Var litt skeptisk til å bestille herfra etter å ha lest anmeldelsene, men bestemte meg for å ta sjangsen og betale gjennom klarna i tilfelle. Fikk ordrebekreftelse på Mail rett etterpå, og på mandag... Vis mer

1. Shopping og mote

WAKAKUU erbjuder en unik kombination av personligt utvalda produkter med hög modegrad och kvalitet. Vårt jobb är helt enkelt att hitta rätt plagg till dig.

3,1

Middels

Har svart på 25 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

flott service:-) gode tilbud ofte👏…

flott service:-) gode tilbud ofte👏 Flott opplevelse

4. desember 2023

Svar fra Wakakuu

Hej Luigina! Tack för ditt fina omdöme och bra betyg. Hoppas se dig åter som kund hos oss snart igen. Ha en fin dag, Wakakuu.

Mottar en brukt Ganniveske

Mottar en brukt Ganniveske. Den medfølgende skulderreimen er ødelagt i koplingen i ene enden. Ikke greit i hele tatt!

18. juli 2023

Svar fra Wakakuu

Hej Hilde! Vad tråkigt att höra. Kontakta gärna vår kundtjänst på customerservice@wakakuu.com så ska de hjälpa dig i detta ärendet. Ha en fin dag, Wakakuu.

Umulig å returnere uønskede varer- svindel, styr unna

Dette er helt hinsides.. jeg har forsøkt å få kontakt med kundeservice og wakakuu rundt en retur i over 2 måneder uten livstegn..(norske kunder må be om og få tilsendt en retur lapp). Nå sitter jeg her med ting jeg ikke skal ha. Styr langt unna! Dette er bare lureri og en useriøs aktør som svindler kundene sine.

Svar til Wakakuu 24.oktober: Jeg har sendt i hvertfal 4 mailer til den adressen UTEN svar over de siste 6 ukene..! Ta dere sammen og dropp det automatiske svada svaret deres.

16. august 2022

Svar fra Wakakuu

Hej Th! Vi får be dig att kontakta vår kundtjänst på customerservice@wakakuu.com så ska vi självklart se till at du får hjälp. Vi skickar ut retursedlar varje dag till kunder som efterfrågat dessa så här verkar något ha blivit fel. Ha en fin dag, Wakakuu.

Super effektiv og hyggelig service…

Super effektiv og hyggelig service rundt retur👍🤩. Og kjolen der i fra, var smashing🤩. Min beste anbefaling.

21. september 2022

Svar fra Wakakuu

Hej Hanne! Vad kul att du är nöjd med din upplevelse och att du gillade klänningen! Ha en riktigt fin helg, Wakakuu.

Rask respons hos kundeservice og god…

Rask respons hos kundeservice og god hjelp! :-) I tillegg til utrolig mange fine produkter. Anbefales.

20. september 2022

Svar fra Wakakuu

Hej Thea! Tack för din feedback och fina omdöme. Ha en riktigt fin dag, Wakakuu.

Null kontroll og ingen hjelp

Jeg la inn en ordre 18/7 og fikk oppdatering om at avsender har meldt fra til Posten/Bring om at pakken skal leveres til dem. Wakakuu har trukket meg for penger, men pakken er fremdeles ikke overlevert til Posten/Bring. Ved kontakt med kundeservice gir de ingen svar på hvorfor pakken ikke er overlevert til Bring og gjør ingen ytterligere undersøkelser for å finne ut av hvor den er. Må nå reklamere på transaksjonen siden de ikke har snøra peiling på hva de driver med.

Anbefales IKKE!

28. juli 2022

Svar fra Wakakuu

Hej Cecilie! Tack för din feedback. Vi beklagar detta, vi måste be dig att kontakta vår kundtjänst igen om ditt ärende inte löst sig. Ha en fin dag, Wakakuu.

Retur og kreditering på returer er det…

Retur og kreditering på returer er det mest dårlige jeg har vært borti som kunde! Har returer som aldrig blir kreditert, den ene unnskyldningen etter den andre!! PostNord sier at wakakuu har mottatt returer imens wakakuu sier de ikke mottatt, ikke ens order fra november!!!! Burde skjemmes for å behandle kunder på slik måte!

24. januar 2022

Returordningen er helt på trynet

Returordningen er helt på trynet. Jeg skriver inn ordnenummer i det skjemaet på nettsiden deres og får beskjed at ordne ikke finnes. Jeg har prøvd å kontakte de 4 ganger nå på 3 uker og de svarer ikke. Kommer aldri til å bestille derfra igjen. Føler dette er svindel.

Svar til Wakaku under:
Jeg har kontaktet dere 4 ganger på e-post, senest 18.01.2022, og på Facebook 18.01.2022. Dere svarer ikke, så hvorfor henviser dere til mailen deres?

18. januar 2022

Svar fra Wakakuu

Hej Karolina! Tack för din feedback. Vi beklagar att du haft problem med vårt returformulär. Vänligen kontakta oss på customerservice@wakakuu.com så hjälper vi dig med en retursedel. Ha en fin dag, Wakakuu.

Har tidligere handlet hos Wakakuu og…

Har tidligere handlet hos Wakakuu og vært fornøyd, men nå blir jeg nok aldri handle der mer. Har sendt inn returforespørsler x flere og mails, og forsøkt Messenger på Facebook. Men kun fått svar på fb om at jeg måtte ta kontakt med kundeservice, som ikke svarer. Er temmelig fortvilt nå etter å ha forsøkt og få returnere varen i 2-3 uker nå.

16. januar 2022

Svar fra Wakakuu

Hej Camilla! Tack för din recension. Tyvärr har vi haft tekniska problem med vårt "kontaktformulär" om det är via det du försökt nå oss. Vänligen mail oss på customerservice@wakakuu.com så lovar vi att återkoppla till dig snarast angående detta. Självklart ska vi hjälpa dig med din retur. Ha en fin dag, Wakakuu.

Håpløs returordning

Håpløs returordning. Fylte ut et skjema, men de har ingen automatisk ordning med returslipp, etter å ha lest de andre anmeldelsene lurer jeg virkelig på om jeg kommer til å få tilbake pengene mine.

3. januar 2022

Svar fra Wakakuu

Hej! Vi är hemskt ledsen för din upplevelse, vänligen kontakta vår kundservice så kommer vi hjälpa dig på bästa sätt. Önskar dig en fin dag och en god fortsättning!

Ikke bestill noe fra Wakakuu om du…

Ikke bestill noe fra Wakakuu om du kanskje må returnere vare!!.
Sendte vare i retur 26.10.21 etter å ha fått tilsendt en annen jeans modell enn den jeg bestillte. Den stoppet opp i fortolling 01.11.21 da Wakakuu ( som opprinnelig avsender) ikke hadde levert inn nødvendig dokumentasjon på pakkens innhold. Jeg har; etter å ha fulgt gjeldende returprosedyre inne på Wakakuu.no .og levert inn sporbar retursending .fått en rekke problemer og ekstra arbeid med å etterlyse returen/ utsette faktura / skrive epost på epost etc.Utsettelse av faktura skyldes helt og holdent god kundebehandling fra Avarda.no som forlenget betalingsfrist ,og ikke Wakakuu som bare kommer med standardsvar om at returer fra Norge kan ta litt tid... Returen er ennå ikke registrert.( 02.12.21). og det er umulig å få kontakt og et ordentlig svar fra Wakakuu om hvorfor dette kan ta så lang tid, og hvem som eventuelt er ansvarlig for fakturaen som forfaller etter hvert. Er redd dette blir meg.

Ser at Wakakuu har svart på min anmeldelse. Registrerer igjen at dette er standardsvar fra Wakakuus side som ikke hjelper hverken meg eller alle andre som opplever returproblemer . ikke svar på eposter fra kundeservice og fakturaer som forfaller på varer man ikke lengre har.Jeg tenker at Wakakuu.på bakgrunn av dårlige erfaringer og derav dårlige anmeldelser bør se på om det kanskje er behov for forbedringer av praksis i stedet for disse standardsvarene her inne på Trust Pilot

2. desember 2021

Svar fra Wakakuu

Hej! Vi beklagar verkligen din upplevelse. Vår kundservice hanterar alla ärenden allt eftersom dom kommer in. Vi beklagar även att din retur inte kommit fram till oss ännu. Önskar dig en fin helg!

Den verste kundeservicen i Europa.

Jeg opplever akkurat det samme som de andre her. Kjøpte jakke for 5000,-kr og den passet ikke, sender dem mange mailer om å få returslippen men får aldri svar :( Tør heller ikke sende jakke tilbake, for at jeg er redd for å bli sittende igjen uten verken jakke eller penger :( Kjøper aldri noe fra de igjen!

1. desember 2021

Svar fra Wakakuu

Hej! Vi är hemskt ledsen för din upplevelse, tyvärr har vi lite tekniska problem med detta just nu. Vi kommer självklart acceptera att din retur kommer in lite senare. Vi kommer återkomma till dig via mail så snart detta är löst. Önskar dig en fin helg!

Helt håpløst

Helt håpløst. Min pakke ble returnert av post nord fordi pakken ble ødelagt under frakt og det tok 3 mndr før jeg fikk tilbake pengene mine. Jeg sendte daglig mailer med spørsmål om status og de svarte, men det var bare svada og dumme unnskyldninger, de var aldri konkrete. Endelig, i dag fikk jeg pengene mine. Avarda var superproffe.

23. september 2021

Fungerte helt supert

Bestilte to Moncler vester, og fikk ordrebekreftelse med en gang. Pakken tok litt tid pga påske, samt mye pakker hos Postnord. Når pakken kom, var de pent innpakket. Dessverre var den ene vesten for liten og måtte returneres. Fikk svar på mail nesten med en gang. Og neste dag fikk jeg retur label til å ha på pakken. Fikk sporing fra Postnord, så jeg kunne følge pakken på returen. Bestilte med Klarna, og fikk opprinnelig faktura kansellert, og ny faktura på den ene vesten så snart de hadde mottatt returen. Bestilte før jeg leste her inne, så ble rimelig bekymret da. Men dette fungerte helt supert. Fikk raskt og hyggelig svar på mail. Så har ikke noe problem å bestille flere ganger.

6. mai 2021

Hej!

Tack för ditt fina omdöme! Vi hoppas att du är nöjd med den nya västen du beställde och vi hoppas få återse dig som kund hos oss snart igen.

Vi önskar dig en fortsatt fin dag! 🖤

Vänligen,
Wakakuu

Elendig kundebehandling!!

Sendte tilbake en joggedress i begynnelsen av oktober og har ennå ikke fått tilbake penger. De få gangene de svarer får jeg bare beskjed om at de skal undersøke og komme tilbake til meg. Det har de nå sagt 5 mnd. Det mest useriøse selskapet jeg har vært bort i pluss at der er umulig å få noe svar fra noen. Svarer aldri på mail, og kun noen få ganger på chat. Anbefaler alle og holde seg unna.

17. februar 2021