Washworld - Sarpsborg - Lilletuneveien Anmeldelser

Beliggenhet

Bytt filial

Lilletuneveien 1, 1711 Sarpsborg, NO

Abonnementsbeløpet ble trukket fra meg to ganger, det vil si 249 + 249, og det plaget meg, jeg håper å få tilbake ett av beløpene, for i dette tilfellet har jeg betalt to ganger, og dette er ikke t... Vis mer

Det jeg likte var lettere å komme seg inn, reg.nr og passord...men vask varte overaskende kort....er ikke helt fornøyd med vasken rett og slett. Skal teste litt til og se hvordan det blir. Jeg har bru... Vis mer

Jeg er veldig fornøyd med vaskehallen! Noen ganger er det er del kø, men det kan ikke dere noe for. Eneste jeg har å si noe på er den betalingsautomaten deres.. man må nesten kantkjøre felgene sine fo... Vis mer

Vasken virker litt fort unnagjort selv med de lengre programmene. Ok ren bil men lite ok at man må betale ekstra for nok føning. På vinter uten ekstra føn så fryser det islag på bilen som merkes spes... Vis mer

1. Bilvask

Wash World tilbyr enkel, innovativ og miljøvennlig bilvask til markedets beste priser, uansett om du besøker oss ofte eller sjelden. Selskapet ble grunnlagt av Bensimon-Rossing-familien, som fortsatt er hovedeier. Den første vaskehallen åpnet i Roskilde i 2013, mens den første lokasjonen i Sverige åpnet dørene i Nybro i 2018. Nordmenn ble introdusert for Wash World i begynnelsen av 2020, da vi åpnet en vaskehall i Sarpsborg. I dag har vi godt over hundre vaskehaller over hele Norden. Wash World var de første i Norden som introduserte ‘ubegrenset bilvask’, betaling fra bilen og automatisk avlesning av bilskilt. På slutten av 2020 introduserte vi Vask Selv på en rekke av våre lokasjoner, og vi er i dag den største aktøren på det kommersielle Vask Selv-markedet i Danmark. Wash World sysselsetter i dag mer enn 50 personer på tvers av administrasjon og drift. Våre lokasjoner er ubemannede, men vi har et team med serviceteknikere og renholdere som sørger for at vaskehallene fungerer, og at lokasjonene blir rengjort. I tillegg har vi en egen 24-timers helpdesk med serviceinnstilte medarbeidere som sitter klare ved telefonene ved akutte problemer i forbindelse med bilvasken. Wash World har en ambisjon om å være ledende på det nordiske bilvaskmarkedet.

• Lilletuneveien 1, 1711, Sarpsborg, Norge

Middels

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

167 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Veldig bra vask👍

8. desember 2023

Hej Mohammad,

Takk for din femstjernede anmeldelse! Det er fantastisk å høre at du er fornøyd med vår vask. Vi setter pris på din tilbakemelding.

De vart veldig bra vask

4. desember 2023

Hei Jalal,

Takk for den positive tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du hadde en god opplevelse med vaskehallen vår. Vi setter pris på støtten din. Hvis du har ytterligere kommentarer eller spørsmål, ikke nøl med å kontakte vår kundeservice.

Sara 😊

Veldig bra🥰

3. desember 2023

Hej Hozan

Tusind tak for de mange flotte stjerner, dem er vi rigtig glade for. Hvor er det skønt at høre, at vi levede op til dine forventninger 😊

Vi ønsker dig en god dag herfra og glæder os til at vaske din bil igen.

Ren og fin bil

2. desember 2023

Hej Egil.

Tusind tak for de mange flotte stjerner. Det er fantastisk at se og høre, at du har haft en rigtig god oplevelse hos os.

Vi ser frem til at give dig mange flere gode oplevelser i fremtiden. Du ønskes en skøn dag herfra.

Beste vaskehall

1. desember 2023

Hej Bashar.

Tusind tak for de fem flotte stjerner. Det er skønt at se, at du er tilfreds med vores vaskehal og koncept.

Du ønskes en rigtig god dag .

Meget bra

Vasker bilen ordentlig!

28. november 2023

Hej Shahin,

Tack för din vänliga recension! Vi är glada över att höra att du upplevde vår service som smidig, snabb och med ett strålande resultat.

Det betyder mycket för oss att leverera en bra upplevelse för våra kunder. Om det finns något specifikt du vill dela eller förbättra är du välkommen att kontakta oss. Vi uppskattar ditt stöd och ser fram emot att betjäna dig igen i framtiden.

Bästa hälsningar,
Cecilie

Fornøyd

Fornøyd med tid og tilgjengelighet. Vasken kunne dog blitt bedre, det lukter rart i vaskehallen og tørkingen er ikke bra, skal prøve ved neste vask «ekstra tørk» til 35kr. Men det er noe dritt på vinteren.

Hei Susanne,

Takk for den fine anmeldelsen. Det ser ut som om du har hatt en virkelig god opplevelse hos oss. Hvis det er noe vi kan gjøre for å forbedre opplevelsen, kan du gjerne skrive til vår kundeservice.

Vi ser frem til å vaske bilen din igjen snart :-)

Jasmin

enkelt å logge seg inn

enkelt å logge seg inn, fast månedstrekk og kan vaske hvor ofte man vil.

21. november 2023

Hej Sølvi,

Takk for tilbakemeldingen og de flotte 5 stjernene! Vi er veldig glade for å høre at det er enkelt å logge inn, med fast månedlig trekk og muligheten til å vaske så ofte man vil. Vi setter pris på å ha deg som kunde og din støtte, og ser frem til å betjene deg igjen!

De bedste hilsner,
Berivan

Perfekt

Perfekt bra

19. november 2023

Hei Ali,
Hej Ali,

Tusen takk for de fem flotte stjernene. Det er herlig å se at du er fornøyd med vår vaskehall og konsept.

Du ønskes en riktig god dag :-)

Anbefaler

Billig og kvalitet:)

10. november 2023

Hei,

Tusen takk for den fantastiske fem-stjerners vurderingen! 😊 Det er flott å høre at du har hatt en god opplevelse i vaskehallen, og det gleder oss virkelig.

Ønsker deg en strålende dag videre, og vi ser frem til å gi deg mange flere gode opplevelser i fremtiden :-)

Veldig fornøyd!

Hei Magdalena,

Tusen takk for de mange flotte stjernene! Vi er virkelig glade for å høre at vi innfridde forventningene dine 😊 Det betyr mye for oss. Vi ønsker deg en fantastisk dag og ser frem til å vaske bilen din igjen.

Vask ok

Vask ok. Tørker for dårlig

Hei Steinar,

Takk for din vurdering på fire stjerner og for tilbakemeldingen! Vi er glade for at du synes vasken er ok. Vi beklager imidlertid at tørkingen ikke var helt tilfredsstillende. Vi forstår viktigheten av en god tørking, og vi ønsker å sikre at du får den beste opplevelsen.

Vi oppfordrer deg til å ta kontakt med oss på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation", og gjerne legge ved bilder av vaskeresultatet. Dette vil hjelpe oss med å håndtere saken så raskt og effektivt som mulig.

Takk for din ærlige tilbakemelding, og vi ser frem til å gjøre din neste opplevelse enda bedre.

Vennlig hilsen,

Stort sett grei vask

Stort sett grei vask. Kun en gang negativt hvor jeg fikk både riper (sten;øljem økk i børsterne?) og sort renner, som var vanskelig å ta bort.

Svar fra Washworld - Sarpsborg - Lilletuneveien

Hei Johnny, takk for tilbakemeldingen og den gode vurderingen din.

Vi er glade for at du generelt er tilfreds med vår vaskebehandling. Vi vil gjerne høre om den negative opplevelsen du hadde hos oss. Du kan derfor dele din opplevelse med vår kundeservice på: https://washworld.no/hjelp

Albert 🚗

Virker stortsett bra

Virker stortsett bra. Ingen probler så langt

Hallo Ragnar,

Tusen takk for de mange flotte stjernene, vi er veldig glade i dem. Så flott det er å høre at vi levde opp til dine forventninger 😊

Vi ønsker deg en god dag herfra og ser frem til å vaske bilen igjen.

Jasmin.

Bilen blir ren raskt effektivt

Bilen blir ren raskt effektivt, og til en god pris.

6. november 2023

Hei Tore,

Takk for den flotte tilbakemeldingen! Vi er glade for at du er fornøyd med vår bilvasketjeneste.

Vi ønsker deg en god dag herfra og ser frem til å vaske bilen din igjen :-)

Med vennlig hilsen,

Det er veldig lite såpe

Det er veldig lite såpe til å vaske bilen og tørkingsprogram kunne vart lengre.
Maskinsvedlikehold kunne gjøres oftere så det ikke lukter dårlig.
Det har jeg ofte opplevd før, men det luktet ikke siste gang jeg vasket.

5. november 2023

Hei Kawa,

Takk for din tilbakemelding. Vi beklager ulempene med såpepåføringen og tørkeprogrammet, samt problemene med maskinens vedlikehold. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester og vedlikeholdsrutiner for å sikre at det ikke oppstår luktproblemer. Vi vil ta hensyn til din tilbakemelding for å bedre kundeopplevelsen.

Hvis du opplever lignende problemer igjen eller har andre bekymringer, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice. Vi vil være glade for å hjelpe deg.

Med vennlig hilsen,

Savner bedre tørking

Selve vasken var bra, men ikke fornøyd med tørkinga.

1. november 2023

Hallo Ole,

Takk for god anmeldelse. Vi er glade for at du hadde en tilfredsstillende opplevelse i vaskehallen vår. Vi ønsker imidlertid alltid å yte den beste servicen slik at våre kunder kan få en femstjerners opplevelse. Derfor skal du være mer enn velkommen til å skrive til vår kundeservice dersom du har forslag til forbedringer :-)

Ren bil

Ren bil. Ingen riper. Ingen ventetid

Hallo Thomas,

Tusen takk for de fem stjernene, vi er veldig glade for dem. Det ser derfor også ut til at du har hatt en god opplevelse, og det er det viktigste for oss!

Vi håper å se deg snart igjen nede i vaskehallen.

Billig og bra

Billig, bra, lett å bruke og det blir bra vasket 😊

31. oktober 2023

Kære Kjell.

Tak for den gode anmeldelse. Det glæder os, at du har haft en tilfredsstillende oplevelse i vores vaskehal. Vi ønsker dog altid at yde den bedste service, så vores kunder kan få en femstjernet oplevelse. Derfor skal du være mere end velkommen til at skrive til vores kundeservice, hvis du har forslag til forbedringer.

Du ønskes en fin dag.

Kirsten 🚗
Wash World

Brukt hallen kun et par ganger,fungerer…

Brukt hallen kun et par ganger,fungerer utmerket fram til nå :-)

11. oktober 2023

Hallo Ivan,

Tusen takk for de mange flotte stjernene, vi er veldig glade i dem. Så flott å høre at du også er en fornøyd kunde hos oss :-)

Vi ønsker deg en god dag herfra og ser frem til å vaske bilen igjen.