Fint unikt produkt til en god pris men lang leveringstid (kom fra Spanien).
Super kvalitets produkter og var super glad for selve produktet og hvor flotte de var og gjorde min datter også.!! Og var super overrasket over at kvaliteten var så god, efter tingene var så billig... Vis mer
Jeg bestilte lampe med bilde og et lerret med personlig bilde den 31 Jan. Den 9 feb lurte jeg på om pakken rakk frem til 14 (valentinesday) så jeg sendte dem en melding på messenger. Fikk svar på unde... Vis mer
Overførselsmærkerne virkede ikke, intet sad fast på huden.
- Gavebutikk
- Firmagaveleverandør
- Butikk for spesialdesignede t-skjorter
- Digitale utskriftstjenester
- Invitasjonstrykkeri
- Bildefremkalling
Wanapix er en europæisk e-handelsvirksomhed med speciale i personlige gaver med fotos, trykte tekster og graveringer. Virksomheden opererer i flere europæiske lande via lokale webshops og tilbyder personlige produkter til anledninger som Valentinsdag, jul, fars dag, mors dag og fødselsdage. Wanapix kombinerer online personaliseringsværktøjer med egen produktion og integreret logistik, fremstiller produkter på bestilling og leverer hurtigt til forskellige europæiske markeder.
Danmark
- wanapix.dk
Har svart på 87 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Super fin kvalitet og den kom hurtigere…
Super fin kvalitet og den kom hurtigere end forventet. Jeg bestilte en 3D lampe og den er så fin. Kæmpe anbefaling herfra.
det er en god kvalitet po krusene jeg…
det er en god kvalitet po krusene jeg bestilte 👍👍👍
Super kvalitets produkter og var super…
Og var super overrasket over at kvaliteten var så god, efter tingene var så billig.!!
Så dem vil jeg 100% anbefale og vil helt sikkert handle ved dem igen.👏🏽🎉👏🏽🎉👏🏽🎉👏🏽🎉
God pris og god levering
Den kom til tiden
Super fint produkt (måtte med dato) og…
Super fint produkt (måtte med dato) og din levering ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ingen problemer
Ingen problemer. Let at bestille, varen som forventet og levering som beskrevet.
Det er godt products i har
Fint unikt produkt til en god pris men…
Fint unikt produkt til en god pris men lang leveringstid (kom fra Spanien).
Super produkter til fornuftige priser.
Min kærestes gave kom til tiden
Min kærestes gave kom til tiden. Og den var super super fin
Virkelig virkelig fin kvalitet 🤩