gaan lang mee.
De enige stokjes die echt lang blijven ruiken !!!
De enige stokjes die echt lang blijven ruiken en een ruimte vervullen !!!!
Fijn product en fijne service
Fijn product en fijne service! Ik bestel al een paar jaar regelmatig bij We Love The Planet en ben nog nooit teleurgesteld. Super producten, altijd snelle levering. Ik ga nooit meer terug naar plastic verpakkingen!
De deo is mijn absolute favoriet
De deodorant werkt uitstekend tegen transpiratiegeur en veroorzaakt geen enkele irritatie op mijn gevoelige huid. Daarbij vind ik de geuren ook nog eens heerlijk. Sinds een aantal jaar zijn de mint stick en het lavendel blikje mijn absolute favorieten! Er ko.t geen enkel ander product in de buurt qua effectiviteit!
Goed voor je huid en de planeet
Goed voor je huid en de planeet! De sensitive deo is de eerste deodorant die ik direct na het scheren kan gebruiken zonder pijn.
Wat een fijne deodorant!!!
Wat een fijne deodorant!!!
Prettig in gebruik, wil nooit meer iets anders.
Zal het in de familie- en vriendenkring promoten.
D. Bongers-Markus
Wat een fantastische fijne deodorant
Wat een fantastische fijne deodorant. Ik gebruik de blikjes. Het opbrengen is heel gemakkelijk en de hele dag door heb ik een fris gevoel en ruik ik niet. Zo blij met deze deo!!
Ein-de-lijk iets dat werkt.
Al jarenlang heb ik problemen met een vervelende geur onder mijn oksels, zelfs een uur nadat ik uit de douche kom. Ik heb van alles geprobeerd, een hoop geld weggegooid zonder blijvend resultaat. Ik gebruik de deodorant van welovetheplanet nu ongeveer een half jaar en ik wil nooit meer zonder! Dit is een product dat echt werkt.
Het was even wennen met het aanbrengen (ik heb de deodorant uit een blikje) en in het begin maakte ik me zorgen dat ik het niet halverwege de dag opnieuw op kon doen als ik van huis was. Echter, waar ik bij normale deodorant het gevoel had dat dit nodig was, kom ik nu na een lange dag (ook in de zomer) thuis zonder een vervelende geur! Ik breng het aan in de ochtend en ik heb nergens last van gedurende de dag.
Nu over het product zelf. Zoals de naam al suggereert, draag je meteen bij aan de planeet. Mijn favoriet is de vegan Sweet & Soft! Het heeft een fijne neutrale geur. Ik zou dit product echt aan iedereen aan willen raden die met hetzelfde probleem rondloopt als ik. Hopelijk helpt het ook voor jou.
Welovetheplanet, thank you 🙏
Veel verschillende deo’s gebruikt maar…
Veel verschillende deo’s gebruikt maar na een aantal uren werkte het niet meer!
Sinds ik deze één keertje van iemand kreeg en merkte hoe fijn en goed hij werkte wil ik niets anders meer!
Dus van mij een 10+
Prima bedrijf
Prima bedrijf, met oog voor het milieu, wel zo fijn als onze kinderen ook nog kunnen genieten van het mooie aarde! Mooie producten, goede service.
Super kwaliteit
Super lekkere diffusers die lang meegaan en hele handige fijne deo, producten zijn van goede kwaliteit en omdat het allemaal duurzaam is, is het fijn om te gebruiken
Luscious lime deodorant
I like the deodorant a lot. I like the luscious lime the most!
Very good service!
Very good service!
They respond very fast if you have a question about a product. I bought the deodorant and a diffuser, to try it and I like it very much the deodorant does what it has to do and the diffuser smells so good. The delivery was also very fast!
Great and efficient service
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.