WeightWorld.fi Anmeldelser

4,9

Aamupäivällä tilaus ja paketti tuli seuraavana arkipäivänä pihalle tänne peräkylälle! Ilmainen (!) DHL EXPRESS-toimitus ulkomailta sisältyi tilaukseni hintaan. Sähköpostiin tuli jatkuvasti ilmoituksia... Vis mer

Seuraavalla kerralla valitsen toimituksen, jossa seuranta. Mutta siis itse tuote vaikuttaa todella hyvältä. Ja kun ostaa kolme purkkia kerralla, hinta on myös kilpaileviin tuotteisiin nähden hyvin edu... Vis mer

Vähän jouduin odottelemaan ja laskun eräpäivä läheni, tuote tuli ja nyt käytän sitä päivittäin. Mitään ihmettä ei ole tapahtunut, mutta vireyden lisääntymistä kuitenkin.

Tuote toimii todella hyvin. Turvotus poistunut, mutta ilman yöllisiä vessakäyntejä. Lääkediureetit eivät minulle käy, mutta WaterAway'ta pystyn käyttämään. Olen tosi tyytyväinen.

1. Trening og ernæring

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Kansainvälinen, vuonna 2004 perustettu WeightWorld on auttanut tuhansia naisia ja miehiä saavuttamaan tavoitepainonsa ja paremman olon. Jos haluat näyttää ja tuntea olosi hyväksi, voimme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

7 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Laskutus

Muilta osin aivan ok, mutta laskua ei tullut Klarnasta. Yleensä lasku on tullut sp:ssa, kun tavara on lähtenyt (muilta) toimittajilta

13. april 2021

Tilasin netin kautta tuotteen ja tuli…

Tilasin netin kautta tuotteen ja tuli eilen kotiin. Laskua ei ollut tuotteen mukana, ja "hätäännyin" kuinka voin sen maksaa. Nyt odotan laskua, josko tulis erikseen. Tuotetta en ole vielä käyttänyt. Epävrmuus johtuu itsestäni, kun olen vasta vähän tilaillut netin kautta tuotteita. Ihan ok-palvelu. Kiitos.

8. april 2021

Tuote toimii todella hyvin

29. mars 2021

Sujuvaa toimintaa.

Tilauksen teko oli helppoa ja sujui kaikin puolin hyvin.
Sain hyvin tietoa tilaukseni vaiheista missä ollaan menossa ja milloin tilaus olisi perillä.voin suositella.

15. mars 2021

Lähetys ilmoitettiin lähteväksi…

Lähetys ilmoitettiin lähteväksi (vihdoin) 23.1.2021. Soitin asiakaspalveluun, josta kehotettiin vain odottelemaan!!!
Olen odottanut jo kauan, tämä on jo toinen arvostelupyyntö. Klarnan maksun eräpäivä umpeutui jo ajat sitten.

Niin mitähän tässä sanoisi,
t. Irja