Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bestilte et almindeligt billede ud fra et digitalt billede som var blevet redigeret og beskåret. Og må bare sige at jeg er mere end tilfredse.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super service og produkt. Jeg havde en udfordring med billedkvaliteten på den illustration jeg skulle have fremkaldt og Anders var super hjælpsom med råd og vejledning. Jeg endte dermed med fire flo... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Selvom jeg afgav min ordre på den sidste påskedag, blev den klargjort og sendt med det samme. Udskrifterne er smukke og af høj kvalitet. Mange tak.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Virkelig god service, meget flot kvalitet og utrolig hurtig til at printe og afsende billederne - hvilket jeg sætter stor pris på. Jeg vil 1000% anbefale dem og bruge dem endnu engang. De bedste hil... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Bildefremkalling
  2. Medieselskap

Skrevet av virksomheten

We-Print.dk er en dansk webshop, der tilbyder FineArt-fremkaldelse af billeder, salg af rammer samt salg af andre tryksager. Vi arbejder hver dag for at levere kvalitet til gode priser samt at yde den bedste kundesupport i branchen. Vi arbejder for at levere hurtigst muligt og stræber efter at alle ordre er ude af huset inden for 1-3 arbejdsdage. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål.

Kontaktopplysninger

4,8

Enestående

TrustScore 5 av 5

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Mange tak

7. april 2026
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Printer blev sendt hurtigt men farverne…

Printer blev sendt hurtigt men farverne var alt for blå/grønne. Jeg har fået printet mange steder fra, og denne hører ikke til blandt de gode. De var hurtige til at tilbyde generobring uden beregning som de ville tjekke inden afsendelsen men resultatet blev desværre præcis ens med det første tryk.

10. desember 2025
Logoen til We-Print

Svar fra We-Print

Hej Jeppe

Jeg er ked af at læse, at du ikke er tilfreds med farverne på dit print. Det beklager vi meget. Efter din første henvendelse har vores team sammenlignet dit print med den originale fil, du har uploadet, og her kunne der ikke findes nogen fejl i farvegengivelsen.

Man kan dog godt komme til at opleve en forskel på de farver, man som kunde ser på en skærm, og dem, der kommer ud på et print. Det skyldes blandt andet, hvordan skærmen er kalibreret, og kan variere fra enhed til enhed. Vores printere er farvekalibreret, men det kan desværre ikke opveje for førnævnte visningsforskelle mellem enheder. Ovenstående kunne være en forklaring på den forskel, du oplever.

Mvh. Anders
We-Print.dk

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har brugt We-Print 2 gange og…

Jeg har brugt We-Print 2 gange og første gang var en fornøjelse, 2 gang skete der lidt med spejlvending, men efter en snak med We-Print løste de det ved at erkende der var sket en fejl, det vil jeg gerne anerkende det er klart det bedste istedet for at skjule, noget... jeg er MEGET TILFREDS med, hele servicen og det flotte arbejde. TAK

27. oktober 2025

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv