Selskapet har svart
Er werd een overstap aangeboden vanuit factuursturen.nl waarbij al mijn bedrijfsgegevens en administratie bewaard zouden blijven. Ik heb dit gedaan en ben toch al mijn administratie kwijt, incl een j... Vis mer
WeFact is online facturatiepakket speciaal voor ondernemers. Met minimale inspanning heeft u een foutloze administratie en altijd actueel inzicht. U heeft een helder overzicht van openstaande facturen en stuurt met één muisklik een betalingsherinnering. Betalen van facturen kan via bankoverschrijving, iDEAL en automatische incasso. Producten of diensten die periodiek gefactureerd moeten worden, houdt WeFact voor u bij. Bij een nieuwe periode wordt automatisch een nieuwe factuur klaargezet
Markt 50, 5521 AN, Eersel, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 44 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
De telefoon wordt opgenomen Vriendelijk geholpen, nemen de tijd zijn behulpzaam en denken mee
Gebruiksvriendelijk pakket en behulpzame klantenservice
Ik vind het super goede app, help me heel erg met me boekhouding taken.
Sinds kort overgestapt naar WeFact. Uitstekend en overzichtelijk administratieprogramma met goede prijs/kwaliteitsverhouding. Ook de klantenservice krijgt een 10; altijd een snelle en inhoudelijk complete reactie. Zeer tevreden!
Programma is wat ik zoek qua instellingen en meldingen voor wel of niet betaalde facturen. Invoeren van producten en inkoop en toevoegen van klanten ook helemaal top. Alleen bepaalde instellingen voor facturen en of offertes kom ik niet helemaal aan uit

Svar fra WeFact
Fijne ervaring met het programma. Zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk!
Super fijn bedrijf! Al jaren klant van. Met het programma kan je ook heel veel! En de service is een 10+, binnen 15 minuutjes altijd netjes antwoord per e-mail. Heel klantgericht!! Fijn hoor!!
Zeer betaalbaar, topklasse klantenservice en trouwe klanten worden beloond. Heel fijn product dat nog steeds wordt doorontwikkeld
Easy to use portal. Where help was needed to fill in some custom font and text fields into the invoicing template, I received quick and prompt support from Customer Service. Impressive!
Ik ben destijds vanuit FactuurSturen naar WeFact gemigreerd. Toen ik later weer wilde inloggen, bleek mijn administratie verwijderd te zijn. WeFact blijft beweren dat hierover vooraf mails en waarschuwingen zijn gestuurd, maar dat klopt echt niet, ik heb die niet ontvangen en heb zelfs screenshots van mijn mailbox gedeeld. Toch blijven ze volhouden dat ik de mails gemist zou hebben. Gelukkig heb ik het uiteindelijk nog met FactuurSturen kunnen oplossen, een bedrijf dat inmiddels al ruim een jaar niet meer bestaat. Dat zegt voor mij eigenlijk alles over hoe WeFact hiermee omgaat.

Svar fra WeFact
Prettige klantenservice die zeer snel reageert. Verder een betrouwbare software waar we als marketingbureau al weer jaren gebruik van maken.
Natuurlijk moet je wennen als je van jaren factuursturen komt, maar voor een complexe administratie is het een nachtmerrie. Heeft mij inmiddels veel tijd en geld gekost. Ik mis essentiele functies en heb nog steeds geen zekerheid of alles betrouwbaar is.

Svar fra WeFact
Nadat ik een account had aangemaakt kon ik zo aan de slag: heb een eigen huisstijl aangemaakt en mijn eerste facturen binnen no-time verzonden.
En als ik vragen heb over de software dan krijg ik snel antwoord van de helpdesk.
WeFact: Facturen maken was nog nooit zo makkelijk.
Tsja; het maken van facturen is inderdaad eenvoudig; echter een betaling ervan registreren en niet kwijtraken is blijkbaar erg lastig voor WeFact.
In 2 maanden tijd bij 3 verschillende facturen een betaling niet goed geregistreerd of kwijt geraakt.
Het gevolg is een onterechte herinnering naar de klant en handmatig werk om uit te zoeken wat er gebeurd is.
Dit is precies niet waarom je naar digitale facturatie gaat. Helaas werden we door de voorganger FactuurSturen.nl gedwongen om over te stappen op WeFact. Slechte keuze. Met FactuurSturen en Moneybird nog nooit dit soort problemen gehad; terwijl het hier meermaals gebeurd.
Klantenservice probeert te helpen; maar na meerdere weken pappen en nathouden blijf je hangen op de eerste lijn "we houden het in de gaten" en wordt geen concrete oplossing geboden.
In de test-periode hadden we ook een account in ons team die plotseling niet meer bij de boekhouding kon. Er zit hier technisch e.e.a. niet in orde bij WeFact. Niet betrouwbaar en niet aan te raden.

Svar fra WeFact
Wat een waardeloos progamma. Het overzicht totaal kwijt van de boekhouding sinds ik ben overgestapt en de klantenservice is niet te bereiken. Ik zou dit programma totaal niet aanreaden

Svar fra WeFact
Wij komen ook van factuursturen.nl en ervaren een soepele overgang naar WeFact. Ik heb zojuist met Nicole gesproken en die stond me erg vriendelijk en behulpzaam te woord.
Ik snap de frustratie bij sommige ex factuursturen.nl gebruikers, veranderen is soms erg vervelend maar noodzakelijk. Mijn accountant gaf al meerdere malen aan dat factuursturen.nl enkele belangrijke onderdelen miste voor een complete boekhouding en dat enkele modules eigenlijk niet geheel volgens de huidige bestaande regels waren.
Het enige wat ik echt mis zijn sommige overzichtelijke dingen die bij factuursturen erg makkelijk waren. Verder is WeFact een erg betrouwbaar programma.
Ik zag ook wat opmerkingen over de klantenservice maar als ik me niet vergis was het onmogelijk om iemand van factuursturen telefonisch te spreken en ging alles via de mail, wat soms erg omslachtig was.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.