Klokka stoppet, sendte den på reparasjon. 2 dager etter jeg fikk den tilbake (etter mange uker på reparasjon) så stoppet den igjen. Sendt den på nytt inn og venter igjen i ukesvis. Dårlig oppfølging a... Vis mer

Siden 2018 har jeg har kjøpt flere klokker fra ca. 2000,- til 20.000,- fra Watchia og Klokkegiganten. Jeg har også benyttet meg av deres returordning (365 dager!) og sendt klokke inne på garanti ved... Vis mer

Bestilte en klokke med dem i romjulen og hadde klokken på døren tre dager etterpå i Norge. Rask og effektiv levering med vennlig kundeservice. Eneste jeg kan finne på å trekke ned på er det at jeg ikk... Vis mer

Jeg liker klokka jeg kjøpte bare bedre og bedre! Selve handelen fungerte også bra. God pris og rask levering. Hvis jeg skal kritisere noe, så må det være at det ikke er mulig å hake av for henting hos... Vis mer

1. Klokkebutikk

Om Watchia

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Watchia.com er udpeget af samtlige mærker til at være deres autoriserede forhandler i Danmark. Det vil sige, at alle ure du finder her på Watchia.com er 100% originale og kommer med gyldig dansk garanti samt officiel service fra det pågældende mærke.

3,5

Middels

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Kjøp av bursdagsgave! Nixon klokke.

Fikk selv velge klokke til rundt 2000,- av min kone til bursdagsgave. Da var watchia den beste siden jeg fant på nett i forhold til priser og utvalg. Var noget skeptisk først, fordi jeg ikke hadde hørt om siden før. Men bestilte likevel fordi jeg fant klokken jeg ønsket meg på tilbud. Klokken kostet vesentlig mer andre steder på nett. Etter å ha bestilt (som var en ryddig og trygg opplevelse) kom pakken i posten etter bare 2 dager! Alt i alt veldig fornøyd med både klokke og kundeservice. Kommer til å anbefale siden til andre, og handle der mer.

20. mai 2015

Enkelt!

Jeg fant klokken jeg lette etter på watchia.com. Enkel og oversiktlig webside gjorde kjøpet enkelt. Leveringstiden var perfekt :-). Kjøpte klokka på web mandag og hentet den på posten fredag - i Tromsø (Nord-Norge).

18. mai 2015

Tøff herreklokke

Jeg fant denne klokken tilfeldig på nettet og likte den. Brukte internettet for å søke opp hvem som solgte slike klokker, og til hvilken pris.
Watchia hadde en flott hjemmeside, en god pris og gode garantibestemmelser. De lovet dessuten å levere klokken på 3 dager.
Jeg bestilte klokken på mandag og kunne hente den på postkontoret allerede på onsdag. Den var meget godt innpakket og like fin som i anonsen.

13. mai 2015

Watchia er løsningsorienterte!

Jeg kjøpte en Casio G-shock som dessverre viste seg å ikke være på lager. Watchia strakk seg langt for å rette opp i feilen og tilbød meg flere ulike G-shocks i dyrere prisklasse til samme pris som jeg opprinnelig hadde valgt/kjøpt. Jeg endte med en langt flottere modell til en svært hyggelig pris og ble til slutt en svært fornøyd kunde.

13. mai 2015

Utilgjengelig på tlf=useriøs.

Umulig å stille spørsmål og få svar pr tlf. Resultat: konfirmasjonsgaven kom ikke frem i tide.

Feilinformasjon på hjemmesiden.

Dårlig kundeservice.

Kommer aldri til å handle der igjen.

6. mai 2015
Logoen til Watchia

Svar fra Watchia

Hei,

Det var dessverre Posten som gjorde en feil med å ikke scanne pakken når den var framme på postkontoret.
Derfor fikk du aldri hentemelding på pakken som var framme lørdag og tidssnok egentlig.

Vi får ikke gjort så mye når Posten ikke gjør den jobben de skal, men det er jo uansett ikke deres feil og det beklager vi så mye.

Veldig mange nettbutikker har ikke telefonnummer for kundeservice, og det går både på at vi ønsker sakshistorikk tilgjengelig og mangel på kapasitet. Da telefon tok veldig mye tid når vi hadde dette åpent.

Mvh,

Watchia.com

Veldig fornøyd!

Jeg vil generelt sett formidle at jeg er svært fornøyd med oppfølging og service etter å ha handlet på Watchia.
Jeg fikk tett oppfølging hele veien, raskt svar på mine spørsmål - og servicen har vært upåklagelig.
I tillegg ble varen levert raskt og effektivt.

Jeg kommer definitivt til å handle av Watchia i fremtiden, og vil også anbefale denne nettbutikken til andre.

6. mai 2015

Rask levering og god service

I forkant av min bestilling hadde jeg noen spørsmål om lagerstatus og disse ble besvart av watchia umiddelbart. Bestilte dermed en Tissot Visodate mandag 25. April og kunne hente denne på posten allerede 27. April. For å unngå forskuddsbetaling valgte jeg å bruke Klarna faktura noe som fungerte utmerket. Watchia.no anbefales for en rask og problemfri klokkehandel.

4. mai 2015

Veldig bra

Har ingen ting å klage på.
Fant klokken og bestilte den, tok kun 2 dager før den lå på posten for henting...
👍🏻👍🏻😊

27. april 2015

Anbefales!

Uret var på lager og ble sendt dagen etter bestilling. Levering til meg tok 3 dager. Jeg hadde et par spørsmål like etter bestillingen var fullført, og disse ble raskt og hjelpsomt besvart via chat på hjemmesiden.
Anbefales.

25. april 2015

Diesel Herreur.

God oversikt på nettsiden. Fint oversikt størrelse, urverk m.m. Veldig mange forskjellige typer klokker å velge mellom både når det gjeld pris og utseende !
Jeg er veldig fornøyd på vegne av konfirmanten vår som har fått klokka :-)

14. april 2015

Bra klokke, men ikke tilfretstillende justeringsverktøy.

Bestillte en klokke med lenke, son det da fulgte med et gratis justeringsverktøy til.
Dette verktøyet skulle man bruke for å ta av ledd, for å tilpasse lenken til håndleddet. Med forsendelsen var det også en lenke til en toturial-video, som viste hvor lett og greit det var å gjøre dette selv.
Men etter ett forsøk, og første ledd halveis løsnet (alt gjort som instruksjonsvideoen sa),
så går verktøyet i stykker. Det tålte i tydelig vis ikke å brukes på en klokke :(
Enden på visa ble at en urmaker måtte gjøre tilpasningen.
Men ellers super klokke!!

4. april 2015

God service

Bestilte en klokke,som jeg fikk en god pris på.
Det eneste som har irritert meg litt er leveringstiden. Men regner med at det var fordi klokken ikke var på lager,og kan ikke belastes dere. Men litt mer oppdatert informasjon underveis om hvor/når klokken er/dukker opp hadde vært fint. Derfor får dere "bare" en 4* fra meg.

2. april 2015

Tissot sport watch

Jeg bestillte ei klokke hos dere og etter dagen når jeg betalte fikk jeg beskjed at klokken var ikke på lageret. Derfor måtte jeg vente mer enn ei uke for å få den. Jeg håper at jeg får den snart.

30. mars 2015

God kvalitet, rask levering

Hadde mine tvil siden jeg hadde lest noen anmeldelser hvor kunder ikke hadde fått mottatt varen, men ved levering var det en meget godt innpakket eske, med egne instruksjoner om hva man måtte gjøre ved eventuelt manglende produkt. Har fått en klokke av god kvalitet, og er svært fornøyd.

28. mars 2015