Informasjon om virksomheten

1. Eiendomsforvalter
  2. Holdingselskap
  3. Huseierforening

Skrevet av virksomheten

VvE Partner B.V. is een dynamische organisatie die zich richt op het beheer van onroerend goed voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). VvE Partner B.V. is sinds 2003 dé VvE beheerder in Utrecht, Nieuwegein en omstreken voor betrouwbaar beheer voor Verenigingen van Eigenaren. Wij verrichten betrouwbare diensten tegen een scherpe prijs en nemen al uw VvE-zorgen uit handen op het gebied van verenigingsactiviteiten, financiële diensten, administratieve diensten, bouwkundige diensten maar ook (meerjaren) onderhoudsdiensten. Wij werken niet alleen met een helder pakket van “standaard” of zogenaamde basisdiensten, maar kunnen dit pakket naar behoefte van de vereniging aanpassen naar minder maar ook naar meerdere diensten. Wij bieden totaal VvE beheer om u te ontzorgen.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Teleurstellend

Ik ben al langere tijd klant bij deze VvE, maar mijn ervaring is helaas erg teleurstellend. Een jaar geleden heb ik een melding gedaan van gebreken aan mijn balkon, maar daar is nooit serieus op gereageerd. Tot op heden heb ik geen oplossing of duidelijke terugkoppeling gekregen.
De communicatie is traag en onduidelijk: er wordt niet of pas na lange tijd gereageerd op vragen en klachten. Daardoor blijven problemen onnodig lang bestaan, terwijl het om zaken gaat die met onderhoud en veiligheid te maken hebben.
Op basis van mijn ervaring kan ik deze VvE op dit moment niet aanraden. Ik hoop dat het bestuur in de toekomst klachten serieuzer gaat behandelen en sneller tot actie overgaat, zodat bewoners zich gehoord voelen en het onderhoud op orde is.

27. november 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Op maandag hebben we een melding gedaan…

Op maandag hebben we een melding gedaan bij VVE-Partner over vocht, geruis en schimmel in en rondom onze meterkast. Zonder de situatie ter plekke te beoordelen vond VVE-Partner dat de oorzaak komt omdat wij de woning slecht ventileren. Na nog een paar alarmerende e-mails is pas op donderdag een monteur gekomen. Hij heeft niets geconstateerd behalve dat de gangmuren en de meterkast vochtig zijn. Wij hebben op vrijdag op eigen kosten een lekdetectie specialist ingehuurd. Hij heeft ontdekt dat er heet water onder onze woning omhoog spuit en heeft ons geholpen met administratief afhandelen ervan. Wij hebben uit eigen zak 500 euro betaald voor het opsporen van de lekkage van de warmtapwaterinstallatie, die eigendom is van de hele flat en in beheer is bij VVE-Partner. Zo hebben wij mogelijk voorkomen dat de flat in brand vliegt door een eventuele kortsluiting. Wij zullen mogelijk ernstige gezondheidsklachten overhouden door langdurige blootstelling aan vocht, schimmels en bacteriën, die vanuit de kruipruimte bij ons in ons appartement zijn binnendrongen.

31. januar 2022
Anmeldelse skrevet uten oppfordring
Logoen til VvE Partner B.V.

Svar fra VvE Partner B.V.

Goedemiddag, dank voor uw recensie.
Spijtig dat niet de volledige versie wordt vermeld en u mijn toelichting op een andere wijze citeert/interpreteert.

Tevens spijtig om te vernemen dat wanneer u op 24 januari een melding doet en wij op 24 januari binnen 2 uur na ontvangst van uw melding de opdracht aan een aannemer verstrekken dat dit niet snel genoeg is voor u.

Wij gaan een volgende keer proberen dit nog sneller te doen.

Met vriendelijke groet
VvE Partner

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv