waterfilterexpert.be Anmeldelser

4,0

Duidelijk overzicht v productaanbod. Geslaagde zoekfunctie om eigen type apparaat terug te vinden. Zelf wel even technisch probleem gehad bij het invullen vh adres waar systeem de straatnaam zelf blee... Vis mer

Er worden Samsung-waterfilters verkocht van het huismerk, maar ook ‘originele’. Op deze filters zou een QR-code moeten zitten om te controleren dat het de echte Samsung-filters zijn. Deze QR-code ontb... Vis mer

Zeer eenvoudig om artikel terug te vinden op de website, zeer veel informatie over het product, steeds een wit-product versie erbij met veel uitleg. ! TOP om bij dit bedrijf een bestelling te plaatsen... Vis mer

Steeds de perfecte filters , ontkalk middel voor in ons automatisch koffiezetapparaat, En ook snel geleverd :)

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

19 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Koffie zot

Account aangemaakt, zet groep besteld voor mijn Siemens en nu afwachten tot ik hem heb, heb met de vorige 11000 koffies gezet, tijd voor een vervanging, ook al kan idd mischien nieuwe rubbers en gel helpen ma slijtage zal het ook wel zijn ;)

24. oktober 2025

Foute waterfilters.

Foute waterfilters.
Waterfilterexpert stuurde me de verkeerde filters die niet in mijn esspresso toestel pasten. Ze weigerden dit te geloven en ik moest herhaaldelijk foto's van de filters, van de oude en de nieuwe filters, van de oude filter in het toestel en de nieuwe foute filter in het toestel nemen,... Na herhaaldelijk mailen en geen stap vooruit (en een arrogante toon bij de antwoordmails) kwam er geen oplossing. Ik fixte de oplossing zelf. Ik kieperde de filters in de vuilbak en bestelde bij een ander bedrijf dat me wél de juiste filters stuurde.

19. september 2025

hey top hier heb ik een goede site…

hey top hier heb ik een goede site gevonden waar
prijs top is met veel korting zomer25 en 11€korting nergers gezien zoon korting ik ben lange op zoek geweest voor site te vinden website is top je vind daar alles op met een filmpje en tel op voor vragen en chat en veel betaling mogelijkheden ik ben benieuwt op mijn bestelling filters sc718 50353 groeten michael w

31. august 2025

Tevreden

Bestellen verloopt vlot, groot aanbod , waterfilter van het eigen merk is een fijn gegeven, spaart wel wat kosten uit. Kortingscode werkt echter alleen bij een minimum aankoopbedrag, dat vind ik minder. Vandaar 4 sterren.

20. august 2025

De kortingscode welke ik invulde om de…

De kortingscode welke ik invulde om de beloofde korting van 6% te ontvangen bleek een ongeldige code te zijn geworden. Meerdere pogingen ondernomen, de code werd niet aanvaard. De boodschap aan de voorzijde van deze code “Goed Bewaren” heeft niks geholpen.
Verder vlotte bestelling : inloggen met account is echter ook niet gelukt, de aanvraag voor een nieuw paswoord is nooit ontvangen.

31. mai 2025

Best site

I order on this site for the third time and it is the cheapest on the market! In addition, the more you buy and the more you save on the price. I can only advise you 👍🏼

1. april 2025