Klokka stoppet, sendte den på reparasjon. 2 dager etter jeg fikk den tilbake (etter mange uker på reparasjon) så stoppet den igjen. Sendt den på nytt inn og venter igjen i ukesvis. Dårlig oppfølging a... Vis mer

Siden 2018 har jeg har kjøpt flere klokker fra ca. 2000,- til 20.000,- fra Watchia og Klokkegiganten. Jeg har også benyttet meg av deres returordning (365 dager!) og sendt klokke inne på garanti ved... Vis mer

Bestilte en klokke med dem i romjulen og hadde klokken på døren tre dager etterpå i Norge. Rask og effektiv levering med vennlig kundeservice. Eneste jeg kan finne på å trekke ned på er det at jeg ikk... Vis mer

Jeg liker klokka jeg kjøpte bare bedre og bedre! Selve handelen fungerte også bra. God pris og rask levering. Hvis jeg skal kritisere noe, så må det være at det ikke er mulig å hake av for henting hos... Vis mer

1. Klokkebutikk

Om Watchia

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Watchia.com er udpeget af samtlige mærker til at være deres autoriserede forhandler i Danmark. Det vil sige, at alle ure du finder her på Watchia.com er 100% originale og kommer med gyldig dansk garanti samt officiel service fra det pågældende mærke.

3,5

Middels

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Rask og bra!

Bestilte klokke på nett på søndag,på tirsdag ble klokke levert hjem til meg.

Meget godt fornøyd med klokke,pris og leveranse!

28. oktober 2015

Rask og grei levering.

Jeg fikk varene raskt, og de ble levert på døren. Da jeg ikke var hjemme fikk jeg dem levert på jobb. Helt supert:) Selve varen har jeg enda ikke sjekket da det skal være julegave!

27. oktober 2015

Bra service, misvisende bilde

Har ingenting å si på servicen til watchia, men den klokken keg bestilte så mye større ut på bildene enn den er i virkeligheten, så her må man være nøye med å lese målingene. Ellers ingenting å klage på!

26. oktober 2015

Casio kjøper

Ryddig handel, ryddig nettside, gode oppdateringer, rask forsendelse.

23. oktober 2015

Veldig bra service :-)

Veldig bra utvalg av stilige klokker. Bestilte en Dyrberg/Kern- klokke som jeg etter tre dager fikk levert på døra. Kjempefornøyd med servicen :-)

20. oktober 2015

Supert!!

Opplevde god service via Mail, men raske svar og veldig rask levering! Også et veldig bra produkt fikk jeg.

19. oktober 2015

Veldig tilfredsstilende

Bestille en klokke fra watchia som gave til moren min, som hadde bursdag om ca 8 dager. Regnet med at det skulle ta 6 dager eller noe lignende. TOK faktisk 1 dag før jeg mottok klokken :) måtte dermed gjemme klokken i huset og vente på bursdagen. 😎💕

Kommer til å bestille herfra igjen :))

17. oktober 2015

Anbefales på det sterkeste!

God informasjon om produktet, og overraskende rask levering av varen. Jeg var ikke hjemme på tidspunktet da leveringen fant sted, og de kom derfor til arbeidsplassen min. Veldig fornøyd med en så god service!

14. oktober 2015

Superfornøyd

Bra betalingssikkerhet, bra info, bra sporing og rask levering. kan anbefales på det sterkeste

13. oktober 2015

Armbåndsur.

Jeg er meget fornøyd med mitt nye armbåndsur,det jeg kunne ønske meg var en litt lenger klokkereim da jeg må bruke det nest siste hullet i reima.

Vennlig hilsen

Steinar Magnussen

8. oktober 2015

Ikke mottatt armbåndsur

Fikk akkurat en epost fra Watchia fordi jeg har bestilt et ur. "Jeg håber at du er glad for dit nye ur, og at leveringstiden og servicen var tilfredsstillende?"
1. Jeg har ikke mottatt noe ur
2. Jeg har ikke mottatt noen beskjed om at et ur er på vei til meg, eller når jeg kan forvente levering
3. Jeg tolker derfor den mottatte "håper du er fornøyd-epost" dithen at her er et firma som mangler kontroll.

TUSEN TAKK for særdeles raskt og oppklarende svar. Da venter jeg i spenning (og øker antall stjerner fra en til tre). PS! Utvalget deres er helt rått :)

6. oktober 2015
Logoen til Watchia

Svar fra Watchia

Hei Hilde,

Beklager at du har fått denne emailen, den går ut automatisk etter en uke til alle som har lagt ordre.
Vi tar normalt kun bestillinger på modeller vi har på eget lager, men siden du ville ha tak i en model vi ikke hadde inne tok vi mot bestilling på den for å hjelpe deg :)

Skrev til deg at vår leverandør skulle motta den mot slutten av forrige uke, men vi har ikke mottat den fra dem enda. Når den er sendt får du beskjed om det, samt link til sporing av pakken. Den burde normalt komme innenfor et par dager ihvertfall.

Seiko

Hei,
Synes dette var en grei måte å kjøpe klokke på,
Rask eksperdering.
Alt veldig bra,