2,2

Under middels

Lifetime-upgrade gekocht, maar systeem lijkt overleden

Lifetime-upgrade gekocht — maar het systeem lijkt inmiddels zelf overleden. Facturen worden al maanden niet meer opgehaald en support reageert niet op berichten. Jammer, want het idee was goed, maar er lijkt geen leven meer in te zitten.

17. september 2025

Wat een prutbedrijf en product

Wat een prutbedrijf en product. Heb het een jaar getracht werkend te krijgen. Diverse malen contact gehad met de service desk. Maar wordt gewoon geghost door ze zonder dat m'n problemen worden opgelost. Wel geld afschrijven, maar niet doen wat ze beloven. Trap er niet in, het maakt je admin helemaal niet makkelijker.

17. januar 2025

Slecht en crasht vaak

Vanaf het begin deze software gebruikt maar het maakt het niet gemakkelijker, de software werkt niet lekker, veel reguliere sites staan er niet bij. Zonde om je tijd in te steken.

13. november 2024

werkt niet en geen support

vele integraties (oa. amazon.de, aliexpress, bol.com, ziggo, Vodafone en gamma) werken niet. veelvuldig contact gezocht met support team, maar krijg geen reactie. waardeloos product. niet aan beginnen

25. november 2024

Weinig info over te vinden

Ik kon geen reviews vinden over dit bedrijf / dit systeem maar het leek wel veelbelovend. Het werkt echter niet en in de foutlog is niet duidelijk te zien waar het aan ligt. Ik vrees dat de OSX app gedateerd is en dat de focus meer op Windows ligt. Hoe dan ook leek het ook te mooi om waar te zijn voor deze prijs. Heb het bedrijf gemaild en heb één antwoord gekregen met het verzoek de foutlog te sturen, daarna radiostilte en ook toen ik vroeg om een credit aangezien het niet werkt.

Nu werken we met een duurder systeem wat wellicht teveel doet maar wel functioneert. Software zonder support is best wel een no-go dus je bent gewaarschuwd.

17. januar 2025

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis