Vi har lige leaset ny bil - VWid3 - hos VW Silkeborg. Og fra dag 1. hvor vi gik ind og ville se på bilen blev vi mødt med en fantastisk service. Grundig, informerende og afslappende service af Hamed,... Vis mer
Selskapet har svart
Blev ringet op af en sælger Morten, der ville tilbyde hjælp med at booke service på bilen. Alt var fint, dog kunne de først servicere om en måned. Da jeg spørger ham om prisen, undviger han at svare.... Vis mer
Selskapet har svart
Jeg har købt en brugt Mercedes hos VW Silkeborg. Der har været et par småting med bilen - men det har absolut ikke været nogen udfordring, at få tingene lavet, i øvrigt hos mercedes selv, hvor VW... Vis mer
Selskapet har svart
Volkswagen Silkeborg er en del af Semler Mobility, som er Danmarks største bilforhandler. Vi kan både hjælpe med nye biler, brugte biler, service og reparationer. Vi glæder os til at se dig.
Lillehøjvej 44, 8600, Silkeborg, Danmark
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Vi besøgte forretningen ved middagstid, ingen sælgere bød os velkommen. Der var ingen at finde. Efter 5 minutter opdager vi én sælger i et glasbur som har kigget på os et par gange. Vi tager selv kontakt og spørger om vi kan få hjælp. Vedkommende virker ikke særlig interesseret i at sælge en bil. Vi kører til VW skanderborg hvor vi får at vide at de har travlt med udleveringer og derfor ikke har tid til at hjælpe, og at vi skal komme igen næste uge. Vi ender ved VW i højbjerg samme dag hvor vi ligger en bestilling på en id buzz lwb.

Svar fra Volkswagen Silkeborg - en del af Semler Mobility
Havde en bil med lys i motorlampen og ringer til vw Silkeborg og spør om de kan kikke på det idag. det er ikke noget problem jeg kommer bare.
I "service" skranken bliver jeg mødt af en Kasper der siger: Det kan jeg ikke i dag måske om et par dage.
og fastholder sit det kan jeg ikke på trods af jeg jeg forklare at jeg har ringet.
Går derfra i vrede og lader lampen lyse.
Det er Sku Ringe "service" tak for ingen ting.

Svar fra Volkswagen Silkeborg - en del af Semler Mobility
Det så lovende ud til at starte med,
Men jeg blev mødt med en sur og nedgørende person ved navn frederik Nybo og de kunne ik lave min bil

Svar fra Volkswagen Silkeborg - en del af Semler Mobility
Kontaktede deres salgsafdeling for vurdering af min 10 mdr gamle bil mhp bytte på en anden nyere bil de havde stående i afdelingen. De ville regne på en pris.Kontaktet efter nogle dage, da jeg ikke havde fået en tilbagemelding. Fik opl. De havde “glemt” mig. Sælgeren kunne oplyse, at prisen på min bil var 240000 kr - 100000 kr under prisen jeg gav for den. Har forespurgt 2 andre steder, hvor de har samme bil, mrkt,årg, km og pris som jeg ønsker. MEN VW Silkeborg var som udgangspunkt mellem 35000-40000 kr mindre. Utroligt når de også er mrk forhandler på den bil jeg vil sælge.
SÅ husk at få et tilbud i en anden og mere service/kundevenlig forretning inden du køber bil.

Svar fra Volkswagen Silkeborg - en del af Semler Mobility
Jeg har både fået lavet et fuld service tjek og hjælp til at rette nogle ridser. Her har Frederik hos VW Silkeborg hjulpet mig igennem hele processen, og sikret at jeg fik det resultat jeg ledte efter :-)
Kun gode anbefalinger her fra - jeg kommer igen :-)

Svar fra Volkswagen Silkeborg - en del af Semler Mobility
Jeg har haft min ID3 har VW Silkeborg mhp skift at nøglebatteri. Far første kontakt har jeg kun oplevet en venlig betjening og hjælpsomhed,
Jeg vender trygt tilbage om nødvendigt
VH
Vibeke Kyndesgaard

Svar fra Volkswagen Silkeborg - en del af Semler Mobility
Jeg købte en brugt VW, og et par "mindre" advarselslamper lyste en måneds tid senere. Det blev ordnet hurtigt og effektivt uden at man følte til sig gene. Alle ydede en professionel indsats, men især Frederik tog velvilligt imod opgaven. Super service. Købsprocessen var også en fornøjelse, og alt var som aftalt

Svar fra Volkswagen Silkeborg - en del af Semler Mobility
Fantastisk service. Var forbi en weekend med flere efterspørgsler på diverse biler - blev mødt med et smil og servicen var virkelig i top!

Svar fra Volkswagen Silkeborg - en del af Semler Mobility
Venligt personale, god service og påfyldning af sprinklervæske til service!

Svar fra Volkswagen Silkeborg - en del af Semler Mobility
Man bliver mødt af imødekommende sælgere hvor vi finder sammen drømmebilen :)

Svar fra Volkswagen Silkeborg - en del af Semler Mobility
Opdatering fra mit værkstedsbesøg d. 14 okt.
Tak tilbagemelding. Og tak for mailadr.
Jeg har sendt en mail med mine kontaktoplysninger til feedback afd. men efter en uge er jeg stadig ikke blevet kontaktet. Hvis man kunne give nul stjerner, så ville jeg gøre det. Men nu bliver det 1 stjerne med pil nedad !

Svar fra Volkswagen Silkeborg - en del af Semler Mobility
Fik Service af min bil hos dem og det gik hurtigt og blev behandlet rigtig godt. Der var en lounge og der var kaffe.
De gennemgik hvad der var lavet og da jeg kom ud i bilen var der en lille gave til mig, mange tak for den.
Første gang man glæder sig til at få sin bil på værksted igen 😂

Svar fra Volkswagen Silkeborg - en del af Semler Mobility
Altid smilende og imødekommende. Jeg bliver mødt med god service og medarbejdere som er løsningsorienteret

Svar fra Volkswagen Silkeborg - en del af Semler Mobility
Jeg har købt en golf og fik rigtig god vejledning under købdprocessen og ved udlevering

Super professionelt og imødekommende personale. Kommer helt sikkert igen. 👍🏼

Svar fra Volkswagen Silkeborg - en del af Semler Mobility
Vi manglede en ny bil da familien i år er blevet forøget og vi gik ind for at få rådgivning om hvad vi skulle købe og vi endte med at købe en fin brugt VW Touran. De tog vores andre to biler i bytte, heraf blev den ene bil solgt via deres auktion og vi endte faktisk med at få endnu flere penge for den end først antaget. Så vi kan kun sige at vi er blevet behandlet godt i butikken og deres sælger Mathias var super hjælpsom og dygtig til sit arbejde. Vi kan varmt anbefale andre at handle bil her;o)
Michelle og Jacob

Svar fra Volkswagen Silkeborg - en del af Semler Mobility
Rigtig god gennemgang af bilen, inden at jeg kørte fra forhandleren

Top service i Silkeborg! 🤩
Fik en god pris på et serviceeftersyn til vores Passat GTE. Kom der ned og valgte at vente imens da vi bor på Djursland, lige knap en time så var den klar igen! Det kalder jeg hurtig betjening! Kan kun give 5 stjerner til dem og deres mega gode kundeservice! 😍
En stor tak til Iza som hurtig kunne fikse en ny tid, da den første blev lidt kneben!
Køre gerne turen fra Djursland og til Silkeborg fremover når der skal laves noget på den! 👌🏻

Svar fra Volkswagen Silkeborg - en del af Semler Mobility
Selvom jeg har købt ID.4 hos VW i Frederikshavn var VW i Silkeborg rigtig søde at låne mig en oplader til bilen, da jeg var ved at blive presset på batteriet, efter en længere tur rundt i Jylland. Tak for jeres hjælpsomhed.

Svar fra Volkswagen Silkeborg - en del af Semler Mobility
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.