Op de Duitse website waren de warmtekussens 50x30 verkrijgbaar in okergeel en op de Nederlandse website niet. Na contact name werd dit onmiddellijk aangepast en kon ik de gewenste kussens bestellen. E... Vis mer
Selskapet har svart
Hi allemaal van Warmpi! Ik was dolblij met de kadodoos! Tof Kerstpakket! Supersnel bezorgd en met onverwachte extra's! Mooie kerstmok met theetjes erin en een kaarsje met waxinelichtje. En natuurli... Vis mer
Selskapet har svart
In mei 2025 mijn Warmpi gekocht, werkte prima. Tot vlak voor Kerst. Contact via mail en WhatsApp gehad met tips. Dat gaf niet de oplossing, mocht hem opsturen. Ondanks Kerstdrukte snel reactie en oplo... Vis mer
Een comfortabel verwarmd sierkussen dat lekker aanvoelt. Het kussen heeft een mooi formaat en een fijne vulling. Eenvoudig in gebruik en de verschillende warmtestanden zijn handig om het kussen af en... Vis mer
Warmpi brings you handcrafted heating products that are stylish, sustainable, and affordable. Whether wireless with a power bank or plug-in with the built-in cable, our cushions deliver instant comfort. We also offer custom designs and upcycling services — transforming your furniture or cushions into unique heated creations. Cozy warmth, tailored to you.
Laning 7, 3202 JC, Spijkenisse, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Kussen zag er mooi uit maar gaf mij te weinig warmte. Je moet er echt tegenaan zitten, Heb het kussen teruggestuurd en geld terug gekregen.

Svar fra Warmpi®
Voor de medewerkers van een buurtzorg pension kussens gekocht bij Warmpi. Ze kwamen mooi op tijd en zeer zorgvuldig en mooi verpakt. Erg blij mee. WARMPI bedankt

Svar fra Warmpi®
Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Warmpi. Vanaf het moment van bestellen tot aan de levering verliep alles prima. De warmtekussens die ik had besteld, waren prachtig verpakt.
De kwaliteit van de kussens is echt top! Ze zijn heerlijk comfortabel en worden snel warm, precies zoals beschreven op de website. Perfect voor de koude winterdagen of om te ontspannen na een lange dag.
Wat ik ook erg waardeerde, was de duidelijke communicatie. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling, en dat gaf veel vertrouwen.
Kortom, ik kan Warmpi van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige warmtekussens en uitstekende klantenservice. Ik kom zeker terug voor een volgende bestelling!

Svar fra Warmpi®
Uiteindelijk goede info over de verzending. Leuk en netjes verpakt. Mooie kwaliteit.

Svar fra Warmpi®
Wat een teleurstelling. Week moeten wachten omdat postnl het weer eens liet afweten. Beide kussens (had er 2 besteld) worden alleen precies in het midden "warm" ter grootte van een hand.... de buitenranden en de achterkant blijven koud. Het is net lauw te noemen op de hoogste stand na 15 minuten alleen aan de voorkant zoals gezegd. Ze zijn middels de usb adapter aan het stroomnet verbonden.
Dit warmt echt helemaal niet....Gaan retour. Verkoper probeerd nog om uit te leggen dat onze verwachting waarschijnlijk te hoig was en past zijn reactie hieronder nu aan. Maar als je schrijft dat "Het gebruik van een elektrisch warmtekussen kan de noodzaak verminderen om de verwarming in een kamer op te stoken, wat kan resulteren in lagere energiekosten in koude seizoenen".... dan creëer je een verwachting bij de koper die niet word waargemaakt, want als ik er tegenaan ga zitten en dan een zeer klein oppervlak in mijn rug LAUW voel worden, dan is dat heel wat anders dan dat ik de verwarming lager zou kunnen zetten......

Svar fra Warmpi®
Werd snel geleverd,heel leuk ingepakt ,echt een kadootje!!Het kussen ziet er erg mooi uit,en is ook snel lekker warm,met de batterijpack.Heel blij mee

Svar fra Warmpi®
Keurig verpakt, persoonlijk ingepakt en een gebruikers uitleg erbij.
Helemaal leuk!

Svar fra Warmpi®
Omdat ik een iets negatievere recensie op bol.com geschreven heb wil ik dat hier rechtzetten. Het kussen wordt wel goed warm als je er goed tegen aan gaat zitten! Dan gaat het lekker gloeien. Als je het kussen aanraakt en er niet tegen zit of drukt is het niet warm. Dat zal dus juist een beveiliging zijn.
Daarnaast is het kussen heel mooi en lief verpakt. Strik, etc. Dus als het als cadeau wordt gegeven, is dit een zeer mooie bijkomstigheid en extra beleving.
Wat ik in de bol.com had geschreven is dat de stoffering gewoon erg mooi is en van goede kwaliteit eveneens de vulling.
De power bank ziet er prima uit.

Svar fra Warmpi®
Fijne communicatie. Er werd meegedacht om het pakket samen te stellen. En geleverd op de datum die we hadden aangegeven.

Svar fra Warmpi®
Geeft warmte waar ik eerst koude had.
Lekker even op mijn bed waar mijn voeten 10 minuten later nu in warmte liggen.

Svar fra Warmpi®
Super veel leuke keuze's, vlotte afhandeling en prima kwaliteit, onze schoondochter is heel blij en tevreden over haar verjaardag's cadeau !

Svar fra Warmpi®
Snel verzonden en het kussen ziet er mooi uit en is zacht. Geeft minder warmte af dan ik had verwacht.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.