VvE.nl - Alles onder 1 dak Anmeldelser 257

4,7

Er werd zeer adequaat op onze aanvraag gereageerd. Zonder toelichting konden we direct veel activiteiten in de proefperiode uitvoeren. De app is gebruikersvriendelijk. Vragen werden door de helpde... Vis mer

Alles-in-een voor 'n VvE. accuraat platform met een zeer correcte en snelle ondersteuning. Op- en aanmerkingen t.a.v. het website inclusief bijdragen worden zeer snel in behandeling genomen.

Heel erg handig al die verschillende feateres in 1 programma. Boekhoudkundig kan het beter. Kost veel tijd iets te verwerken, mag wel een naar gekeken worden.

Een hele fijne website! Goede regie over de VvE documenten en een fijne communicatiemethode met de leden, die in de website is geïntegreerd. Top!

1. Eiendomsforvalter
  2. Vedlikehold av eiendom
  3. Eiendomsmeglere
  4. Eiendomskonsulent
  5. Programvareselskap

VvE.nl is dé plek waar u alles regelt voor het succesvol beheren van uw VvE. Van een gebruiksvriendelijke app voor eigenaren tot een publiek forum voor interactie tussen VvE’s. Daarnaast fungeert VvE.nl als een uitgebreide kennisbank met alle antwoorden op uw VvE-gerelateerde vragen. In onze bedrijvengids vindt u altijd snel een geschikte dienstverlener voor uw VvE in de buurt. En als u dan nog vragen heeft, staat onze geavanceerde AI-chatbot, of een van onze medewerkers, altijd voor u klaar uw VvE gerelateerde vragen te beantwoorden.

4,7

Enestående

Kompleet en gebruiksvriendelijk

Vragen werden door de helpdesk snel en deskundig beantwoord.
Alle functies die wij verwachten zijn in de app aanwezig.
De handleiding is zeer duidelijk.

30. mars 2026

Nieuwe tevreden klant

Wij zijn een nieuwe klant van VvE.nl en zeer tevreden met de ondersteuning die we krijgen van uit het bedrijf, korte lijntjes.
Waarom dan toch 'maar' 4 sterren, we merken dat het bedrijf nog aan het ontwikkelen is en lopen soms tegen wat zaken aan, waar wij behoefte aan hebben, maar er nog niet is. Maar we hebben er alle vertrouwen in, dat ook dat uiteindelijk de vijfde ster gaat verdienen.

11. februar 2026

VvE app is fantastisch

We hebben de app een aantal maanden mogen proberen voordat we overgingen op een abonnement. Via de mail of telefonisch kon je makkelijk en snel je vragen stellen.

10. februar 2026

Fantastische service

Fantastische service en zeer goede intiutieve website/portaal die vooral ook voor de eigenaren/ bewoners een verademning is tov andere beheerssystemen

28. januar 2026

Alles onder één dak

Prima App waar alle VvE administratie onder één dak geregeld wordt. Toegankelijk voor alle leden via de App voor documenten, besluiten, ALV, financiën enz. Een aanrader voor elke VvE.

2. januar 2026

Wat een mogelijkheden!!

Ik ben nog maar een beginnende gebruiker, maar nu al razend enthousiast. En dat terwijl ik de indruk heb nog niet alle mogelijkheden te hebben ontdekt.

15. januar 2026