Se hva andre synes
Het hele proces loopt heel transparant en duidelijk te volgen. Het is ontzettend leuk om op deze ‘micro’ manier mensen die het geld nodig hebben om iets te kunnen starten te helpen.
Informasjon om virksomheten
- Stiftelse
- Finanstjenester utenom bank
Om Stichting Wakibi
Skrevet av virksomheten
Non-profitorganisatie Wakibi zet zich in voor armoedebestrijding en duurzame zelfredzaamheid door microkredieten te verstrekken aan ondernemers in ruim zeventig ontwikkelingslanden. In plaats van hulp te geven in de vorm van donaties, bieden we mensen de kans om zelf een beter bestaan op te bouwen. Zo krijgen ondernemers, vaak vrouwen, toegang tot financiering die hen helpt om een bedrijf te starten of uit te breiden.
Eén microkrediet heeft een enorme impact. Gemiddeld profiteren vijf mensen direct van een lening, zoals familieleden en werknemers van de ondernemer. Dit betekent dat kinderen naar school kunnen, gezinnen toegang krijgen tot medische zorg en gemeenschappen economisch sterker worden. Zo draagt elke lening bij aan structurele verbetering van levensomstandigheden.
De financiering van deze microkredieten komt van mensen zoals jij! 100% van het geld gaat rechtstreeks naar de projecten van ondernemers. Dankzij het hoge terugbetalingspercentage van 98% kun je jouw uitgeleende bedrag steeds opnieuw inzetten en zo blijvend impact maken. Wil je het liever terug? Dan kun je het bedrag laten terugstorten.
Doe mee en verander levens met een kleine lening! Ontdek hoe jij impact kunt maken op www.wakibi.nl.
Kontaktopplysninger
Groeneweg 2 , 3235 KD , Rockanje, Nederland
- support@wakibi.nl
- wakibi.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
transparant en een fijn gevoel om mensen te helpen
Een bedrag kan veel kleine ondernemers helpen
Al een aantal jaar vertrek ik micro kredieten via wakibi Vrijwel alle crediten worden terugbetaald, zodat ik het geld daarvan opnieuw kan inzetten. Wakibi geeft heldere rapportages en bied op haar website en veel fout van mogelijke leningen aan in alle landen van de wereld. Een aanrader om een kleine ondernemer te helpen. Met een bedrag kun je meestal meerdere malen iemand blij maken met een lening!
Persoonlijke ondersteuning
Wakibi biedt mensen de mogelijkheid om een bestaan op te bouwen. Wordt regelmatig op de hoogte gehouden hoeveel er is terugbetaald waarmee je anderen weer gericht kunt helpen. Mooi systeem.
Mooi bedrijf waarbij je mensen kunt…
Mooi bedrijf waarbij je mensen kunt helpen op een beter bestaan. Je kiest zelf waar je je geld aan uitleent en de meeste projecten worden goed afgerond en terugbetaald waardoor je dit geld weer kunt gebruiken voor een volgend project. Iedereen verdient een kans op een beter leven en een beter bestaan, Walibi kan hierin helpen.
Ik steun al vele jaren de stichting…
Ik steun al vele jaren de stichting Wakibi en krijg altijd het geïnvesteerde bedrag na een tijdje terug zodat ik weer een ander project hiermee kan ondersteunen. Dit werkt heel goed. Ik vind het ook belangrijk dat mensen op deze manier geholpen worden om zichzelf en hun gezin/familie te kunnen onderhouden.
Doen goed werk voor mensen die een…
Doen goed werk voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben.
Transparant en eenvoud
Duidelijk voor wie en waarom het geld…
Duidelijk voor wie en waarom het geld wordt gebruikt en juist op deze manier de mensen daar helpen met een krediet vind ik een hele mooi initiatief,en staatsbosbeheer erop helemaal achter
Duidelijk en eerlijk
Maak het verschil en steun stichting Wakibi.
Al jaren steun ik stichting Wakibi met veel plezier. Ze maken echt het verschil in het creëren van een zelfstandig bestaan van mensen die een steuntje in de rug nodig hebben. De website is overzichtelijk en als er een terugbetaling is krijg je gelijk een mail met een overzicht. Ik zal het nog jaren steunen.
Opkomen voor hardwerkenden
Opkomen voor hardwerkende, die het economisch moeilijk hebben is zeer bewonderingswaardig.
Het voelt fijn dat je met kleine…
Het voelt fijn dat je met kleine bedragen mensen kan helpen iets op te bouwen.
Al meerdere jaren doe ik dit, erg leuk!!!
Stichting Wakibi is betrouwbaar
Stichting Wakibi is betrouwbaar en helder in haar communicatie en informatie zij geeft over bijv terugbetalingen.
Mooie projecten die ik kan steunen
Met weinig investeren, grote daden.
Ik vind het fijn om met 25 euro het leven van andere mensen tot een meerwaarde te maken :)
Het is de makkelijkst goedkoopste en…
Het is de makkelijkst goedkoopste en sympathiekste manier om de economische ongelijkheid in de wereld te veranderen en dus ook heel veel andere problemen op te lossen mbt milieu, emigratie, gezondheid, educatie noem maar op.
geweldig concept!
Het werkt geweldig! Geld investeren in mensen die het goed kunnen gebruiken en het dan terugbetalen zodat je het opnieuw uit kunt lenen!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.